Февруарчета 2024 - Тема 4

• 42 522
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ние вече имаме една разревана баба и една онемяла леля 🤣
С тоя път в това топло време, дано е оцелял човека. Сега полегнах малко, че от 5:30 сме на път и чак сега сварих да се отпусна.

# 106
  • София
Ще оцелее, къде ще иде. 😁 Моята колко е пътува до сега….

# 107
  • София
Много съм луда, Ивче - пътищата ми се виждат 100 пъти по-разбити, шофьорите по-опасни и т.н. 😂

# 108
Разгледах количките. Първите 2 отпаднаха още при виждането на цената. Търсим до 1300-1400лв и да е 2 в 1. Кошче за кола ще купим отделно.

Bexa ми хареса много външно, но е цели 14кг празна. А бебето, багажа, раницата... вярно, че няма да я нося на гръб, но все някъде ще се наложи. Знаете какви са ни улиците..
Моите 3 фаворита са:
1. Buba zaza 😍❤️
https://-spam217-/buba-zaza-bebeshka-kolichka-3v1
Тя е обаче до 15кг на детето. Към майките - това малко ли е? Четох, че е 3-годишна възраст това. После не може ли да минем на колело, триколка и т.н.?
2. Tutis uno 3+
https://-spam217-/tutis-uno-3-bebeshka-kolichka-2v1-518176367
3. Kinderkraft nea
https://-spam217-/kinderkraft-nea-bebeshka-kolichka-2v1

# 109
  • София
Разгледах количките. Първите 2 отпаднаха още при виждането на цената. Търсим до 1300-1400лв и да е 2 в 1. Кошче за кола ще купим отделно.

Bexa ми хареса много външно, но е цели 14кг празна. А бебето, багажа, раницата... вярно, че няма да я нося на гръб, но все някъде ще се наложи. Знаете какви са ни улиците..
Моите 3 фаворита са:
1. Buba zaza 😍❤️
https://-spam217-/buba-zaza-bebeshka-kolichka-3v1
Тя е обаче до 15кг на детето. Към майките - това малко ли е? Четох, че е 3-годишна възраст това. После не може ли да минем на колело, триколка и т.н.?
2. Tutis uno 3+
https://-spam217-/tutis-uno-3-bebeshka-kolichka-2v1-518176367
3. Kinderkraft nea
https://-spam217-/kinderkraft-nea-bebeshka-kolichka-2v1

И трите са минимум 3в1 за Буба не знам дали ти се рискува, това си е китайка произведена за БГ фирма по поръчка, и тях ги има в Галикс, но самите продавачи изказаха мнение, че качеството е доста ниско и не препочъват специално тези марки, естествено всеки си преценява бюджета и възможностите, при нас количката ще е подарък от моите родители и се съобразявам с това, което сме се разбрали с тях, а и ако много ми харесва за 300-400 лв разлика с кеф ще си доплатя. За тутис нямам мнение, а за НЕА и аз бях наистина влюбена в нея, но уви... качеството не се оправда, иначе и предвид цената, ако ми беше харесала бях готова да я вземам.

# 110
Относно информация и обслужване по бебешките магазини, бях най-доволна от Дундьо в София и Бебемакс в Бургас. На другите места никакъв customer service 🤨

Този път никаква бебешка треска нямам 😁 Даже се чудя откъде да спестя и да не купувам излишни неща. Ще си карам с Easywalker Harvey количката, докато мога, на дървената кошара ще взема само нов матрак, че този е доста амортизиран и ще се оглеждам за хубаво столче за кола. Всичко останало бъдещата госпожица ще наследи от брат си. Най-много някоя момичешка дрешка да взема.
Но като дойде времето на периода за "гнездене" , може и да ми се отприщи желанието за пазар 😁

# 111
Вижте маст наистина цената за лятна количка с кош за новородено е страхотна. А дундьо са ми любимци

# 112
Lilith89,
Дори и 3 в 1, ние няма да използваме коша за кола. Просто тази buba zaza страшно много ми харесва на външен вид. Този объл кош отдолу направо така ми легна на ♡...
Ще ходим да я видим. Мислех, че е българско производство.
Иначе и нашата количка вероятно ще е подарък, но не ми се злоупотребява и да искам хиляди левове от родителите ми.

