Коремът вече си личи, ДЕКЕМВРИйче в него спи. - ТЕМА 10 (2023)

• 53 063
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • София
А този Алеракт как се приема? Може ли с Магнерота да се кобинира?
Всъщност от 1 седмица пия Магнерич вместо Магнерот, защото последния не намирам никъде.

Аз имах изписан 2*2 Магнерот, и заместих по 1т сутрин и вечер с Алеракт, че и той е с магнезий. Не знам дали е правилно, добре се чувствам така. На док не съм казала, правя си експеримент, ама между двата прегледа измерихме шийка пораснала с 5 ММ. Сега ще разбера случайност ли е било при следващите прегледи.

Магнерота би трябвало да го има в следващите дни по повечето аптеки. Пуснах сигнали  и до фирмата производител тук и в Германия както и до ИАЛ, от всякъде отговориха че от юли няма внос, ИАЛ казаха че от 23.08 ще го има, ама май чак последните дни започна да се появява отново.

# 406
Добро утро,момичета и честит празник!
Ето ме и мен с болежките-онзи ден, в дясно-високо над яйчника, при ставане от стол усетих лека болка,като усукване. Когато си легнах вечерта забелязах,че има издутина и е твърда-като мускул или сухожилие. Вчера цял ден нямах никакви болки или “схващания” до вечерта,когато пак се изду и втвърди,и стана по-болезнено. Все едно е прищипан нерв или сухожилие 😰като го разтрия отпуска за малко само и пак се подува.
Ето къде се получава:

Имате ли идея какво може да е точно там?
Апандесит нямам.

# 407
А този Алеракт как се приема? Може ли с Магнерота да се кобинира?
Всъщност от 1 седмица пия Магнерич вместо Магнерот, защото последния не намирам никъде.

Аз имах изписан 2*2 Магнерот, и заместих по 1т сутрин и вечер с Алеракт, че и той е с магнезий. Не знам дали е правилно, добре се чувствам така. На док не съм казала, правя си експеримент, ама между двата прегледа измерихме шийка пораснала с 5 ММ. Сега ще разбера случайност ли е било при следващите прегледи.

Магнерота би трябвало да го има в следващите дни по повечето аптеки. Пуснах сигнали  и до фирмата производител тук и в Германия както и до ИАЛ, от всякъде отговориха че от юли няма внос, ИАЛ казаха че от 23.08 ще го има, ама май чак последните дни започна да се появява отново.
Вчера звънях на половината аптеки Софармаси в София и казаха, че нямат никъде. Последно там купих преди месец…

# 408
Относно алеракта, няма проблем да се комбинира с магнерот. Пия 4х 1 магнерот и 2х1 алеракт, изписани са от АГ.

Девилче, не ми се е случвало нещо такова и не мога да дам мнение, дано те отпусне напълно. 🤞

# 409
Благодаря ви момичета за отговорите, наистина ме успокоихте 🥰 Днес ми е малку подобре а и бебче осещам как е поактивно. Дано и в петък на прегледа всичко бъде наред.

# 410
  • София
Девилче на две бебета вътре все някъде ще опъва и боли. Стига да не е стягания, менструални болки и да не са постоянно си е ок. Мен всяка вечер ме боли от ляво, ама знам че там е дебелото черво и там са ми срастванията

# 411
Благодаря, момичета, ще взема и аз тогава един Алеракт, да не остана по-назад Laughing
Магнеротът направо ми писна да го търся, ще избутам сега опаковката Магнерич и тогава, ако се появи-появи.

Маце, то и аз не питам АГ. Ако я чаках, още нямаше да пия желязо и щях да си чакам прегледа на 19 септември, което е цял месец от кръвните. Тя ми каза по телефона - 109 хемоглобин не е проблем, като се видим, ще ти изпиша нещо. Добре, че ти ми препоръча Смарт хита - не знам дали действа, ама определено живнах като го пия от 2 седмици.

# 412
  • София, България
Честит празник!

Девилче, таман за апендицит си помислих, а ти си писала, че нямаш. Ако се притесняваш отиди да те видят на ехограф какво е. В крайна сметка много неща могат да бъдат сигурно. Но мястото вече е доста ограничено в корема. Не смея да кажа аз дали е нормално или не. Neutral Face

Магнерот имам за сега, утре ще се разходя до големите аптеки да поразпитам, ама не си давам зор за сега. Надявам се до края на месеца да се появи по-сериозно. Уж фармацевтката в нашата аптека в квартала казва, че са им обещали да има.

# 413
Момичета, смарт хита по вашите препоръки си го купих 😄 Сорбифера свърши, желязото обаче продължава да пада и реших да го сменя. 2х1 ли се пие? Много ми е трудно да го вместя между магнезия, че нали трябва да имат 2 часа отстояние.. и едната таблетка я пия през нощта. Към смартхит не е необходимо допълнително витамин ц, нали? Понеже гледам, че го има в състава.

# 414
Момичета, смарт хита по вашите препоръки си го купих 😄 Сорбифера свърши, желязото обаче продължава да пада и реших да го сменя. 2х1 ли се пие? Много ми е трудно да го вместя между магнезия, че нали трябва да имат 2 часа отстояние.. и едната таблетка я пия през нощта. Към смартхит не е необходимо допълнително витамин ц, нали? Понеже гледам, че го има в състава.
Аз го пия на гладно сутрин около час преди кафе и закуска. Втора доза не пия, но се чудя дали да не пия по 2. Да дойде Мацето да каже, тя е спеецът

# 415
Аз сутрин на гладно пия л тироксин за щитовидната жлеза и чакам да мине един час. Та и тогава ми отпада желязото 😄

# 416
  • София
Аз бях по 1, ама ми го вдигна на 2, направо го почвайте по 2. Наведнъж го пия, няма щети по корема

# 417
Аз почнах Феро Фолгама Нео по лекарско предписание, ама сега гледам, че има фолиева киселина (май стандартната). Аз досега си пиех Метилирана заради хетеро МТФР-ала бала гена, ама какво да го правя това сега?
Иначе да се похваля, на 9ти Октомври записахме третата фетална морфология Heart Нямам търпение отново да видим личицето на малката принцеска!

# 418
Здравейте момичета, изчетох ви най--накрая , не бях влизала скоро 👋🥰
Времето си минава ... Тази седмица в неделя влизам в 27 седмица и седми месец. Сещам се в началото като влизах в 7 на седмица, такаа се радвах и даже ви бях писала, че все едно влизам в 27 , а не 7ма , та ето дойде и този момент. Корема ми е голям и си тежи вече, като седя повече права ме заболява кръста, спането не е добре, не мога да се намествам , не ми е удобно , ох-кам , оф-кам ... Много е активна моята бебе , преди седмица на прегледа се установи,че се е обърнала с главата надолу и сега постоянно ме рита с малките крачета , доста над пъпа вече 🩷🥰

# 419
  • Somewhere beyond the moon and stars

Да, 2х1 се пие през 2 часа. Аз не пия допълнително витамин ц.
Неприятно е с приема през 2 часа, аз пия 1 т. желязо веднага след ставане и се получава приблизително като приеми: 8-11-19-22 ч. (за да имам само 1 прием през работно време).

Общи условия

Активация на акаунт