ЕДИНАДЕСЕТИ клас 2023/2024

• 61 763
  • 810
  •   1
Отговори
# 270
  • Отвъд алеята зад шкафа
Успешна учебна година на наборите!

# 271
  • София
Успешна да е учебната година! Моите се събраха в едно училище, но осмокласникът е друг профил. Той си го избра. Не знам как ще се оправям с родителските срещи, но това да е проблемът. Повечето учители са им различни, май само по физическо и рисуване са познати.
И аз тези дни се замислих, че после няма да има какво да чакам, като свърши училището. Дали ще ми липсва този трепет, не знам, може би. Нямам носталгия по бебешки и детски периоди. Единственото е, че тогава сме били по-млади, може би това липсва на хората.

# 272
На мен ми е носталгично само, когато гледам снимки.
Но имам чувството, че сладурчето  от снимките и тийнейджърът в къщи не са едно и също дете Joy

# 273
Еййй само аз ли се умилявам по едно време и как се гушкахме. Малки деца,малки проблеми...
Гледам хората поне си снимали децата вчера, аз и това забравих.
Хепи, и на мен понякога ми липсва малкото очарователно момченце. Въпреки че той и като малък не си падаше по гушкането. Разбира се, че му се радвам и сега, когато е самостоятелен, но ми липсва и онзи период. То затова и после се наваксва с внуците.

# 274
То затова и после се наваксва с внуците.
                То и с внуците е същото! Yum Докато се обърнеш и станали 10,11,12 клас ,че и студентка трети курс! Даже по-бързо отколкото с децата ти.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 16:30 от Didia

# 275
  • Отвъд алеята зад шкафа
Е, може и да не ги търпи, то май втори гимназиален етап не е задължителен.

Шмърци, като каза букети...Вкъщи категорично се отказаха такива с думите - "те, учителите, на мен трябва да ми подаряват букети на 15.09, че ще ги търпя още две години" 🤣

# 276
Дори не са ги поканили в класните им стаи. На двора - откриване на учебната година, и после - довиждане, елате пак в понеделник. На моя не му дреме, но според мен е неуважително към децата това отношение

# 277
И при нас така. Само 8 и 9 клас влизат в класните стаи, за да се запознаят с класните ръководители.
Не са им съобщили и профилите...

# 278
  • у дома
Здрава,успешна и късметлийска учебна година!

# 279
  • гр.София
Всички випуски започват с Час на класа по стаите, после излизат на двора поетапно.
Писала съм ,че всеки 12 класник извежда първолак за ръка и това е един от най- милите моменти. Така си имам любима снимка на баткото с близначета. Ще се радвам и на С.  да имам снимка догодина.
Не ме отсвирват за важни събития. Аз мразех да ходя някъде с нашите до определен момент и сега си мисля,че съм тактична и усещам кога може и кога не.
А образованието е ценност у дома и се надявам да изпитват удоволствие и благодарност че учат.

# 280
  • София
Не писах, но май се подразбира, заради малкия, че присъствах на първия учебен ден. За догодина не съм се замисляла още.

# 281

Шмърци, като каза букети...Вкъщи категорично се отказаха такива с думите - "те, учителите, на мен трябва да ми подаряват букети на 15.09, че ще ги търпя още две години" 🤣
То би било добре нито един етап от българското образование да не е задължителен, имайки предвид качеството му, както и успеваемостта, разбира се!
Ама, е на! Стиснали сме зъби и се правим, че нещо зависи от него...

# 282
  • София
Тъкмо се чудех и аз да пиша ли, да не пиша ли. Можем повече от това 😳
За да не е спам, Оги е с нова класна. Доволен е. Нова учителка по математика, която още не е виждал. Доволен е с кой преподавател е разпределен по физика. За учителката по информатика нямам никаква информация. Тепърва ще трупаме впечатления.

# 283
Дръжте се, още малко - има живот и след средното образование Joy

Иначе за мен 12-ти клас е абсолютно ненужен и безсмислен.
Толкова се надявах да отпадне, но не.
Затова ще изтърпя тази и още една година и край Grinning

Успешна учебна година на всички.

# 284
  • Някъде в Европа...

Как ли пък не - заради точно определени учители, които не харесва, да си прекъсва образованието 🤣...Толкова лесно няма "да им падне на колене" 🤣 Мисленето му не е пораженческото - да бяга, защото не му харесва 😀

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 17:13 от AIR

Общи условия

Активация на акаунт