Февруарчета 2024 - Тема 4

• 42 811
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря за информацията момичета, не знаех и че са само онлайн нещата за бременни, спестихте ми излишно ходене до магазина. Вероятно за цената си няма да са кой знае какво, но така или иначе ще се носят няколко месеца - каквото такова. И аз ще вляза да видя какво ще си избера, дано поне номерацията да си отговаря.
Мама еднорог  на мен в 13та седмица ми излезе кандида албиканс и ми изписаха 12 глобули Полижинакс. Вчера пак ми взе секрет АГ да видим сега как ще е микробиологията.

# 586
еми нашихте ме с 160 лв за това че казахте за синсей 🤣

# 587
  • София
Аууу, едвам те навиха! Grinning

# 588
виж за шейн не успях да се навия ама за синсей се навих 🤣
Поръчах едни дънки да видим че есента дойде а аз имам само 1 от предната бременност

# 589
  • София
Гледам сега една рокля с дълъг ръкав и се чудя какъв размер да я поръчвам... Много гадно като не ти се е случвлао и трябва да гадаеш колко ще пораснеш Simple Smile Май  ще тествам размер с един клин и една лятна рокля. пък нататък ще го мисля.

# 590
Момичета, аз последно поръчах от Синсей миналото лято -една памучна рокля за мен и съм много доволна, за сина ми поръчах къси панталони, но още след първото изпиране не ставха за носене извън къщи..хайде споделяйте впечатления като ви пристигнат поръчките 🤗.... и забравих..размерите си отговатят

# 591
Детските неща от Синсай са потрес. Всичко изглежда перфектно докато не мине през пералнята. Бях взела в началото на лятото много тениски, защото са им готини с картинки. След само една пералня картинките бяха излющени, а всички странични шевове извъртяни. Е, поне не съм купувал летни пижами ами си спи с тези тениски.

# 592
аз купих 10 пижами от смнсей и са ок искам да ти кажа с една разлика че блузата е къса а панталона ужасно дълъг но като качество са хубави но надали ще купя пак заради странната форма.А две блузи и фанелка са потрес.За мен взех колкото нося толко те са за 4-5 месеца Simple Smile

# 593
Да, пижамите са ок. Даже сега взех две за градината от там, че в ХМ пък са се пооляли от цени този сезон.

# 594
Аз съм си поръчавала няколко дънки, тениски от синсай, както и за детето и домашни потреби. Доволна съм, а съм си пренция Grinning , но някакси имам усет като избирам кое става и кое не.

# 595
  • София
Май се отказах от Синсей. Пробвах си размера в H&M и мислех да поръчвам от тях. Обаче сега гледам на сайта им наличности по магазини и в почти всички молове уж има нещата, които набелязах. Или показва грешно (защото в Парадайс днес имаше 5 клина на кръст), или аз съм шматка. Допускайки второто, все пак ще мина и през Ринг или the Mall тия дни. Купих си една рокля на Scotch and Soda за морето, урааа Simple Smile
А, да, в аутлета на Цариградско вече няма магазин на Kenvelo, timeout, Lee Cooper Sad

# 596
той тоя аутлет има 3 магазина които не са фалираои след ковида

# 597
  • София
Знам, ама Fanpoint и Collective са ни любими Simple Smile А днес открихме, че има един нов - май се казваше Numerо Uno, за испански марки (предимно Zara видях). А, и няккаъв FF group (пак може да бъркам името), който не го помня от преди - Jack & Jones и Найк като нещо познато там, цени не загледах, че беше полупразен и не ме съблазни.

# 598
еми нашихте ме с 160 лв за това че казахте за синсей 🤣
Извинявам сеее хахааха аз го споменах Синсей, ама да ти кажа и аз като видях цените в H&M ми се сториха бая височки. И аз ще рискувам с някоя поръчка от Синсей да видим какво ще дойде. Иначе от миналата година има анцузи горно и Долно няколко комплекта от там и само един стана на топченица след изпиране, другите са топ. Сега ще видим какво качество ще нацелим с дрехите за бременни, дано имаме късмет да стават поне за няколкото месеца в които ще растем.

# 599
  • София
И в Reserved има за бременни, ама и тхените са смао онлайн. Цените маи се струват малко по-добре от H&M.

Общи условия

Активация на акаунт