🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXI 🎬

• 58 309
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Офф, объркал съм заглавието на филма с Шон Конъри и Катрин Зита Джоунс. Не е ''В Клопка, а само ''Клопка''
Подробност ама си е важна, защото по принцип има и филм ''В клопка''
Не мога да редактирам обаче.

От криминалните филми очаквам много топ заглавия и на финала на финалите... Wink

# 151
Аз също очаквам силните криминални филми при финалните. Жега е в моя личен топ три! Heart Lock, Stock and Two Smoking Barrels беше десетина години под номер четири в моята класация, но се появи Inception и го измести с едно място. Филмът на Гай Ричи трябва да се гледа много внимателно, всяка сцена е важна, ако се изтърве нещо после не може да се навърже нишката. Когато го гледах за първи път, нещо се разсеях при сцената, в която единият се буторяса в стената на съседите и после известно време възстановявах сюжета. Искам да присъствам на място накрая на моста, за да помогна, както искам да присъствам, за да помогна и във финалната сцена на Prisoners.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 11:41 от Ralik1

# 152
Като видях анкетата и специално заглавието - Лице назаем, се сетих, че родителите ми го гледаха, когато бях още малка.
Влизах и излизах от стаята, но помня сцената с лицето, за тогава ми се стори доста страшен филм и със сигурност го запомних след като години по-късно го търсих и гледах вече по различен начин и ми беше много интересен.
До ден днешен обичам най-много криминални филми и ужаси, че даже и мъжа ми го научих все такива да си избираме. Е, има влияние и това, че съм гледала всички серии на сериала за Поаро, книги на Агата Кристи и така нататък, че стана дълго. Grinning

# 153
Дори да оставим настрана това, че операцията е невъзможна, и до сега не разбирам как семейството и познатите на някого няма да забележат, че тялото е различно.

Никълъс Кейдж има още подобни филми - харесваха ми едно време.

# 154
  • София

След няколко години на отлагане, най-накрая по кината излиза.

# 155
  • Варна
 Олеле...Още едно пълно с клишета продължение? Защо?!

# 156
  • Галифрей
Гледах “ Моята голяма гръцка сватба” 3  Изненадващо  добър е като първата част. Прекрасен,забавен филм. Като за последните дни на лятото. Тула и семейството й отиват в Гърция да търсят приятелите на вече покойният й баща. В селото намира,че има семейство за която не са знаели.  Напомня ми малко и на един бг филм “ Като за последно” 
Трилогията е супер. Изненадващо, защото обикновено такива филми като им направят продължение е криджово. Но този път не е.

# 157
Гледах “ Моята голяма гръцка сватба” 3  Изненадващо  добър е като първата част. Прекрасен,забавен филм. Като за последните дни на лятото. Тула и семейството й отиват в Гърция да търсят приятелите на вече покойният й баща. В селото намира,че има семейство за която не са знаели.  Напомня ми малко и на един бг филм “ Като за последно”  
Трилогията е супер. Изненадващо, защото обикновено такива филми като им направят продължение е криджово. Но този път не е.

Диана Бишоп, ще се гледа значи. Последно бях приятно изненадана от финалния Индиана Джоунс. Видях му кусурите, но не мe подразниха. Малко са филмите с продължения, в които не страда историята и впечатлението на зрителя.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 19:10 от zlatenceto

# 158
  • Галифрей
Дам ❤
В новата анкета гласувах за всичките френски филми. Гледала съм ги всичките страхотни. Като гледах Басейнът за първи път, ме изненада за филм за краят на 60-те надминал времето си.

# 159
  • гр.София
"Призраци във Венеция "- отметнат. Много ми хареса, но аз съм си верен фен на Кенет Брана.

# 160
Аз гледах подробно ревю и мисля да пропусна. Смърт край Нил не ми хареса много (не го мразя, но и не ми достави удоволствие), така че не се лишавам.

# 161
Някой от вас да гледа Само убийства в сградата (Only murders in the buildings)? И също какво стана с 3 сезон на Bridgerton?

# 162
  • IC 1101,Abell 2029
Офф, объркал съм заглавието на филма с Шон Конъри и Катрин Зита Джоунс. Не е ''В Клопка, а само ''Клопка''
Подробност ама си е важна, защото по принцип има и филм ''В клопка''
Не мога да редактирам обаче.

От криминалните филми очаквам много топ заглавия и на финала на финалите... Wink
Няма нужда от никакво редактиране,а за добавяне в анкетата защото "В клопка" (2002) също е криминален и е поне толкова як,колкото и "Клопка" (1999).Аз тъй като гледам,мога да добавя поне още към 50 филма към тази анкета,но като че ли тези най си заслужават:
Денят на Чакала (1973)
Големият влаков обир (1979)
Ред Рок Уест (1993)
Версия "Пеликан" (1993)
Истински романс (1993)
Пътят на Карлито (1993)
Пропукване (2007)
21 (2008)
Неканеният гост (2016)

# 163
Току-що се връщам от Моята гръцка сватба 3. Тук мнението ми коренно се различава от другите досега в темата. Доверих им се, без дя си направя труда да прехвърля други ревюта, но грешката си е моя. Голяма боза! Първият филм ми е любим, вторият - приемлив, но незапомнящ се, но третият е загуба навреме. Двучасова реклама на и без това популярните туристически острови и една конкретна фериботна компания. Естествено, и джендър темата беше залегната, но да кажем леко. Ако трябва да кажа нещо хубаво, то е, че поне нищо не ме натовари. Трябваше да отидем на Кенет Брана.
ПС. Ако очаквате да гледате гръцки пасторални картини и море, може и да е вашия филм, все пак.

# 164
  • IC 1101,Abell 2029
...И щях да забравя за един филм,който по мое мнение е меко казано задължителен за тук.Понеже няма да има анкета ''мистерии",то тогава би трябвало да е при криминалните..."Смърт край Нил" (1978).

Общи условия

Активация на акаунт