С какво ви дразнят свекървите? – 149

• 34 426
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
А дали може младите да се натрисат на свекървата, м ?
Синът ми купи жилище на пешеходно разстояние от нас, а на 5 минути живее бащата на момичето. Знам, че те често ходят до бащата, щото той си изключва телефона в събота и неделя. А ние ще помагаме с логистика при ремонтите.
Ако почнат да ми се натрисат, ще рева в темата да ми дадете акъл Joy

# 376
Няма друг акъл освен да шеташ, посрещаш  и се молиш да не ти мрънкат.

# 377
Няма друг акъл освен да шеташ, посрещаш  и се молиш да не ти мрънкат.
Ще шетам, ако съм си вкъщи, обикновено не стоя в очакване някой да ми се навърти да "ме види".
За 4 години, откакто са заедно , не съм отишла нито веднъж до тях, само веднъж се наложи мм да отиде да вземе кучето. А сега сме в една редичка на съседни улици, като съм по средата.
Ще видим, де.
Просто си споделям за натрисането, че има и обратен вариант.

# 378
  • София
Ооо, tays, определено могат. В темата какви нахални снахи е имало... Според мен трябва да кажеш директно, ако не ти е приятно.

# 379
Tays, натреси се ти първа.
През ден по три часа, и през седмица с преспиване.
И книжка си носи, да не ти е скучно.
Също така кажи на снаха си за темата, че да и гледаме сеира.
Не се бой, оправдания ще ти се намерят от обичайните заподозрени (свекърви) тук. Wink Joy

# 380
Е, чак толкова некултурни млади няма, те питат в къщи ли си. Синът вчера пише ,внуците иска да ти дойдат на гости , викам му ,по-скоро родителят им иска ама  е същото , давай ги.  ами вика ,така и  така ,това трябва и  имам много работа и  ми пречат. Ясно. При другата баба бяха два пъти след  мен. Н еса я прескочили.
Те няма с взлом да идват, споко.

# 381
Ами да, тепърва започват ремонти. Ще ходя да наглеждам майсторите / на мм му е заръчано да го прави, но какво пречи да ходя да се бъркам/, ще давам акъл за цвета на стените, за банята , а може и за дивана на Популе, да взема да им купя някой такъв, по мой  вкус Joy

Пу-пу, дано не се стига дотам, всеки да си знае къщата и ангажиментите

# 382
  • при късмета
Тайс, много ме забавляваш и си ми много симпатична. Нали те няма у вас, така, че не могат да ти се натресат, могат да се натресат у вас Joy Само кажи на сина ти да внимава с ел. уредите, че имам някакъв спомен, че ги взривява. Идват, носят си храна, разхврълят, после ще се оплакваш само, че чистенето ти дива в повече, а не, че ти се натрисат Joy
Сега сериозно. До сега не съм срещала снаха, която да напира да ходи на гости на свекървата, редовно и без предупреждение. Предполагам няма да си изключение. В нейната рода явно си е статукво, но за 4 години щом не е станало и при вас, няма изгледи да се промени
Ами да, тепърва започват ремонти. Ще ходя да наглеждам майсторите / на мм му е заръчано да го прави, но какво пречи да ходя да се бъркам/, ще давам акъл за цвета на стените, за банята , а може и за дивана на Популе, да взема да им купя някой такъв, по мой  вкус Joy
JoyJoyJoy
Закъсняваааааш, задействай се

# 383
Е, чак толкова некултурни млади няма, те питат в къщи ли си. Синът вчера пише ,внуците иска да ти дойдат на гости , викам му ,по-скоро родителят им иска ама  е същото , давай ги.  ами вика ,така и  така ,това трябва и  имам много работа и  ми пречат. Ясно. При другата баба бяха два пъти след  мен. Н еса я прескочили.
Те няма с взлом да идват, споко.
Моя син ми обяснява преди седмица - човек цял живот пита родителите си може ли да излезе вечер. Първо - когато е дете, после - когато има деца Simple Smile

# 384
За дивана трябва да се бориш до кръв. И цвета на плочките е важен, но дивана.... Ех, дивана...

# 385
  • София
Ааа, Диванът, моля. С главна буква Joy

П.П. tays, едно вето ако не наложиш, никаква свекърва не си.

# 386
Синът ми има ключове от нас, казала съм му , че по всяко време е добре дошъл, той си има още неща, дето са при мен, е сега например пита къде му е актът за раждане. Понеже не съм у нас, ще ходи да си рови. А, веднъж ги заварих с мм да си приказват, чакали ме Joy, но никой не ми се е обадил. Нищо , де, засега всичко е в границите на добрия тон, така ще и остане, снахата е доста възпитан и умерен човек. И си се уважаваме, защото не си гукаме като приятелки, то няма и да го допусна. Патила съм с предни момичета, сега се научих. донякъде и от темата.

# 387
  • София
Тази тема за Диванът! е легендарна просто, но не съм я чела в реално време. После реших да си наваксам, издирих я и нещо се поразочаровах.😂
Явно съм очаквала чудо невиждано.
Вярно, че е абсурдна, но не е най-скандалната, пускана във форума. А и Популе май прие накрая да остави сина и снахата да правят каквото си искат с огромния диван.

# 388
  • при късмета
Да да, приела е. До последно даваше всякакви глупави и несъстоятелни "аргументи", че само тя е права и никой друг. Не знам дали още е във форума, тя и в тази тема се подвизаваше да нашоква канчетата на снахите, но сигурно и сега да я питаш за дивана, ще твърди, че има право да избира диван на младите. Все пак дава половината пари и имота е неин. Което не е аргумент, ама върви ѝ го обясни, ако можеш. Темата е емблематична именно с абсурдността си, не защото е скандална или нещо нечувано. Един от аргументите ѝ беше, че нямало да има място с този диван и тази маса, щели да го разберат по-късно защото не са го преценили, щели да започнат да се карат заради това и накрая да се разведат Joy да се чудиш да се смееш или да плачеш. Всичките ѝ "аргументи" бяха в този стил и толкова "логични"

# 389
По повод гостуването/натрисането, какво дочух тия дни. Ставам рано и ходя да спортувам в близкия парк, като пътьом минавам покрай няколко блокчета. Първият етаж на едно от тях е много ниско и минавайки покрай една от терасите чувам разговор между жена, която живее там, и друга жена, която стои под терасата.

Жената под терасата: - Рано си станала днеска!
Жената на терасата: - Подготвям се за нападение!
Жената под терасата: - Ама те всички ли ще идват?

...и тук ги подминах и не чух, ама беше 6:40 сутринта. Ако случайно жената, която се подготвяше за нападение, чете в темата, да се чувства поздравена, стана ми хем смешно, хем много мило.

Общи условия

Активация на акаунт