Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 41

• 30 187
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Ба'а им Димка сигурно има апартаменти за подаряване. 😁

# 496
не се й съмнявам, че има. когато бяхме в Борово, имахме една Петрия Петрова - хубаво и лъчезаро дете, кръстено на дядо си, понеже живееха в неговия апартамент. беше в ясла с нас - Петрия Петрова Петрова.

# 497
  • Германия
По-добре Петра да я бяха кръстили 🙄

# 498
Милинда - 29 г.
Миринда - 21 г.

# 499
Кръстена на напитката Trollface

# 500
По-добре Петра да я бяха кръстили 🙄

или Петя... но нали е важно да си модерен и уникален

# 501
Ирин
Билян
Анелин
Каролин
Димитрин
Димитран

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 12:56 от боботоо

# 502
  • Sofia
Анелия за странно име ли минава?!?🤔

# 503
  • Пловдив
Не е странно, но покрай Петрия Петрова Петрова - аз пък по работа видях Петрунка Петрова Петрова, но само по себе си името се среща, особено сред по-възрастни жени (тази конкретно не е възрастна), само дето обикновено не е на куб.
Пред Петрия и аз хиляди пъти предпочитам Петра, ама пуста оригиналност... И за Петралия сме споменавали тук.

# 504
И за Петрония, която също е Петрова.

Луиз - жена с типични, даже архични бащино и фамилно име.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 21:42 от Enter Sandman

# 505
  • Пловдив
И един с бащино име Спасителов... демек баща му е бил Салвадор в превод на български, обаче напомня повече за плаж. Flushed
И Щастливов знам. Той 65+, значи баща му е роден преди поне 85+ години. Спасителов не го знам на колко е, но по-млад.

# 506
В класа на синковеца има Марулева, Козлева, Чичев, Утикаркова, Патрикова и няколко без -Ова окончание: Кристъл Таньо Гошев, Стела Ивайло Минчев...
Антънита и Стивъни има през клас. Мелиси, Стейсита, Симини, Джемми (с двойно М)..

# 507
Яко се посмях на последния пост.

# 508
  • Пловдив
Патрикова имах учителка. Идва, предполагам, от "патрика" - владика. За мен не е странно име.
В класа на моята май няма кой знае какво освен задължителните като Никол, което също вече не е странно. Имат обаче Касиопея, което, както дъщерята научи наскоро май от "Музейко", е съзвездие.

# 509
Касиопея е красиво име. Иначе познавам куче, което се казва така.

Общи условия

Активация на акаунт