# 113
  • София
ToniShu и аз не съм от нормалните ха-ха.
Ходила съм в Рая Тойс Младост и Гео Милев. В Младост не бях доволна, даже ми казаха, че е рано да идвам. В Гео Милев попаднах на много мила консултантка около час показва, обяснява, предлага… Ходихме и във Вис Виталис, но там заради възглавницата, не съм се качвала при количките, нямаше толкова неприятна продавачка, беше сърдита, че си влязъл. Утре смятам да се разходим до БГ Хлапета. Някой ходил ли е там? Има ли избор на колички? Въпреки, че имам фаворити загледах Багабу и Киндеркрсфт. Съседи имат Чиполино Елит, около нас изглежда доста ползвана.Преди бях влюбена в Jane Epic, вече почти никъде я няма.

# 114
Вижте маст наистина цената за лятна количка с кош за новородено е страхотна. А дундьо са ми любимци
Единствения проблем с Маст и този вариант е, че когато дойде време за летния кош, той е само напред с гръб към родителя, което мен малко ме смущава. Сина ми го преместих на 4.5 месеца с летен кош и още около 2 се вози към мен.
Друг подобен вариант е Cybex Melio, като при него има вариант и за двете позиции на летния кош.

# 115
Споделям опит с Киндеркрафт, беше ни подарък, поръчана от Амазон Германия. Всичко чудесно, особено големите гуми, но на 8 месец лагерът буквално се смля на едното задно колело, счупи се през тамата джанта все едно, непоправимо. Части няма. Добре, че вече беше лято и беше.порастнал, взехме най-готината количка на Макларън, супер практична, лека за носене, особено аз сама с детето по самолети и летища, перфектна. На наши приятели години по-късно им се счупи по същия начин колелото и добре, че пазихме частите. Шасито не е от най-леките и заема място доста в багажник на кола. Аз иначе съм височка и ми беше перфектно, за разлика от Макларъна, който е.доста нисък.
Допълвам, че и аз този път нямам треска по бебешки неща, ще гледам особено дрехите да си снабдя от приятели, толкова излишни пари за бодита и неизносени дрехи до първата година няма да прежаля отново. Само кош за кола ще.вземем нов.

# 116
То който има вече едно и знае колко от нещата са ненужни и въобще не се използват,само излишно затваряне на пари,няма треска за бебешки неща.Аз се радвам,че имаме почти всичко от каката,само количка ще се наложи нова,че старата ни я бяха дали и после я върнахме.

# 117
ние ползваме маста от 5 месеца и нее имало проблем даже напротив повече и се гледа напред

# 118
  • София
Cybex Melio е ужасно паянтова. Предложиха я в магазина. Заради ниското си тегло се тресе жестоко като се буташе в магазина с една ръка. Видя ми се евтина имитация на Mios. Иначе тапицерията не беше никак лоша. Огромен сенник и седалка, но с една ръка можех да я обърна настрани.

# 119
Момичета, вие как ги ползвате тези фетални доплери?

Аз моя го поръчах от Емаг, но ми се струва като да не става много. Пише да се ползва след 16 г.с. (аз още съм в 15 +5) и може би затова не се чува самото сърцебиене, но уж хваща пулс ниско долу в корема (гледах едно видео в ютуб, че там се търси пулса). Пробвах да го доближа до сърцето ми и там също само за секунда хваща пулс и стойностите се променят супер бързо (напр. от 100 удара на 60), така че не знам менте ли е или аз не го ползвам правилно.

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 17:07 от Belle25

Общи условия

Активация на акаунт