Февруарчета 2024 - Тема 4

• 42 591
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Ехо кой беше с тсх 0.5 наскоро ?

# 136
Дрехи и аз пазарувах от HM. Мисля че, като цена качество съотношението е добро. От намалените неща имам предвид.
За бебето няма да пазарувам нищо, имаме всичко. Може би един матрак за кошарата, обмислям и от тези малките кошари за спане. С първото дете послушаха майка ми и не си взех стол за кърмене. Съжалявам много за това, защото мисля, че щеше да ми е много от полза. Кърми 13 месеца и имах ужасни болки в цялото тяло. Този път ще поправя тази грешка,  ни все още не съм избрала какво да бъде и да бъде ли въобще специален стол или друго подобно което да е удобно за целта.

# 137
Аз съм под долната граница даже. Ама съм ужасно разпиляна и не знам къде са ми резултатите да видя точно. Вецев каза, че по-нататък пак ще пускам и ако има нужда, ще се консултирам с ендокринолог.

# 138
информирах се в началото трябва да е много ниско . Свга втори триместе тря се нормализира.
аз съм с вит д над норма без да пия особенно много последния месец. 😀ама нее страшно щот просто ще поспра но трябва желязо да наваксам
Аз съм под долната граница даже. Ама съм ужасно разпиляна и не знам къде са ми резултатите да видя точно. Вецев каза, че по-нататък пак ще пускам и ако има нужда, ще се консултирам с ендокринолог.

# 139
Здравейте дами,
Мнение за количка Stokke ?

# 140
Здравейте дами,

Аз бях много доволна, изключително проходима, удобна, много багаж побира, външния вид няма да го коментирам, ясен е, но като цяло беше много добра покупка според мен. Минус е цената, не е достатъчно компактна според мен и лесна за сгъване, заради това сега не я предпочитам с две деца, а и си е тежка за мен.

# 141
Здравейте дами,
Приятелка я имаше, не мога да кажа, че е удобна, на всеки по- висок тротоар трябваше да и помагаме да я качи или свали, още в 4ти месец краката на бебето се опираха в зимния кош/ много е малък/ . Всеки си преценява, всички имаме различен вкус...и да не се повтарям- количката на живо трябва да се види и побута🙂

# 142
Днес ме тресе бебешката треска. Благодарение на споделени отзиви тук и във фб групите си набелязах количка, креватче, уред за готвене, столче за хранене. Електрическите помпи ми се струват ужасно скъпи, а знам, че може да се окажат незаменими, но не мога да си избера.

Набелязах още скрин и етажерка за спалнята. Сега ще трябва да почнем малко по-малко да ги купуваме и разпределяме във времето, че не са евтини като за наведнъж.

Купих си едни дънки и клин от HM да ги пробвам. Друго нищичко не си харесах. Не ми харесват изобщо дрехите за бременни. Може би трябва да си разширя малко хоризонта и да търся по повече сайтове.

# 143
Дрехите са бременни са така направени, че на моето тяло изглеждам на нещо средно между бъчва и градински гном.
Затова си взех за бременни само 2 клина и 1 панталон. Купих обаче много рокли и поли от разтеглива рипсена материя по тялото с един размер по-голям и подчертават много красиво фигурата и бременното коремче 😍

Какъв уред за готвене си взе?
Аз мисля да търся стерелизатор и нагревател 2 в 1 или пък не знам и аз. На плота ми в кухнята от пиле мляко, та и ако още бебешки уреди сложа.. 😀

И сподели и за скрина и леглото. Аз установих, че бебешките скринове са почти двойни като цена само защото са от бебешки магазин. Ние мислим класически бял скрин с 4 чекмеджета...

# 144
Ние взехме от икеа обикновен шкаф с чекмеджета.
За Стокито моето дете се роди 53см и не е теснеел зимния кош, а тротоарите ги взимаше с едно натискане на дръжката не ми е помагал никой и не съм изпитвала затруднения, но е тежка за качване на стълби или като да я прибираш сам в багажник.

# 145
Анастасия, освен количката Кика Боо, детското легло мисля да е това:

https://www.hippoland.net/chicco-koshara-s-padashta-pregrada-nex … ney-beige-j0724-3

За уред за готвене съм се спряла на този:

https://www.emag.bg/ured-za-gotvene-mappy-tb-1102c-6426228014652 … LkiQaAlt_EALw_wcB

Скрина ни ще е най-вероятно този:

https://www.mebeli.bg/kolekcii-mebeli/kolekciya-mebeli-boston-ak … boston-ak117.html

Отказах се от бебешки с повивалник. Ще си взема повивалник, който мога да местя - ще ми е подобно.

За стерилизатор още не знам. Дали ще ми е полезен. Колко ще го ползвам и дали си заслужава или да пробвам the old-fashioned way да си ги преварявам. Имам нужда от малко съвети за това.

Все още нищо не съм поръчала, само си правя списък. От HM взех едни дънки и два клина. Ще добавя малко пуловери по-нататък.

# 146
  • София
Аз гледах едни трансформиращи се легла https://www.nicollebaby.com/pokupka/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1% … %D0%B8%D0%BA-4998
ама се чудя дали няма да са много паянтови. От бебешка кошара става на юношеско легло с бюро и шкафче. Вижда ми се практично, като цяло и може би ще рискувам с нещо подобно.

# 147
Мои приятели имат такива, но ние просто няма да имаме място в нашата спалня. Вече имаме един скин, гардероб, бюро, което ще ми трябва, за да продължа да работя от вкъщи и едно кресло, което ще ми е много удобно за хранене, кърмене и отдих. Общо взето малко легло тип next to me и още един скрин макс.

# 148
аз имам два стерелизатора 😀един взех най бюджетен на кенгуру ли кво беше там. Ма ме вбесяваше че всичко е мокро и после купих на филипс с сушене. Ползвах си го защото бая цедих и чесно беше много по лесно просто понякога да кажа на моя да измие и пусне стерелизатора. Освен тва много малко хора знаят че отворил ли си стерелизатора вече нее стерилно, и на един приятел му дадох тоя другия на кенгуру и той нашия с жена му стерелизират и после вадят и слагат да се сушат на сушилника. Да бе ама така като си висят си събират разни неща и дефакто се води не баш стерилно. Ако не си взимаш стерелизатор купи кутия с плътно затваряне за да прибереш преварен те глупости там Simple Smile

# 149
За леглото ние ще вземем дървена кошара за бебешката стая и легло тип next to me за нашата спалня за първите месеци.
Кресло също искам, но то ще е в стаята на бебето. Без значение дали кърмя, или храня от шише, ще си го ползвам. Дори и само да седя и да си гледам бебето.. 😀
Първо дете и вълнението е голямо. 🙏 Благодаря на Lygia за показаните продукти и за мнението на Bochinka стерелизаторът да има функция сушене! 🍀👋

Общи условия

Активация на акаунт