🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXI 🎬

• 58 386
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
  • Галифрей
Композиторът на двете поредици е един същ ❤

Ми така де аз оня ден случайно го отрих търсех си игрален филм с приказки и така попаднах на този. Страхотен филм ❤❤❤ Пак ще го гледам

# 256
https://www.vbox7.com/play:0a82112722
https://www.vbox7.com/play:83048ae0ea
Гледах, нещо забравено - Приказка за звездното момче

# 257
  • Галифрей
В чест на легендата и 100 годишната от рожденият ден на Апостол Карамител, БНТ ще излъчат документален филм за него 😘❤❤ https://skif.bg/index.php/24-kadara/novini/12184-bnt-shte-izlach … S_xdWsCDpI052FsaY

На мен много ми иска да пуснат част от филмите му които тогава са ги забранили. Жалко,че няма записани театралните му представления.

# 258
Гледах шведския The Conference (Original title: Konferensen), който имаше духовити моменти, а останалото е гонене с брадви и всякакви подръчни инструменти. Търпи се.

# 259
  • Варна
  Тъкмо приключих с ,,Reptile"- сблъсък на корумпирани полицаи, безскрупулни богаташи и честни хора-клише, реалност, живот ...
 Хареса ми как 20-век генерацията си записва улики на лист с молив/химикалка и после ползва технологиите за запис на доказателства.
  Дел Торо е съвсем на място, а Силвърстоун чудесно го подкрепя

# 260
  • Галифрей
До година ще излезе нов филм на Снежанка ( не е този на Дисни) казва се “ Снежанка и злата кралица” гледах малкият трейлър,изглежда много красиво. Актрисата е красива и да бяла като сняг. Ще бъде по приказката без глупостите на Дисни.

# 261
  • Бургас
Не си спомням кой точно препоръча "Bränn alla mina brev"/"Burn All My Letters", но му благодаря!  Много размисли събужда , а също и доста гневни емоции у мен! Чак след като го изгледах, разбрах че се базира на живота на реални и значими личности... Съдби човешки! Sad

# 262
Привет някой гледал ли е новия сезон на Южен вятър на граница ? Защо Петър Мараш изневери на жена си София с рускинята Лариса ?Защо смята ,че София го е предала? Дали София знае ,че Лазар е жив ?

# 263
  • Berlin
Грешна тема.

# 264
Гледах и много харесах Un fil à la patte c Emmanuelle Béart

https://www.imdb.com/title/tt0429200/?ref_=fn_al_tt_1

Принципно погледнато е филм, но всъщност е екранизирана пиеса, театрална комедия в неподражаем френски стил.
Освен това музика е от Фауст на Шарл Гуно и определено допринася за атмосферата.

# 265
Ввче гледате ли в салон или Нетера тв Синелибри?Планувала съм няколко заглавия,по-точно всичките,но времето не стига:).
Изгледах Fair play/Netflix,интересен и привокиращ.

# 266
Благодаря за напомнянето! Аз мисля да гледам на кино, ако успея, кулинарния с Жулиет Бинош, и през нетера  - "По черните пътеки".

# 267
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Време е за най-любимите ни комиксови филми!

Извинявам се, че се забавих с близо 3 седмици, но бях страшно зает и просто някои теми ги оставих на по-заден план, но надявам се, че бързо ще наваксаме.
Изгледах и не малко филми и сериали, но нямах време да пиша.

Минаваме на стария график от 5 дена на анкета, като повечко дни ще оставя само за най-чаканите жанрове (епоси, трилър, драма, романс, екшън и хорър). 😊

А ето и филмите от част 2 на криминалния жанр, класиращи се напред:

1. Седем 29 гласа
2. Мъжете, които мразеха жените 19
3. Колекционерът 18
4. Мъж под прицел 17
4. Реката на тайните 17
6. Версия "Пеликан" 15
6. Човек отвътре 15
8. Поверително от Ел Ей 14
9. Sin City: Град на греха 13
9. Точка на пречупване 13
9. Тренировъчен ден 13
9. Море от любов 13
13. Първичен страх 12
14. Италианска афера 11
14. Убийство в Ориент експрес 11
14. Пропукване 11

Ето и родния боксофис от последните две седмици.

Определено това е есента на хорърите!
Цели 3 хоръра в топ 10, като ''Монахинята 2'' разбива боксофиса, но за мен 'Пъзела' беше най-добрия.
''Създателят'' е поредния Дисни провал. Този филм поне ще си покрие разходите, но няма да доведе до печалба, така че си е провал.
Очаквано 'Пес патрул' носи парички, но въпросът е дали ще мине 1 млн. лв.

# 268
  • в сърцето на един мъж...
Ех, Гарванът и Блейд... Heart Тъкмо днес слушах саундтрака на Блейд Simple Smile

# 269
  • София
Изгледах "Лутър. Падналото слънце". Идрис Елба, ах....Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт