Майки на единствено дете!

• 16 093
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Може ли по-подробно разяснение как подобни случки са правило, а не изключение?

# 181
Руми, много прекрасно семейство сте с мъжа ти. Направо никаква злоба няма у вас...

# 182
  • Варна
Руми, по чии критерии не струват жената, децата, брат ти - по твоите. Ми в очите на брат ти е обратното. Не се нахъсвай. И, сигурна съм, знаеш колко висшисти са полуидиоти, недей навира средното образование като минус.

# 183
Руми, толкова злоба лъха от коментара, че явно сте си лика прилика с жената на брат ти. Всъщност и други Ваши коментари съм чела по други теми. Същата работа.

Ние пък у нашето семейство много се обичаме всичките. Майки, лели, вуйчовци, стринки и братовчеди сме си близки и знам, че винаги мига да разчитам на тях, както и те на мен - безусловно и безкористно.

# 184
  • гр.Пловдив
Аз пък научих от жлъчния коментар на дамата,че да си останал  със средно =да си необразован No Mouth

# 185
...за финансовата част, макар че и относно нея сме по-напред, без никого да сме излъгали или навредили на някого някога с мъжа ми.
Направи ми впечатление това изречение. Никога не би ми хрумнало да използвам тези думи и да кажа без някой да ме пита, че съм напред финансово без да сме лъгали с мъжа ми или да сме навредили на някого. Много интересно, навява ми едни мисли, че совите не са това, което са.
Всичко останало беше злоба към цялата фамилия и оплюване колко били злобни те самите.

# 186
  • Далечният изток
Още ли се впечатлявате от Румито?! При нея винаги се получава обратен ефект.

# 187
Още ли се впечатлявате от Румито?! При нея винаги се получава обратен ефект.

Точно същото си помислих.

А тази словестна диария дори не я дочетох. Особено като видях, че е от Румито.

# 188
  • пустинята Гоби
И аз не я дочетох. Три пъти думата “злоба” ми беше достатъчна. Вярно било, че мълчанието е злато понякога.

# 189
  • Далечният изток
Аз не я започнах като видях автора Joy

# 190
  • here and now
Най-близкия ми човек на тази планета е сестра ми.
По стечение на обстоятелствата и двете сме с по едно дете, с голяма разлика и от различен пол.
Дъщеря ми винаги е искала да има брат или сестра и това ѝ е несбъдната мечта. На мен толкова ми е капацитета, нямам за повече деца.

Последните коментари ме върнаха назад във времето. Имах една приятелка, тя имаше сестра. Приятелката ми се оказа много подло и завистливо същество. Опита се да прецака връзката на сестра си, защото така била решила(чиста завист, според мен). Когато родителите им отделиха някаква сума за сватбата на сестрата, тя започна да тропа с крак и на нея да дадат същата сума и какво ли още не.
Тази жена, не съм я виждала от 25+ години и макар, че с интриги успя да ме раздели с ученическата ми любов е пример за мен, как човек НЕ трябва да се държи със сестра си най-вече, семейство, приятели. Видях от първо лице колко грозно и недостойно е. Не съм ѝ простила, но ще съм ѝ вечно благодарна.

При нас, аз съм по-голяма, може да се каже по-успешна. Помагам винаги когато имам възможност, не защото някой ме кара а защото я обичам и искам да се чувства добре. Тя също винаги е насреща, когато имам нужда.
Обичам я!

# 191
Какви значение има колко деца имаш, ако си успял да дадеш шанс на поне един човек да се радва на живота и да намира смисъл в него.
Това с бройките деца ми леко в гамата на себичността.
Нероденото дете не мечтае да се роди или има брат / сестра. Както и роденото. Това са проекции на родителите и са чисто егоистични.

# 192
  • here and now
Какви значение има колко деца имаш, ако си успял да дадеш шанс на поне един човек да се радва на живота и да намира смисъл в него.
Това с бройките деца ми леко в гамата на себичността.
Нероденото дете не мечтае да се роди или има брат / сестра. Както и роденото. Това са проекции на родителите и са чисто егоистични.
Моето точно си мечтае. Години наред, когато видим бебе, чувам "Бива да родиш и ти едно" или "Ето пак си уморена, ако имах сестра(брат), щяхме да си играем" и какво ли още не. Направо беше обсебена на тази тема. Сега, когато осъзна, че няма да се случи, коментарите нямаляха, но не спряха.

# 193
  • пустинята Гоби
И аз познавам много хора, които съжаляват, че нямат брат или сестра.

# 194
Хахах щели да си играят, да да Grinning или и двете щяха да ти виснат на врата, че и това е вариант Grinning аз съм сама, мъжа ми е сам, нито един от двамата не си е мечтал да има брат или сестра. Но се сещам каката на моята приятелка в училище колко гадно се държеше с нас. А беше само година по-голяма, уж, нали наборки. Скубеше и биеше приятелката ми постоянно, обиждаше я, наричаше ни малки ла@на. Е, разменяха си някакви дрехи от време на време, ама мерси за тормоза. Сега каката живее в чужбина и се виждат веднъж на 3 години и не са си близки.

Общи условия

Активация на акаунт