Нашите second hand находки- тема 48

• 81 240
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Влез в приложението. Има едни вратички за отваряне. Имам за 15%, който мога да дам

Много благодаря. Може ли на лично плс? Simple Smile
И друг въпрос имам, току що направих една поръчка, като мислех да дам опцията за изчакване с цел обединяване с втора поръчка, защото искам да избера и яке следобяд, но забравих да дам опцията и направих нормална поръчка, без забавяне.
Ако пиша на ремикс, дали ще ми броят само едната доставка? И без това ще дойдат заедно, в един ден, не ми се дават 6.50 лв. излишни за 2 доставки, които така и така ще дойдат заедно. Sad

# 91
# 92
Здравейте! Да попитам за Ремикс, ако съм сложила продукт в кошницата, може ли да му пада цената, или ще си стои със същата цена?
И защо се предпочита да се слага в любими, отколкото в кошницата, има ли разлика в ценообразуването и намаленията?

# 93
  • София
Здравейте! Да попитам за Ремикс, ако съм сложила продукт в кошницата, може ли да му пада цената, или ще си стои със същата цена?
И защо се предпочита да се слага в любими, отколкото в кошницата, има ли разлика в ценообразуването и намаленията?
В кошницата седи само 15 Мин. После може друг да го купи. В любими си ги наблюдаваш, може да падне цената, а може и да се вдигне.

# 94
  • Пловдив
Също мисля , че има и ограничение за добавяне на артикул в кошницата от 3 пъти.

# 95
  • София
Също мисля , че има и ограничение за добавяне на артикул в кошницата от 3 пъти.

Да, не може да се резервира нещо повече от 4 пъти в рамките на 24 часа.

# 96
От вчерашната събота по левче в Хумана дънките, кецовете преди няколко месеца, пак отттам по левче .
Скрит текст:

# 97
Миналата седмица поръчвах от летните разпродажби в Ремикс, а ми се паднаха и 30% от кампанията за училище. За всеки от семейството има по нещо, като най-скъпото е 10 лева. От телефона не успявам да сложа в скрит текст, затова сега ще снимам първо всичко, което е ново с етикет.
Дънки Mavi - 10 лв

Рокля Only - 6 лв

Тениска Misguided - 7 лв

Два къси и 1 дълъг панталон за ММ - ок. 25 лв

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 00:29 от Ice_ice_queen

# 98
Айс, роклята много ми хареса 🍀

# 99
*JustMamma*, мерси, тя направо си е без пари ; )
От секъндхенд дрехите най-скъпа е тази блуза на ICHI, която е 17 лв, но има алпака в нея и е много мека на допир.

Другите неща са в порядъка на 4-8 лв.

# 100
Календар на Мания-Димитър Петков - последна седмица преди зареждане
Скрит текст:

# 101
  • Карлово
През Хумана минах ,по 2 лв/бр са днес

[
Веднага ми продай тази блузка, от месец търся да се съчетава с едни ХМ маратонки!

# 102
И ето че дойде любимата ми сряда. Успях да се сдобия с находка от четири сезона.
Плетено, поларено космонавтче на G.A.P за 8 лв.

# 103
Има ли в момента код за ремикс, че ще пускам голяма есенна поръчка 😊

# 104
И ето че дойде любимата ми сряда. Успях да се сдобия с находка от четири сезона.
Плетено, поларено космонавтче на G.A.P за 8 лв.

На М. Луиза ли зареждат в сряда? Страхотно е космонавтчето! 💗

Общи условия

Активация на акаунт