От известно време мозъка ми прегрява от мисли и потенциално развитие.
Ще се опитам, да обясня синтезирано и ще се радвам искрено на вашето странично мнение .
Мъжката част също би ми била много полезна.
Четиригодишна връзка. От всичко по-много изживяхме. Раздялата беше болезнена и все още се възстановяваме и двамата.
Беше ми трудно да приема, че човекът с който си представях живота си не желае да има сериозна връзка повече. Аз съм му първата такава и в интерес на истината той на мен първата нормална.
Приятели, част от семейството му. В прекрасни отношения с близките му.
Изживяхме наистина много и накрая аз изчезнах и спрях да го търся. След няколко дни той ме потърси първи. Започна да разпитва и да ми предлага извънредно голяма помощ ( според трудностите в които се намирам ) .
Предложи да се пренеса у тях и се включваше във всеки мой вариант/опция. Прояви и ревност!
Приятелство след края за мен - няма и той го знае и усети! Дори се дистанцирах и от близките му.
Той желаеше да поддържам контакт с тях , но аз отказах.
Има обаче едни общи проекти, които се разбрахме да довършим заедно и ще спазя думата си!
Ще задавам направо въпросите си , защото усещам, че много несвързано взех да пиша..
• Потърси контакт. Беше мил и грижовен. Търси поводи да контактува , но после изчезва. Защо?
• Приятелство няма как да търси, но какво обаче ?
• Кога мъж реагира така ?
• Предлага помощ, подкрепа и търси контакт, но не говори за възстановяване и чувства.
Надявам се да разберете, какво питам.. и аз се обърках! 😶
Благодаря предварително!