🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXI 🎬

• 58 321
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • Bayern
Аз тъй като гледам,мога да добавя поне още към 50 филма към тази анкета,но като че ли тези най си заслужават:
Денят на Чакала (1973)
Големият влаков обир (1979)
Ред Рок Уест (1993)
Версия "Пеликан" (1993)
Истински романс (1993)
Пътят на Карлито (1993)
Пропукване (2007)
21 (2008)
Неканеният гост (2016)

Още един глас за    Пропукване (2007)   Yellow Heart

# 166
  • Berlin
Гласувах за няколко филма, доста не съм гледала и доста не си спомням (и не гласувах съответно за тях), но Обичайните заподозрени е един от филмите, които са ме впечатлили и изненадали най-най-много. Страхотен!

# 167
Любов от пръв поглед по  Netflix е много приятен филм, в който клишетата са си точно на място, преувеличенията точно толкова, колкото е нужно и актьорите са със страхотна химия.
 За любителите на Love actually.

# 168
Някой от вас да гледа Само убийства в сградата (Only murders in the buildings)?
Аз го гледам.

Най-накрая изгледах Барби. Не мога да разбера защо този филм предизвика такъв фурор. Да, дизайна и костюмите са страхотни, но сценария е зле. То напрактика няма сюжет, създателите са измислили опростеното Холивудско послание - "жените са страхотни, мъжете - ужасни" и са спрели до там. За мен това не е феминизъм.

# 169
The Mustang
Два свята, които трябва да се сблъскват.
Филмът със сигурност не е нещо новаторско, но има своя чар благодарение на настройката  и страхотните изпълнения. Нищо достатъчно вълнуващо, което да ви накара да го гледате поне още веднъж, но все пак има нещо, което може да ви накара да го изгледате докрай.

The Old Ways
Да….
Мексико е опасно.Пещерите са опасни.Когато не слушаш по-мъдрите е опасно. Наличието на древни руини е опасно. Да те мислят за демон е опасно.
Когато видиш непознати руини в пещери в Мексико е логично да избягаш.
Ако потърсите в Google „трябва ли да се забъркам с непознати в Мексико, свързани с езически култ“, отговорът ще бъде: не. Дори SIRI знае това, а аз не й вярвам за повечето неща. Чакай да питам Alexa. Мда. Тя също го знае. Иначе ще си на мястото на журналистката във филма, а повярвайте ми - вие не го искате.
Това е филм за екзорсизъм.

# 170
  • София
Барби вече е на 14 място за всички времена в световния боксофис. Като пред него са вече Фроузън 2 и Топ Гън: Маверик. Опенхаймер е на 70 място и е близо до $1 млрд, но трудно ще го направи тепърва...

Българският боксофис за 16-17.09

# 171
  • Sofia
Барби е детско, както очаквах.
Толкова елементарен и скучен, но популярността на куклата е събрала в салоните всички момиченца и майките им.

# 172
  • Галифрей
Защо “ След всичко” е на трето място? 💀 After сагата е пълна боза. Този буклук ще има още един филм….фен фикъш на Хари Стаилс превърнат в филм…с токсична връзка. Мразя това! Слава богу не ми се е налагало да гледам, гледала съм ревюта в ютуб. И ъъх пълен кошмар. Те трябва да престанат да правят глупави фен фикшани  на книги и после да ги филмират.  Не е романтично, агресивно е. Съжалявам Хари Стаилс, че “ феновете” му пишат глупости и после намазват мангизи. За съжаление още едино произведение ще види голям екран с участието на Ан Хатауей. 40 годишна самотна майка се влюбва в 20-годишен по-млад от нея поп известен певец…не знам какво да чувствам,защото ще го играе един новите ми любими актьори. 😭

# 173
# 174
Гледах коментари в Ю туб за A Haunting in Venice - изглежда се представя зле в САЩ, но пък бюджетът му не е много висок и може да направи някаква печалба.
Не е рекламиран достатъчно (може би заради стачката) и излиза, че много американци въобще не са разбрали и очаквали, че е филм за Поаро, а са мислели, че отиват да гледеат хорър в стила на Монахинята. Един каза, че е бил единственият човек в салона, когато отишъл да го гледа (случвало ми се е няколко пъти в детството, но не бях сама, а бяхме около 5 човека).

# 175
  • гр.София
Тук залата беше претъпкана. Но беше в деня с билети по 4.50 лв ( Жива мъка . Да се влачат хора до час след началото)
Според мен е по- хубав от Смърт край Нил. Напрегнат , седиш на моменти на ръба на стола, играят фантастично. И финал след финала ( разкриването на убиеца) има,което си беше кеф.
Но абсолютно не мога да свържа историята с литературния първоизточник,забравила съм и планирам да  я  препрочета .

# 176
  • Галифрей
И без това съм на вълна Паоро гледам великопнкят сериал ( има епизоди които не съм гледала) Дейвид Съчет сякаш е роден да играе Паоро. Никой не може да го достигне.
Аз не съм гледала версиите с Кенет Брана, виждат ми се странни. Май ще му хвърля едно око виждам,че Рикардо Скамарчо има роля там. Според мен е поредният не кой знае какъв филм набутан с звезден състав. На трейлъра са го направи да изглежда мистично и страховито.

# 177
Аз изгледах повечето епизоди миналата година (не за първи път). Стигнах до по-новите, които не ми харесват толкова и спрях.
След като гледах ревюта на новия филм, мисля, че прилича повече на Слоновете помнят, отколкото на Празникът на Вси Светии (от която уж е вдъхновен). А този епизод - Слоновете помнят, ми е един от най-неприятните като атмосфера и изобщо.

# 178
Оф, в новия Пърси Джаксън почти всички митични същества са цветнокожи. Защо? Защо? Дисни съвсем изплискват легена. То древна Елада е била пълна с негри щото. Само да кажа, че изобщо не съм расист. Сега гледам френския Люпен и много ми харесва, че представят едно доста разнородно в етническо отношение общество. Обаче си изглежда съвсем нормално и естествено.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт