С какво ви дразнят свекървите? – 149

• 34 479
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Мъжът ми е бесен. Защото аз дефакто нямам никакви контакти с нея повече от три години. Братята му също са без думи. Тя и с другата снаха не си говори от една година. Защото тя загуби баща си в катастрофа и получи доста пари от застраховка та вече и нея не може да командва, позволила си да си купи къща без одобрението и. Та и тя сега е персона нон грата. Другия ми девер още нее женен .Но и тримата братя са на мнение че е време да си ходи в Калабрия. Ако не го направи мъжът ми ще я съди.

# 136
Птица каза на Ганели да си има едно наум и да внимава повечко, пък вие си философствайте колкото искате кой кого защитава и защо 🙄

# 137
Мъжът ми е бесен. Защото аз дефакто нямам никакви контакти с нея повече от три години. Братята му също са без думи. Тя и с другата снаха не си говори от една година. Защото тя загуби баща си в катастрофа и получи доста пари от застраховка та вече и нея не може да командва, позволила си да си купи къща без одобрението и. Та и тя сега е персона нон грата. Другия ми девер още нее женен .Но и тримата братя са на мнение че е време да си ходи в Калабрия. Ако не го направи мъжът ми ще я съди.
А тя всъщност живее ли с някого от изброените, или си е отделно?
Брееей, ето това е отровна личност, а не - свекървата не иска да ми гледа бебето този следобед и отиде на маникюр, значи е отровна.

П.П. Опосум, а твоят свекър какво иска да ви изманипулира - да му ремонтирате къщата ли?

# 138
та вече и нея не може да командва, позволила си да си купи къща без одобрението и. Та и тя сега е персона нон грата.
[/quote Значи ти освен българка си и  независима и то първа. За това и първа те нагазва. Явно е прието жените да са зависими  послушни по калабрийски. Ние пък все на ориенталци се нападаме. Все тая. Вечната битка за власт.
То се вкоренило, млада булка слуша и чака да стане  фактор, та да се изрази аз-ът и  его-то  и на личност.
 Ми не е така вече, всяко от първата заплата е свободно, пък преди това да не говорим какво не правим за децата да стъпят на крака.

# 139
Аз бих се съгласила да направя теста, но при едно задължително условие – свекървата да направи същия тест преди това и да докаже, че всичките ѝ деца са от мъжа ѝ. Simple Smile
Като ще е война, война да е.

# 140
  • София
JoyJoy
Това е идея Joy

# 141
Ей това е дъното вече. Каква е тази свекърва, какво е това нещо? С какви очи ще си погледне внучето после?

# 142
После някой говореше, че малко истории с лоши свекърви имало. Тук от тема на тема, все повече стават примерите за ненормални уж зрели хора.

# 143
Ей това е дъното вече. Каква е тази свекърва, какво е това нещо? С какви очи ще си погледне внучето после?
Няма да го погледне!
Тоа дзвер по-добре и да не го вижда изобщо.

# 144
Свекървата на Ганели е топ Муня. Бррр как може да има такива хора...

# 145
Тази хахавела да не би наистина да е решила да пише завещанието си и евентуално (с много въпросителни) да остави нещо на внучето си, ако ѝ докажат, че действително е нейно. Може би се усеща, че одъртява и няма да има кой да я погледне, нищо че има 7 деца.
И аз препоръчвам да се има не едно, а сто и едно наум относно чистите помисли на братята и сестрите. Поделен е делът на свекъра, но дела на свекървата не е ясно как ще се разпределя. Те не се посвениха да лишат брат си от дялове и да го оставят на мижава заплата, та при по-голям пай кой знае какво ще се случи.
Любопитното ми е, искането за теста до кого беше отправено, или и до двамата родители. Питахте ли я за какво всъщност го иска? Ей така, да чуете какво ще отговори.

# 146
Свекървата на Ганели заслужи снимката й да е водеща във всяка от темите "С какво ви дразнят свекървите". Аз направо си я представям физически.

# 147
Аз си я представям като лоша героиня с гадна физиономия от латиноамериканска  теленовела. Но пък няма да има хепи енд за нея.

# 148
...Те не се посвениха да лишат брат си от дялове и да го оставят на мижава заплата...
Кой брат са лишили от дялове? Защо така? Cold Sweat

# 149
  • при късмета
Аз имам спомен, че свекървата опитваше да изнудва мъжа ѝ с лишаване от дялове, ако остане с нея, а не, че е лишен действително. Тогава май всички деца бяха на заплата, а само свекърите собственици, мъжа ѝ просто не искаше да работи друго и другаде. Ганели обясняваше, че по техния край всяка фамилия има някаква дейност и фирма, в която всички работят и трудно би се вписал другаде, от тази гледна точка. Сега предполагам, че всички имат по равно от баща си.
Каквото и да му е положението във фирмата, това не се търпи. Аз бих зарязала всичко и бих се преместила на другия край на страната. Или бих казала на "майка ми", че след всичките ѝ неадекватни изцепки, включително тази, ще я освидетелствам и ще ѝ стана настойник. Да види хубаво ли е цял живот аз да решавам вместо нея и всяко действие да одобрявам или отхвърлям Joy

Общи условия

Активация на акаунт