За свекървата с банята - аз не бих се впечатлила, веднага бих отговорила - "Като ми изпаднат милионите ще си направя тройно по-голяма баня с минибасейн!"
За онези, дето идвали - след 3тия път спирам да ги обслужвам и да им правя кафе - казвам им, че отивам в стаята да си почивам, ако искат кафе да си направят, или да си сготвят нещо. Ако искат може и чиниите да измият."
За онези с изписването - аз бих се изкефила да дойдат и като изпишат бебето да ги подмина и ни да им дам бебето, нито снимки, нито нищо. И подминавайки ще промърморя, че съм казала, че не искам никой, освен мъжа си, той е тук и си тръгваме.
Свекървата на Ганели е топ 2!
За мен първенството държи тази на Злодеида, с опита за убийство. Може да е малко преувеличено, но е абсурдно! Да знаеш, че някой е алергичен към нещо и да му го дадеш умишлено. Даже да го ИЗЛЪЖЕШ, че не е това. В потрес съм!
Аз не бих проговорила повече на тази жена.
Вегетарианка съм. Не съм алергична и една пържола да изям вероятно няма да ми стане нищо - най много ми стане гадно или да повърна. Ама при човек с доказана алергия, който се подува и стига до болница... и ти да му дадеш мляко, че и да го излъжеш. Направо си е за съд! Съвсем сериозно говоря. Не, не, думи нямам.
Дъщеря ми също не яде месо. Никой никога не се е опитвал да си прави такива експерименти, пак казвам - дори не сме алергични. А тук, тази ѝ дава мляко и гледа как се подува и бере душа.
Безмълвна съм!