Професионални серии за коса - Тема 161

• 80 812
  • 881
  •   1
Отговори
# 90
Моята коса е спасена само зящото носих шапка!

# 91
Момичета, моля кажете какво прави точно серумът на Терапист? Сега като залюбих Ш и М, много мисля за серума, но предвид крупната му цена, искам да съм сигурна 🥹 Моите връхчета не цъфтят, а са сухи и се накъсват - ще ми е полезен ли серумът?

# 92
Между цимент термина и серумът тероаист харесвам повече първия , от тераписта не видях голям ефект . Вожде новото олио от Нутритив серията , моите връхчета го харесват .

# 93
  • София
Здравейте!
Моля за експертните ви съвети за косата на моята 16 г. дъщеря, която преди малко се върна от фризьор с цвета от снимката.
Скрит текст:
Аз употребявам само къна и евтини маски за коса, но русолявото си изисква грижа. Чета какво ползвате, то си е цяла наука. Нейната коса е тънка и чуплива, мазни корени и сухи краища. Какви продукти бихте препоръчали за поддръжка? Чета за лийвин, разбрах, но какво друго? Специален шампоан, маска, цитирате и термозащити...? Ако е възможно, да не изискват да продам и другия си бъбрек, щото първият отиде за колориста Stuck Out Tongue Winking Eye Предварително благодаря за труда да ме изчетете и отговорите. Heart

Здравейте, аз съм с доста по-руса коса от този на вашата дъщеря, но на база личен опит с различни марки бих ви препоръчала да погледнете Joico, Loreal .
 Като шампоана нека да за спецификата на корените а маската да е по силна: Хидратираща и/или възстановяваща:

https://www.xpertbeauty.bg/marki/joico

https://www.notino.bg/kozmetika/?f=1-3-258-6224-48872&gclid=CjwK … 5TbxoCMYYQAvD_BwE

И разбира се задължително термозащита, олио или крем за крайчета :

https://www.zlatnaribka.com/termozashtita/termozashtiten-zapecha … protection-100-ml

https://www.zlatnaribka.com/termozashtita/7-v-1-multifunktsional … -treatment-styler

https://www.zlatnaribka.com/termozashtita/multifunktsionalen-but … -miracle-leave-in

# 94
Момичета, сигурно сте коментирали в темите назад, но не успях да открия къде. Kerastase Chronologiste и Pro Longer на Лореал какви серии са, протеинови, хидратиращи, балансирани?

# 95
Chronologiste е балансирана серия, според мен.

# 96
Момичета някоя вече има ли отзиви за еластисайзера Limited edition, който в момента е на промоция в рибката? 🙂

# 97
Момичета някоя вече има ли отзиви за еластисайзера Limited edition, който в момента е на промоция в рибката? 🙂

Взех си и ползвах вече тази с египетски жасмин и мандарина. Много ми хареса, омекоти чувствително косата ми, чувствам я значително по-жива. Дни по-късно усещам аромата, който на мен много ми харесва.
Косата ми е дълга, чуплива, боядисвана. За последните три години почти изцяло я изправях със сешоар и преса, страхувам се и че злоупотребих с боядисване по цялата дължина преди година и нещо. Сега косата ми е по-суха и за съжаление не се къдри по дължините и крайщата. Еластисайзъра помогна с мекотата, но къдрици не видях. Чудя се дали мога да я спася изобщо или трябва да режа пак..
Трябва да отбележа, че съм ползвала досега само оригиналния Еластисайзър няколко пъти, преди доста време. Тогава не видях особен ефект, но косата ми беше в много по-добро състояние от сега. Не зная до колко мога да сравня адекватно при тези обстоятелства.

# 98
Хммммммм Blond Absolu 2% Pure Hyaluronic Acid SerumGrin

нов "лийвин" продукт, че и грижа за скалпа..... На теория всичко много добре звучи Smiley

# 99

Взех си и ползвах вече тази с египетски жасмин и мандарина. Много ми хареса, омекоти чувствително косата ми, чувствам я значително по-жива. Дни по-късно усещам аромата, който на мен много ми харесва.
Косата ми е дълга, чуплива, боядисвана. За последните три години почти изцяло я изправях със сешоар и преса, страхувам се и че злоупотребих с боядисване по цялата дължина преди година и нещо. Сега косата ми е по-суха и за съжаление не се къдри по дължините и крайщата. Еластисайзъра помогна с мекотата, но къдрици не видях. Чудя се дали мога да я спася изобщо или трябва да режа пак..
Трябва да отбележа, че съм ползвала досега само оригиналния Еластисайзър няколко пъти, преди доста време. Тогава не видях особен ефект, но косата ми беше в много по-добро състояние от сега. Не зная до колко мога да сравня адекватно при тези обстоятелства.

И моята коса в момента е доста суха, преди около месец бях на балеаж, по принцип с добра хидратация и едно подстригване до месец ще се оправи, но ми се иска да си запазя дължините. Тук съм чела доста хвалби за еластисайзера, а така и не се наканих да си го купя, заради това, че и без това процедурите, когато си мия косата са доста и на всички у дома им е втръснало да стоя по 100 часа в банята и само преуош ми липсва Grinning

# 100
Аз спах с еластисайзъра. Дори си измих косата чак на обяд следващия ден. Всъщност си държа косата вдигната заради жегата и сега покрай темата се загледах в нея, и наистина виждам голямо подобрение след еластисайзъра. Измих я в неделя, обикновено днес пак бих я измила, особено в тази жега, но сега ми е супер и е наистина много жива. Предният път не се впечатлих от него, защото явно съм нямала нужда. Взимай смело, цената е супер в момента в Рибката.

# 101
Благодаря за новата тема! За лийв ин използвам този на Мароканойл, хубав е, но не е нещо впечатляващо, косата ми е плътна и тежка. Тепърва ще пробвам лийв ин на Sol de Janeiro, надявам се да оправдае очакванията ми, тъй като чета полюсни мнения за него.

# 102
  • София
Здравейте!
Ще помоля за някои разяснения !
Протеинови, хидратиращи, балансирани продукти - как да изберем?
Какво точно е лийв ин и финиш продукт ?

Взех малка опаковка К18 за проба. Преди него нещо специфично прави ли се?

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 23:57 от _мариана

# 103
Здравейте!
Ще помоля за някои разяснения !
Протеинови, хидратиращи, балансирани продукти - как да изберем?
Какво точно е лийв ин и финиш продукт ?

Взех малка опаковка К18 за проба. Преди него нещо специфично прави ли се?

доколкото четох, К18 е лийв ин. Слагаш го след измиване, на мокра коса и не слагаш балсам преди него,

Финишите аз поне ги слагам само на краищата.

# 104
Мариана, leave-in е балсам без отмиване, а финиш е продукт, който се слага на суха коса, последният за финализиране на стайлинга.

Мацки, игнорирате ме, но аз пак питам - кажете за серума на Терапист, чета много суперлативи и вече го напъхах в кошницата 🥹 ще оправи ли сухи и чупещи се крайчета или е полезен за цъфтежи?

От днес нова успешна комбинация за морето, но с уточнението, че малко утежнява - Ш и М Метал Детокс, балсам Joico Moisture Recovery, крем Метал Детокс, спрей Шварцкопф и спрей 10in1 Medavita Solarich - сложих обилно от всичко и имам мека, плътна и прилежна косица, което е революция за моята метла на морето. Ето 😊

Общи условия

Активация на акаунт