Край или начало с бившия?

• 3 299
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
  • Обран бостан ;)
Раздялата я пожелах аз, но типично по женски за да го стресна.. а се оказа, че той от месеци вече го е било страх , че свободата му се изпарява и трябва да мисли за сватби, деца и прочее.
......
Обичам го истински и дълбоко!
Преживяхме много. И пак усещам вътрешно, че е моето момче!
Не знам , докъде ще я докарам..

С подобни действия - до това да си намери друга, която да не го стряска така Wink

# 46
Иска свобода и безразборен секс, обаче чувстваш, че е твоето момче? Ако и ти искаш същото...

# 47
На мен ми звучи странно историята.
Дълги години връзка, преживяване на много неща и изведнъж ти се отдалечаваш? Той в прав текст ли ти каза че не иска вече нищо сериозно?

Възомжно е да те търси от съжаление. Другият вариант е всичките му роднини и твои познати вече да са му дали акъл за това. Не ти трябва такова внимание.
Като приключите проектите, не общувай повече с този човек. Сетил се той, да ревнува. А приятелство...недей прави това. Ще те следи до дупка така с друг ли си, какво си, що си.

Ще опитам да отговоря.
Рутината навлезе рязко в живота ни и се отдалечихме с времето. Нито аз , нито той сме били някога категорични в каквото и да е. И двамата сме променливи като характер. Раздялата я пожелах аз, но типично по женски за да го стресна.. а се оказа, че той от месеци вече го е било страх , че свободата му се изпарява и трябва да мисли за сватби, деца и прочее.
Месеци наред след това не приемах раздялата и си продължихме “връзка” с всички екстри и малко в повече скандали и емоции.
След като се изтощихме някак и дори не можехме да комуникираме се отдръпнах и спрях всякакъв контакт . Тогава той сам дойде като търсеше поводи.
Има страх от обвързване и искаше свобода и безразборен секс ! Преди мен е водил такъв начин на живот . Нямал е връзки.
Каза , че заслужавам истински мъж и той не трябва да ми губи времето . През годините заедно сме били приятели в истинския смисъл.
Това добре! Прав е! Той още не е пораснал емоционално , или не иска . Негов си избор .
Защо обаче не спира да дава смесени сигнали?
Как мъж , те обича като приятел , а ревнува и търси физическа близост ?
Искам да се съсредоточа върху себе си и да продължа, но как да ви кажа.. ако един ден се сетя за този коментар и го прочета искам да съм честна : Обичам го истински и дълбоко!
Преживяхме много. И пак усещам вътрешно, че е моето момче!
Не знам , докъде ще я докарам..

Явно "момчето" не е разбрало, че в живота винаги трябва да се избира, както и да се правят компромиси. Държанието му е инфантилно и крайно не-мъжко - хем така, хем иначе. Твоето поведение не е много по-добро - любовта си е любов, но къде е уважението, къде са твоите лични цели/амбиции - за семейство, дете и бъдеще заедно с него/друг - не си споменала на каква възраст сте, поне аз не видях, но тези неща са важни - 4 години връзка не е много кратка - един университет време, а времето си върви. Ако сте на коренно различни вълни/честоти, особено за важни въпроси, не виждам как "дълбоката любов" би помогнала?

# 48
Ами аз съм жена и никога не ми е хрумнало "типично по женски" да предизвикам раздяла с цел да му стана по-интересна на мъжа. Особено след четиригодишна връзка. Това е някакво инфантилно, незряло поведение, но и доста опасно, защото в случая на мъжа му е дошло дюшеш да му се разкараш от живота, а ти изобщо не си имала такива намерения. Сама си се насадила на пачи яйца, според мен си загубила и уважението му с тези евтини игрички.

Целта му е да си довърши общите проекти, които сте започнали и може би евентуално да прави секс с тебе, ако за момента няма нова звезда. Мачът е свирен, а ти оттук нататък само можеш да се излагаш пред него и да му падаш още повече в очите.

На твое място бих поддържала служебни, делови отношения, докато проектите приключат. Бих внимавала да не изляза на загуба и каквото има да се дели да се раздели справедливо. После бих го изхвърлила от живота си и занапред в нови връзки бих се държала по-зряло. Ако искам да се развиват де. Ако са ми писнали мъжете, ще правя като тебе. Сигурен начин е да ги прогониш завинаги.

Общи условия

Активация на акаунт