ЕДИНАДЕСЕТИ клас 2023/2024

• 61 759
  • 810
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Девойката се нагласи и замина с голямо желание! Нали ще се види с всички познати, с които не се била виждала през лятото. 😎
Аз много обичам този ден и ходя винаги до училище, но от 9ти клас насам не съм била с гимназистката, а само с малката ми дъщеря. Тази година също. Догодина много бих искала да отида за последния първи учебен ден.

# 256
Успешна година на децата ни! Да са живи и здрави! За догодина и аз съм предупредила, че ще я придружа на 15 септември Simple Smile

# 257
  • София
Бисе, и вие ли плисвате вода като тръгват? Аз днес от много бързане и а-ха да забравя за водата, но се сетих в последния момент и тичам след нея, а тя вече влязла в асансьора и пътува… Няма да ме изплаши , я! Излизам на терасата и плисвам водата долу, тя тъкмо излиза от входа и мина по вода. 😂

# 258
  • София
По обясними причини нямаше как да сме на три места и оставихме набора на самотек за негова радост, но догодина ще гледам да съм на линия пък да видим дали ще ме иска.
Успешна да е годината! Аз съм се настроила да е лежерна, пък да видим.

# 259
Бисе, и вие ли плисвате вода като тръгват? Аз днес от много бързане и а-ха да забравя за водата, но се сетих в последния момент и тичам след нея, а тя вече влязла в асансьора и пътува… Няма да ме изплаши , я! Излизам на терасата и плисвам водата долу, тя тъкмо излиза от входа и мина по вода. 😂

Да, Ники, задължително😃
Ахаха🤣, ще развалиш аутфита на Катето, бре🤣
Хайде, да им върви по вода на децата!🍀🧙‍♂️

# 260
Да е спорна новата учебна година.
Чувствата са смесени - стана ми мъчно сутринта, отивайки на работа - майки с дечица , пременени, букети …
Пораснаха ни дечицата, още малко и ще отлетят от гнездото, поемайки по своя път.

# 261
Много хубаво сравнение с гнездото!

Никога не съм плакала, защото детето ми завършва детска, 4 клас, 7 клас... И вече не е малкото, сладко момченце, което има нужда от мен за всичко и което мога да гушкам до припадък...
Толкова съм доволна, че е голям и се справя сам с ежедневните неща!
Все едно съм научила едно птиче да лети и съм щастлива, независимо, че ще отлети от гнездото!

# 262
В два от дните почват от втори час, а в два от дните имат по програма два, или три, свободни часа. Пък учат до десети час, което е след 16 часа. Не си представях че може една програма да е такава, изненадах се Simple Smile.

# 263
  • Някъде в Европа...
Да е спорна новата учебна година.
Чувствата са смесени - стана ми мъчно сутринта, отивайки на работа - майки с дечица , пременени, букети …
Пораснаха ни дечицата, още малко и ще отлетят от гнездото, поемайки по своя път.
Хех, а при мен днес чувствата бяха точно обратните - задоволство и удовлетворение, че детето ми е голямо, напълно самостоятелно и не се нуждае от мен,  и съжаление към родителите с малки ученици за годините, които ги чакат, за да стигнат до 11 клас..😀...А с какво нетърпение чакам пълнолетието му и края на училище. Той не знам колко ще се радва, но аз ще съм безкрайно щастлива 😁
Едва ли ще отида на последния му първи учебен ден другата година и нямам и нагласата. Напълно ясно ми е, че няма да е желано от него присъствието на родители, не смятам да му развалям неговия ден, само за да си задоволя някакво  мое желание.

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 23:38 от AIR

# 264
Радостта, че са пораснали не противоречи на носталгията за времето, когато, както казва zigizagi сме можели да ги гушкаме до припадък. Аз тези чувства ги редувам. Smile

# 265
  • Някъде в Европа...
Радостта, че са пораснали не противоречи на носталгията за времето, когато, както казва zigizagi сме можели да ги гушкаме до припадък. Аз тези чувства ги редувам. Smile
Никаква носталгия не изпитвам аз 😀, това се опитах и да кажа..Въобще не ми липсва нито времето, нито чувствата от бебешкия и детския му период, когато моето ежедневие едва ли не почваше и свършваше с него. Повече си харесвам периода на "к"во ши ям?!"  и "дай пари! " 😀

# 266
Аз затова си отглеждаме наред с големия и едни зайче. То много се гушка, и компенсира липсата на гушки от останалите:)

# 267
Да имат една здрава, успешна и забавна учебна година децата ни! Това са им последните свободни години без сериозни ангажименти, нека им се насладят пълноценно!
На добър час! Flowers Four Leaf Clover

И аз не изпитвам никакво умиление по детския им период, даже с нетърпение чаках да станат по-големи хора, самостоятелни.
Вчера си отидоха сами, сами си лиснаха водата - да си знаят, че късметът и успехът им е в собствените им ръце!
Само им бях приготвила букетите до вратата, за да не ги забравят. Grinning
Дребното с такова нежелание отиде, че няма до къде. И вечерта ми вика - само си изгубих времето. Joy

# 268
Еййй само аз ли се умилявам по едно време и как се гушкахме. Малки деца,малки проблеми...
Гледам хората поне си снимали децата вчера, аз и това забравих.

# 269
  • Някъде в Европа...
Шмърци, като каза букети...Вкъщи категорично се отказаха такива с думите - "те, учителите, на мен трябва да ми подаряват букети на 15.09, че ще ги търпя още две години" 🤣

Общи условия

Активация на акаунт