Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 423
  • 881
  •   2
Отговори
# 360
  • София

Знаеш ли от кога я заглеждам тази маска, все ми намига а аз спирам флирта и я вадя от количката Wink

Някъде да сте я засичали в травъл вариант ???

Ако си от София, мога да отсипя Simple Smile

# 361
  • София

Знаеш ли от кога я заглеждам тази маска, все ми намига а аз спирам флирта и я вадя от количката Wink

Някъде да сте я засичали в травъл вариант ???

А маската подходяща ли е за права коса?

# 362
  • Някъде там
Искрица сподели на Ланза кой серум си използвала. И на мен ми трябва нещо за растеж на косата . Косопада ми поспря , но косата ми е тънка и рядка и търся нещо за нов растеж.
Той е само един.
Така изглежда

# 363
nad_tab не съм Sad
Мélisande аз съм си я запазила в списъка тази маска, защото и някъде бях прочела инфо от дама която не е с къдрава коса - но суха и твърда ( каквито са повечето с много твърд косъм )

# 364
Подходящ ли е шампоан specifique bain divalent за всекидневна употреба за тънка коса?

# 365
Аз отдавна изпитах нужда от смяна на маската марокан ,пробвах и ми хареса маската на лореал витамино колор две опаковки изхабих ,сега минах пък на новия ми любимец олиосета с камелия ,но аз си мисля ,че нуждите на самата коса са се променили по към баланс.

# 366
  • София

Heart Нямам много време, от групата ми във фейсбук и 100 неща, с които съм се заела, но мисля да хвърлям по един поглед от време на време Heart Тази тема е голяма любов. Покрай нея научих много в началото, страшно приятно място и доста реални приятели от нея получих, както и някои виртуални Stuck Out Tongue Winking Eye

Когато се използва някоя от биомиметичните терапии или като цяло трахеи нови терапии, след като се направят 3-4 поредни задължително се включва пълна хидратация, хубава напояваща маска за да може да не се втвърдява косъма и да оставя гъвкав. Продължително натрупване на протеин без през 4-5 измивания да се ползва хидратация не е ок. Принципно косата, която иска протеин и е измивана с протеин стои най-добре. С хидратация няма да е такъв ефекта, но тя е нужна и не трябва да се пропуска.
И всяка от тези пептидни и биомиметични терапии имат нужда след престоя с тях (според упътването, но около 10 Мин. е напълно достътчно) да последва термозащита и олио - минимум. При повечето изсушаването и четка и сешоар е задължително за да се активират напълно пептидите. Може би Лалга без отмиване прави изключение, защото я пробвах и по двата начина и косата стана чудесна.
В момента завършвам тестването на една терапия с измиване на корейски бранд, тя пак е протеинова, (много различни видове протеин съдържа), но има и колаген, и лактобацили, пробиотици и е наистина интересна.

Подходящ ли е шампоан specifique bain divalent за всекидневна употреба за тънка коса?
Ако се налага ежедневно измиване това е добре да бъде с по-щадящ скалпа шампоан, както и задължително да бъде без сулфати. Този шампоан, при условие, че аз харесвам Керастаз, не бих използвала ежедневно.
Ако целта е контрол на омазняването, не е начина с такъв тип шампоан.

# 367
  • Някъде там
Да попитам за ампулата терапия на Лалга, сваля ли малко цвета на косата? Прясно боядисана съм Simple Smile
Също така се интересувам от начина на употреба, като в сайта на ЗР е написано това: По желание продължете с балсам или маска. Слагате ли балсам или маска след ампулата спрей за незабавно интензивно молекулярно възстановяване?

# 368
Здравейте, да попитам добавяте ли към боята за коса някакви масла- арганово , кокосово или бадемово? Някъде четох , че това щадяло косата при боядисване или мажете ли косата с масло непосредствено преди боядисване ?

# 369
Искрица, аз не сложих маска или балсам след първото ползване на ампулата-спрей на Лалга, само термозащита и олио финиш по краищата и косата ми беше разкошна! На второто ползване сложих балсам след като отмих ампулата, и пак термо и олио, не утежни, но се омазни една идея по-бързо, не точно омазни, ами стоеше на клечки

# 370
Здравейте,мили дами. Благодаря за темата и за всички съвети.
Тук съм да помоля и аз за такъв - с тънка, бързо омазняваща се, права, безобемна коса съм и чувствителен скалп. Изрусявана е дълги години, в момента се боядисвам сама с безамонячната боя на Л'ореал - 7ца. Краищата ми обаче са почти зелени 🫣😁,заради предишните боядисвания и изсвестлявания, и разбира се са мнооого сухи.
Ще се радвам да ми препоръчате продукти за тези въпросни краища,така че да не съм като сламена кошница,но и пък да не се омазни/натежи цялостно. Или пък изобщо цялостна грижа за руса коса.. Всичко е добре дошло. 💐😊
Благодаря отново!

# 371
  • София

Аз съм с права коса, използвам я когато косата ми има нужда от ударна хидратация.

# 372
Днес си купих възстановяваща ампула на Лалга за проба,но в момента съм на фризьор и ми боядисва косата.Мога ли при следващото измиване да използвам ампулата или да направя няколко измивания и тогава?Притеснявам се да не сваля боята!

# 373
  • Варна
Можеш,даже задължително я направи ама спази протокола.
Протеинов шампоан,ампулата и запечатващ финиш.
Пуснала съм подробен протокол на станицата си.

# 374
Принцесо,благодаря! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт