ЕДИНАДЕСЕТИ клас 2023/2024

• 61 750
  • 810
  •   1
Отговори
# 240
Радвам се!
Не е кой знае колко по-скъпо от всеки друг лагер, а знанията и уменията, които придобиват там са много ценни.
Той иска да отиде и догодина. Създаде приятелства с деца от други градове и се надявам да му останат във времето.
Браво! Какво по- хубаво от това!

# 241
Радвам се!
Не е кой знае колко по-скъпо от всеки друг лагер, а знанията и уменията, които придобиват там са много ценни.
Той иска да отиде и догодина. Създаде приятелства с деца от други градове и се надявам да му останат във времето.

Удобно ли е да кажеш цени?

# 242
880 лв., шест дни, пет нощувки.

# 243
Успешна и спокойна да е новата учебна година на децата и родителите им! Здрави и щастливи да са!
Аз не можах да изпратя Калин до новото училище, защото съм на работа, но доколкото разбрах той не гореше от желание така или иначе 😀
Брат му пък се вълнуваше единствено от това какво да си облече и къде щели да ходят после да се черпят.

# 244
  • Някъде в Европа...
Успешна учебна година! Да свършва по-бързо!

Аз съм дежурна...дори не знам дали ще отиде днес, до вчера не гореше от желание, да не кажа, че нямаше никакво да се разхождал до училище...

# 245
Успешна учебна година!
Моят ще отиде, да види класната и да се разговорят...на мен ми е носталгично, бих отишла Joy
Нищо, догодина Stuck Out Tongue Winking Eye

# 246
На добър час в 11- ти клас!
Здрава, успешна и  късметлийска учебна година!🍀🧙‍♂️
Накипри се наборката, плиснах водица, и замина🙂

# 247
На добър час на децата!
Моят отиде, за да разбере в кой профил ще е и с кои деца. И да уговорят къде ще празнуват.

# 248
  • София
Успешна да е учебната година за 17 годишните. Големи са вече и си личи.Heart
Всичко съм оставила на нея - организация, поръчка на учебници, на материали за училище. Финансирам процеса и дотам. Разчитам на нея като на възрастен човек - наглежда брат си, готви (отвреме-навреме, но важното е, че има интерес и може), върши и доста домакинска работа (макар и не с огромно желание).
Абе... пораснаха децата.

За профили химия и биология ще подсилвате ли тази година обучението с курсове или още е рано?
Чудя се...Thinking

# 249
Успешна да е новата учебна година!
Аз съм се настроила, че тази ще е най-приятната година: само любими предмети и никакъв "натиск" в края й. Дано не съм в грешка Simple Smile

# 250
  • София
Здраве и успехи на децата в 11 клас!

Любимият ми 15ти септември, но вече с почти никакво мое участие. Полях им вода и ги закарах до някъде.

# 251
  • София
Успешна година на всички желая!!!

# 252
  • София
Успешна учебна година във Втори гимназиален етап!

# 253
  • София
Успешна да е и тази учебна година!
Набора трудно го накарах да отиде на откриването, но все пак успях. Joy Предупредих го, че догодина няма да му се размине родителско присъствие- безценен поглед получих. Joy

# 254
  • гр.София
О, в 12 клас няма да им се размине родителско присъствие!
На добър час! Да са здрави и ученолюбиви.

Общи условия

Активация на акаунт