Осмокласници - 2023/2024 - Тема 1

• 65 632
  • 816
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Влязох в Школо и ме втресе. Излезе ми училището, в което беше записан след 2-ро класиране. А ние участвахме на 5-то и го приеха в желаното училище. Май ще имам проблеми.

# 451
Аз като вляза в Школо, съм пак в старото училище и стария клас. Следва ли нещо да направя, за да виждам новия клас или по-скоро самото училище като добави деца и родители, ще се появи достъпът ми?

# 452
При нас всичко е наред в школо, 8а, знаем и класния, дори и останалите (не много тази година) учители вече.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 20:00 от peppia

# 453
  • София
Аз като вляза в Школо виждам инфото само за дъщеря ми, която ще е 11 клас. Инфо за сина нямаа.. Ще вляза на 18-ти, дано се покаже новото училище.

# 454
На родителската във 2АЕГ казаха, че на 15 септември ще добавят в Школо новите профили.

# 455
  • Някъде там...
Днес на родителската казаха, че в момента тече обновяване на данните и да изчакаме до 15.09. След 15 вече би трябвало всичко да е пренесено.

# 456
И на мен ми излизат данните на старото училище.

# 457
Аз изобщо не можах да се регистрирам за Школо. Може би ще трябва да звънна в училището  и да ги попитам.
В досегашното училище не сме ползвали тази платформа и не съм много наясно сега как трябва да се случат нещата…

# 458
  • Някъде там...
След 15, Дамасцена, казаха при нас, за новорегистриращите се. Сега нямало смисъл още.
Инструкции тук:
https://www.shkolo.bg/blog/nov-roditel/

# 459
Моля ви споделете при колко от децата ще се ползва хромбуук от училището/класа

# 460
  • София
Моля ви споделете при колко от децата ще се ползва хромбуук от училището/класа
Всички във II АЕГ са на хромбук. От вчерашната РС останах с впечатление, че активно се ползва и от деца, и от учители.
Изобщо с много позитивно чувство си излязох, особено от класната.

# 461
  • София
И нашата родителска среща мина. Класната ми хареса много, по английски е, както очаквах. Също така, с малки изключения, екипът, с който ще учи синът ми в гимназията, е отличен.
В Школо вече е преместен в новия клас. Вчера все още беше в стария.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 09:29 от *Elle*

# 462
  • София
Добре, че прочетох тук за Школо и влязох и аз.
Елена също се появи, като ученик в 35-то. Както Деси писа, преди време в 145-то бяхме с Школо, но последните две години бяхме с някакво недоразумение и аз дори не си правех труда да го ползвам и да влизам Simple Smile
Ели ще е Д клас, класна ще и е учителката по френски доколкото виждам.
Научих немският на прилично ниво покрай децата, да видим дали сега ще стане същото и с френския. Винаги ми е бил така или иначе мечта да го уча Simple Smile

# 463
  • София
Някой с дете във II АЕГ, което и преди е било в Школо, да се появи в новото училище?
Вчера на РС казаха, че ако имаме регистрация за съответното дете щяло да стане автоматично, но при мен той просто изчезна, а нямам заредена нова учебна година.

# 464
Вече имам одобрение за школо и аз. Сега да попитам детето трябва ли да си прави свой профил също там?

Общи условия

Активация на акаунт