Февруарчета 2024 - Тема 4

• 42 833
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Дами,
Може ли да се появи зацапване/жълтеникаво/ след спиране на прогестеронов препарат ?
Два дена подред ми се появи ,АГ -то ме прегледа и не видя нищо притеснително, но аз търся причина за да съм по-спокойна .
На някоя случвало ли и се е?

# 571
Бочинка, какъв е вашият инхалатор, кой модел на Омрон?

# 572
Дами,
Може ли да се появи зацапване/жълтеникаво/ след спиране на прогестеронов препарат ?
Два дена подред ми се появи ,АГ -то ме прегледа и не видя нищо притеснително, но аз търся причина за да съм по-спокойна .

Съвсем скоро ли го спряхте?
Възможно е още да не се е изчистил. Аз си слагам вагинално и лекарят ме предупреди за точно такова жълтеникаво и мокрещо течение.

# 573
Дами,

Съвсем скоро ли го спряхте?
Възможно е още да не се е изчистил. Аз си слагам вагинално и лекарят ме предупреди за точно такова жълтеникаво и мокрещо течение.

От вчера го спрях.
Но аз бях на инжекции

# 574
Предполагам още се чисти. Все пак, след като и АГ е потвърдил, че всичко е наред, мисля, нямате повод за притеснение. Hug

# 575
Само да дам обратна връзка, чебях на преглед заради падането и слава Богу всичко е наред, дивееше малкия мъж, няма отлепяне, всичко си е супер.

# 576
омрон С28 компресорен , не ме разбирайте погрешно той вече 10 години бачка но от как то взех и Агу Меш ( омрона ще седи на вилата че често ходим и се е случвало да се връщаме заради инхалатор) Просто Агу то е супер як. Лек , работи с батерии , без шум и става за пулмикорт и тем подобни.

За жълтото и прогестерона нормално е да момичета Simple Smile

# 577
Момичета някоя вземала ли  е от дрехите за бременни от Синсей? Все се каня да отида до магазина и все не остава ред.

# 578
Момичета някоя вземала ли  е от дрехите за бременни от Синсей? Все се каня да отида до магазина и все не остава ред.
Аз ходих в няколко техни магазина да ги видя на живо, но ми казаха, ще серията за майки е само онлайн и не поръчах. ММ има едни памучни къси панталони и след 2 перални и за вкъщи не ставаха. Качеството е потресаващо лошо. Най-вероятно ще се прежаля за някоя нощница за родилното.

# 579
  • София
Аз си взех два клина за бременни от там и мога да кажа, че качеството е в пъти по-добро от лидълските, а струваха по 13 лв. Исках пак да си поръчам, но гледам, че са останали само малки размери. Не съм поръчвала друго.

# 580
Имам една бременна пола от Синсей и съм доволна. Памук с еластан, издържа на пране, удобна е . Днес ми излезе микробиологията, имам кандида албикан. Писах на АГ-то, но още не ми е отговорил. Надявам се до утре да назначи лечение, но мисля тази вечер да си направя една промивка с розалгин, че ми е много неприятно Sad
Иначе днес бяхме на разходка по морето, минах и през Бебемакс, но тази година е по-обрано и купих само едно шише и две залъгалки Нук.

А ето ми го комплектчето от Shein. МъжО хич не го бива със снимките 🤣

# 581
Прекрасно коремче! 🤗🤰

# 582
Аз съм си вземала доста обикновени дрехи от синсей. Има попадения ама има неща които след две изпирания са само за из дома. От тениските им си бях купила няколко памучни и от тях нямаше грешка. Дънки си бях купувала, пак бяха добре и доста съм ги носила. Като цяло качеството ми се струва горе долу като в New Yorker, но поне са евтинки. Една много готина широка грейка си взех миналата година, пак за смешни пари, която смятам тази година да нося с тънко яке отдолу, като стане хладно и да крие шкембака 😅 със сигурност ще си поръчам нещо и от серията за бременни и ще споделя после мнение 😇

# 583
ама момичета то има само сутиени и гащи Simple Smile къде им виждате дрехите

# 584
  • София
ама момичета то има само сутиени и гащи Simple Smile къде им виждате дрехите
Като дадеш на търсене има бутон мама ✌🏻

Общи условия

Активация на акаунт