Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 461
  • 881
  •   1
Отговори
# 330
Момичета в кои сайтове мога да намеря интенз серията на GG с доставка до България? Миналия път поръчвах от look fantastic до Норвегия и все още имам наличности,но доставката до Норвегия е солена , а страшно много ми харесва какво косище ми прави

Има ги в нотно, но в момента шампоана не е наличен. Аз съм поръчвала от английски сайтове, но вече не ми се занимава.

# 331
  • Варна
локфантастик имат директна безплатна доставка над 70 паунда до БГ. Идват със Спиди до адрес.

# 332
  • София
локфантастик имат директна безплатна доставка над 70 паунда до БГ. Идват със Спиди до адрес.

Супер! Да ме пита човек, защо си играя с ggbg Mr. Green

# 333
Благодаря много, като се прибера в Бг веднага ще си поръчам

# 334
Втривам на суха коса и след около час мия.
Благодаря за споделеното. А какво ползваш след него? Имам предвид каква грижа за косата. Не мога да открия към същия продукт серия и се чудя какво да взема за след шампоана.

# 335
  • Варна

Супер! Да ме пита човек, защо си играя с ggbg Mr. Green

Наде понякога се налага превозвач. Когато си поръчах Bioionic-a ми отказаха директна доставка и не съм сигурна заради него ли беше или заради пръскалката на Нектар термик ......

# 336
  • София
Лореал имат нова серия за коса, която е налична в ЗР и в Арлен.
Звучи доста обещаващо Simple Smile https://www.lorealprofessionnel.com/int/absolut-repair-molecular-for-hair-lovers

Здравейте, момичета Simple Smile
Отдавна не съм писала, но наминавам да видя темата Simple Smile

ABSOLUT REPAIR MOLECULAR е система за възстановяване на косата на принципа на нашумелите напоследък пептидни терапии без отмиване като К18, Lakme K2.0, L’alga, I.N.O. и други. На мен също ми е любопитна и мисля скоро да я пробвам. Този тип терапии имат наистина добър и реален ефект при коси с нужди от възстановяване.

От този тип терапии, ползвала съм всички изброени - моя фаворит е L’alga.

# 337
  • Варна
Ради ама направо си радост за очите и тук Heart.
Аааааааааа...... без повече биомиметици Grinning. Всички яхнаха вълната.
Лалга си е лалга. Ампулите работят,но маската без отмиване....... е съвсем друга работа. Признавам си,че бях скептична. След К18 и К2.0,които са си добре работещи много харесах ампулите. Не устоях на ревюто ти както винаги и взех и маската Grinning,а за капак ми подариха и цялата серия барабар с масажора за скалп GrinningGrinningHeart.
Точно като хлапе в сладкарница бях......Само веднъж съм ползвала CPR шампоана с маската без отмиване и термото на първо миене след боя ,но по ягодите GrinningGrinningдобри са. Не знам дали си струват бомбастичната цена все още,но ще им се насладя.

# 338
Като се заговорихте - след какъв шампоан е най-добре да се ползва маската без отмиване на Лалга? (И не ми казвайте този от серията, защото съм разоренааа 🤪😅)

# 339
От този тип терапии, ползвала съм всички изброени - моя фаворит е L’alga.
Липсваш Магнолия Heart
Лалга си е лалга. Ампулите работят,но маската без отмиване....... е съвсем друга работа. Признавам си,че бях скептична. След К18 и К2.0,които са си добре работещи много харесах ампулите. Не устоях на ревюто ти както винаги и взех и маската Grinning,а за капак ми подариха и цялата серия барабар с масажора за скалп GrinningGrinningHeart.
Дами хвърлете някой линк на тези продукти.
Че Лалга за мен е напълно непозната територия
И от къде ги купувате най-изгодно.
Смятам до Черния петък да изхабя доста запаси и от сега се ослушвам оглеждам Simple Smile

Отначало к18 ми беше уаууу, а сега нещо 2-та опаковка, не мога нещо да нацеля протокол ли, или не знам ... но тази живост и витаност на косъма ми липсва. Изглежда пак супер подредена косата, но на пипане ми е като млада слама Wink

Принцесо предполагам те си оправят митницата ? Между Германския сайт и Британския има ли разлика, аз обикновенно поръчвам от немския с превозвач.

# 340
За боите андреа съм със смесени чувства, да не изтощават косата,косата след тях е мека, покривни са, но с цвят 5.21 корена ми стана рижав и доста по светъл. С 4.02 косата ми пък стана много черна в корените и това не ми допадна  Flushed .
Проблема с 5-ците  го имам и с Лореал Иноа, при тях също корена ми става по светъл.Не знам на какво се дължи.

Хм, да ти кажа, не мисля, че е от боята. В никакъв случай не съм спец, даже информиран лаик не съм, защото съм се боядисвала сама всичко на всичко 5 пъти и то с Casting Creme Gloss от тъмно в още по-тъмно, та въобще не съм наясно с оксиданти, пигменти, дали .00 е пепеляво или .05 Sweat Smile

Обаче - понеже имах такъв случай в обкръжението - според мен проблемът в светлите корени е от фризьора, респективно от неправилния избор на боя - но не в боята е проблемът, а в очакванията. Просто се очаква да направи нещо, което тя не може да направи. Не знам и аз на какво се дължи, не знам по какви критерии се избира боя в такъв случай, но ми се струва логично един цвят да реагира различно на естествен (нали, израсъл) корен и на многократно боядисвани дължини. Фризьорите не компенсират ли точно с различна сила оксидант в тези случаи?

Със сигурност знам, че светъл, конкретно рижавеещ, корен се оправя с натрупване на пигмент върху него и също: боите на Wella (ако са няколко, не знам коя точно серия, за съжаление) са много подходящи за целта.

Междувременно до моя първи опит с Andreia остават 2 дни Blush Нямам търпение, напротеинчила съм косата. Няма да взимам нищо специално за след боядисването - кисел шампоан и т.н., искам да видя самата боя как ще се представи във времето. Нали, аз ще се правя от сивееща брюнетка в неутрална към топла брюнетка, де, промяната не е нещо УАУ откъм цвят, но откъм усещане ще ми е интересно как ще е с тези протеини и/ли хиалуронова киселина в боята. Мислех да правя една терапия за възстановяване, но ще я отложа за след 2-3 месеца отново с целта да видим самата боя какво прави в тази посока. Определено подхождам с очаквания след включванията на няколко мацки тук!

# 341
  • София
Момичета, за тези от вас, които като мен проспаха намаленията в ЗР, отново има  -20% на мнооого продукти....
Аз лично смятам да пробвам шампоаните  Anagen и Stamigen на Напура.

https://www.zlatnaribka.com/protiv-kosopad&filter=

Какви активни кодове, има в момента?

# 342
  • Варна
Наде за рибата освен 5% от предната си поръчка да ти дам Grinning ама все е файдица -няма да го ползвам засега,че изкупих света на голямото намаление.

Casual К18 е протеин и то доооста сериозен. Скапала си баласа на сламата Grinning. Направи един еластисайзър с ЯЧРМ под шапка със загряване и не преигравай с терапията. Веднъж на 3-4 измивания за поддръжка е ОК.
Лалга новата серия https://www.zlatnaribka.com/lalga

като за нашия европейски тип коси Ради препоръча тия за плътна коса.

# 343
Веднъж на 3-4 измивания за поддръжка е ОК.................... Лалга новата серия https://www.zlatnaribka.com/lalga
От юни не съм правила поредни с к18, но явно съм наситила с протеин като цяло от Тераписте, Джойко и едни хАмерикаски кератини подарък.

Принцесо излиза ми всичко на Лалга, не мога да се ориентирам нещо - тази маска без отмиване и това за което писа Магнолия един и същи продукт ли са?
Интензивна маска ...без изплакване леле цената, ужас. ...

а таза ампула - е с изплакване
Aмпула спрей за незабавно интензивно молекулярн..
( сори че задавам глупави въпроси в последно време, но в момента съм в един житейски филм , не мога да мисля честно )

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 08:48 от Casual

# 344
  • Варна
Не не са ти глупави въпросите и да точно това са ампулата и маската без отмиване. Те са терапевтичните биомиметици. Останалите прошукти шампоан маска и термозащита са поддържаща грижа.

Общи условия

Активация на акаунт