Февруарчета 2024 - Тема 4

• 42 632
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Анастасия, благодаря ти за ревюто! Само ми потвърди мнението за Кикка Боо!

Аз също съм величествените 158 см. Спрях да нося токове още преди пандемията, и да. Трябва ми нещо съобразено с моя ръст.

Още на следваща заплата смятам да поръчам количката.

# 166
Във връзка с хубавото ревю аз да питам мамите, които са по-запознати. Взехме Cybex Balios s, с два коша и реших че не искам кошче за кола и адаптери. Еми да ама снощи рязко реших че искам😅някой знае ли кои кошчета стават за адаптерите на Cybex и дали има някакъв cheat вариант да вземем кошче и адаптери които не са на марката

# 167
сайбекс си предлагат адаптери за марките столчета , примерно макси кози със сигурност или бритакс. Проучи какви видове адаптери има самия сайбекс за какви кошчета обичайно са 2 или 3 вида.

# 168
Ние сме с Балиос С и кошче за кола на Макси кози. Взехме си адаптери от рая тойс.

# 169
Здравейте, момичета!
Имам въпросче към мамите, които са с тромбофилия. Какви комбинирани витамини приемате? Хем да са метилирани, че да се усвояват, пък ако може да няма фолиева киселина в състава. 🤔

# 170
Garden of Live Raw Prenatal

# 171
Здравейте, момичета!
Имам въпросче към мамите, които са с тромбофилия. Какви комбинирани витамини приемате? Хем да са метилирани, че да се усвояват, пък ако може да няма фолиева киселина в състава. 🤔
И аз съм в същата чуденка, май такива няма по аптеките. Има едни на Прегнакеър, които обаче до колкото разбрах,са 400 мкг фолиева от които само 200 са метилирани. За метилиран витамин Б12, въобще пък не видях да има в нито едни комбинирани витамини. Отделно тези на Прегнакеър имат витамин К , който не трябва да се приема, ако се вземат кръворазреждащи (апък аз пия аспирин протект 100 мг всяка вечер), та явно не са измислили още такива само с метилирани форми. Само тези, които Бочинка каза май стават, но не съм ги вземала. На Елевит ми изписаха, ама не съм ги взела, някой пил ли ги е всъщност?

# 172
това са единственните витамини които стават дето ги написах . Сигридов работи с тази марка и аз от години я знам Simple Smile аз пия тях вече защото гаденето спря и има желязо. вит К нее толко врапантен те са малки дози там

# 173
Bochinka от къде поръчваш витамините ?

# 174

Aз ги открих в IHerb https://www.iherb.com/pr/garden-of-life-vitamin-code-raw-prenata … an-capsules/39196
Като доставката е около 09.09. Дали има друг вариант за поръчка?

# 175
Момичета може ли някой да ми изпрати линк на групата FB?

https://fb.me/g/p_vgdfS57PLEd2Vx1i/EvdpYQ0o

# 176

Aз ги открих в IHerb https://www.iherb.com/pr/garden-of-life-vitamin-code-raw-prenata … an-capsules/39196
Като доставката е около 09.09. Дали има друг вариант за поръчка?
Доставките от Айхърб пристигат за 10-15 дни. Иначе почти всичко има в сайта на Здравис и може да е при вас за 2 дни, но на много по-висока цена.

# 177
Момичета, въпреки, че много се надявахме на момиченце, и този път чакаме момче. 💙😃 Официално се записвам с термин след феталната морфология 21.02, момченце. Да сме живи и здрави с моят мъж, третия път може и да стане. 😁

# 178
  • София
Ееее, с теб една след друга ни нареждат докторите Simple Smile Първо ти и на другия ден аз Simple Smile
Току-що ми излязоха изследванията от доки: кръв, урина, хормоните от БХС, микробиологията - всичко ок. Обаче нали съм си изтрещелник, все пак я помолих да ида другата седмица да го погледне човека, че до 7-ми няма да издържа, особено както пътуваме все така на тъгъдък. Веднага ме намести извън часовете си, на локацията, която ми е по-удобна от болницата.
А, и ще пускаме хормони на щитовидна, за всеки случай (че майка ми има проблеми и да си следим как са при мен).

# 179
Тони и ти ли имаш вече момче?
Както в предишната отчетна, така и в тази се очертават повече момчета. В нашата приятелска компания също сме само с момчета. От къде ще дирим снахи един ден, не знам 😃

Общи условия

Активация на акаунт