⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 44 233
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Някъде четох, че истинския зехтин вече поне 30 лв струвал ….
Не знам на кое да вярвам и откъде да купувам.

# 361
И от Колхоза сме вземали хубав зехтин, проверка като седи на студено. Но 30лв литър ли?? От Гърция купуваме от едно място от поне 10г от производител и последно беше към 6евро литъра май.

# 362
  • In transit
Препоръчах магазинчето, в което продават маслини и зехтин на Колхозния. Връщам си думите назад и бързам да ви предупредя. Съжалявам, ако съм подвела някого. Днес купих оттам кутия, че бях свършила зехтина. Мирише на граниво та не се трае. 23 лв. отиват в кофата.
Може ли снимка? Най-веротно не е зехтин вътре или е с примеси. Никога не ми е гранясвал зехтин, дори след като му е минал срока.

# 363
И от Колхоза сме вземали хубав зехтин, проверка като седи на студено. Но 30лв литър ли?? От Гърция купуваме от едно място от поне 10г от производител и последно беше към 6евро литъра май.
Литъра. ….

# 364
  • Варна
Здравейте, къде да отида за мъжки екипи, за вкъщи, не за спорт?

# 365
# 366
  • Варна
Аз преди седмица взех гръцки от турското магазинче, за което споменах и беше супер - мирише си на маслини много приятно. 5 литра -42 лв

# 367
В коя оптика във Варна има очни лекари, които предписват рецепти за очила?

# 368
  • Варна
Здравейте, къде да отида за мъжки екипи, за вкъщи, не за спорт?
Ние сме вземали от Мадара.
В коя оптика във Варна има очни лекари, които предписват рецепти за очила?
Оптикласа, Леонардо, призма. Повечето оптики работят с лекари, обадете се и питайте най - добре.

# 369
  • Варна
Сега от спирка мога ли да си презаредя пластиката или само от машината в автобусите?

# 370
Сега от спирка мога ли да си презаредя пластиката или само от машината в автобусите?

Да може, стига да има автомат.

# 371
  • Варна
Хора, събирам всякакви мнения за фирми, които изработват и поставят врати на входове. Става дума за метална врата, с автомат и домофонна система с чипове. Ще имаме събрание на входа другата седмица и ми се ще да покажа поне 2-3 оферти за да знаем с какви пари да се приготвим. Аз ли не търся както трябва, липсват ли такива фирми на варненския пазар не знам, но извадих от нета няколко телефона и все удряме на камък. Едните не се занимавали с това вече, другите не предлагали домофони, третите изобщо са затворили, странна работа...

# 372
HighSpeed, има тема тук за домоуправители и тн. Ако тук не намериш отговор, може там да те насочат.

# 373
  • Варна
Следя темата за етажната собственост и ще видя да си задам въпроса и там, но тя не е само за Варна, затова реших първо тук да питам. Мяркала съм и за професионалните домоуправители, но те не ме интересуват.

# 374
  • In transit
Хора, събирам всякакви мнения за фирми, които изработват и поставят врати на входове. Става дума за метална врата, с автомат и домофонна система с чипове. Ще имаме събрание на входа другата седмица и ми се ще да покажа поне 2-3 оферти за да знаем с какви пари да се приготвим. Аз ли не търся както трябва, липсват ли такива фирми на варненския пазар не знам, но извадих от нета няколко телефона и все удряме на камък. Едните не се занимавали с това вече, другите не предлагали домофони, третите изобщо са затворили, странна работа...
Комплексна фирма и аз не успях да намеря. Най-добри врати, откъм сигурност правят Hormann. Цените са високи, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт