Февруарчета 2024 - Тема 4

• 42 693
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не, не, на мен ще ми е първо (ако сме живи и здрави до края) Simple Smile Иначе, в нашето семейство досега са само момчета, никой от братята/сестрите ни няма момиченце. Голяма конкуренция за снахи ще е, верно Grinning

# 181
Да са живи и здрави, има мнооого време до тогава. Ще ми се връща, понеже съм много устата и все се оплаквах от моята свекърва, сега и аз ще съм такава и то двойна.

Иначе да не е спам, почвам от сега магнезий, за 7 дена поне. При резки движения имам леки контракции, но шийката е добре. Което ме успокоява до някъде. Докторът иска да се виждаме по-често този път, заради предходното преждевременно раждане, и ме вика пак след две седмици.

# 182
Момичета аз почти всички поръчвам от iherb понякога и по бързо от 10 дена идват и ме изумяват
купувам и на детето е сега ихинацея , пробиотици и всякакви коластри. Моите витамини всички са от там с редки изключения.Ако случайно закъсам и ми трябва по спешност купуват от Здравис но там цените са по високи доста.Но съм взимала ако не ми се е чакало 15 дена примерно.
Сега примерно забравих да си купя  телешки сушен дроб и го поръчах от друг сайт , и забравих да си го взема от спиди 😛докато пиша се сетих 🤣
И видях че омегата ми е с вит Д а моя е над горна граница и ще трябва да сменя омегата тъй като и в пренаталните има 1400 вит Д.Почвам и желязо на беттер Ю да пръскам и да пия телешки дроб на капсули за да вдигна феритина малко че не ми се пие тотема и разни подобни. Почвам и магнезий от iherb до седмица, всеки ден пия пренаталния витамин 2 пъти в случая , омега , в 12 переодично вече заради комбиринарите , Аспирин , натаспин, и пробиотик ,и ще пия магнезий, телешки дроб , желязо на спрей

# 183
Момичета аз почти всички поръчвам от iherb понякога и по бързо от 10 дена идват и ме изумяват
купувам и на детето е сега ихинацея , пробиотици и всякакви коластри. Моите витамини всички са от там с редки изключения.Ако случайно закъсам и ми трябва по спешност купуват от Здравис но там цените са по високи доста.Но съм взимала ако не ми се е чакало 15 дена примерно.
Сега примерно забравих да си купя  телешки сушен дроб и го поръчах от друг сайт , и забравих да си го взема от спиди 😛докато пиша се сетих 🤣
И видях че омегата ми е с вит Д а моя е над горна граница и ще трябва да сменя омегата тъй като и в пренаталните има 1400 вит Д.Почвам и желязо на беттер Ю да пръскам и да пия телешки дроб на капсули за да вдигна феритина малко че не ми се пие тотема и разни подобни. Почвам и магнезий от iherb до седмица, всеки ден пия пренаталния витамин 2 пъти в случая , омега , в 12 переодично вече заради комбиринарите , Аспирин , натаспин, и пробиотик ,и ще пия магнезий, телешки дроб , желязо на спрей

Привет,
Благодаря за изчерпателния отговор. А гледам, че тези витамини се пият по 3 на ден.
Мисля, че ще ги поръчам от IHerb. Там са 100лв.,а тук 160лв. Безумие 🙈

# 184
Да по 3 но там са двойна доза фолат примерно и аз не искам да пия чак толкова за това пия на своя глава по 2 Simple Smile защото 133% се получава фолат ако пия 3
Д то ми е високо и те така за това по 2 чки ми е ок

# 185
Момичета, въпреки, че много се надявахме на момиченце, и този път чакаме момче. 💙😃 Официално се записвам с термин след феталната морфология 21.02, момченце. Да сме живи и здрави с моят мъж, третия път може и да стане. 😁
Ние с момченце на 6г. и този път направо бях сигурна че ще е момиче, мъжа ми също и въобще всичко покрай нас ама..... И ние сме пак с мъжага 😂 в родата всички са с момчета, една мадама се надявахме да разчупи малко мъжката компания ама ....не познахме. Първия път бях сигурна че ще е момче и така и беше, този път бях сигурна в момиче ама не познах

# 186
Ох, болната ми тема.. Joy Така ми се купуваха момичешки дрехи, но явно ще е само за подаръци. Малкия също иска сестричка и изобщо не знам как ще приеме, че няма да е. Той е малък още и не схваща идеята, че не можем да си избираме. Ще изчакам още малко да е съвсем сигурно и ще му кажем. Засега само повтарям, че не можем да си избираме, можем само да избираме име.

# 187
А пък около мен всичко е момиче! Колко приятелки родиха, все момиченца. Навън накъдето и да се обърна, все момиченце в количката. 😀

И аз щях да знам какво е, ако тези от Афродита благоволят да ми изпратят резултата от теста. 🤯 Вече и кошмари почнах да сънувам с този тест.

# 188
ти кога пусна теста ?

# 189
Миналата сряда. Преди 4 работни дни.
Утре съм на ФМ и исках преди нея резултати, че часът ми е в 19:00ч и дотогава ще хвърля топа 100 пъти 😂

# 190
ще дойдат резултатите днеска или утре споко , те звънят в 5-6 вечерта

# 191
  • София
Мале, ако знаеш как ми се обърна всичко, като ми звънна една сутрин непознат номер и едно момче се представи, че е от Cell genetics Grinning Обаче са тренирани и знаят веднага да кажат, ако всичко е наред Wink
Гадно е чакането, но послеее... ще видим и ти какво ще кажеш, но аз в живота си такова облекчение не бях изпитвала Simple Smile

А, и да кажа, че ми пристигнаха нещата от About you - равносметката е, че ми става бельото и блузата на Mamalicous, но панталоните им не (не знам защо ги водят за бременни, като са с обикновен ластик; и той даже макс до другата седмица ще ми е поносим). На Esprit е трябвало един размер надолу да поръчам, но ако е вярно, че се качват килограми във втори триместър, може и да успея да ги понося техните панталони (че са 3/4, за зима няма да стават). Май приключих с експеримента online поръчки на такива дрехи.

# 192
ще дойдат резултатите днеска или утре споко , те звънят в 5-6 вечерта
Аз разбрах рано сутринта и днес го бях отписала!
Охх... ще пиша веднага! Стискайте палци! ❤️🙏

Благодаря Ви, момичета!! Вие сте моята сила и подкрепа!!! ❤️🙏❤️

# 193
  • София
Недей лъга, ходиш да ни изневеряваш в мартенската тема Stuck Out Tongue

# 194
Хахаха 😂😂😂 ❤️

Щото терминът е 2 март, ама бебето все по-голямо върви от гестационната ми седмица, пък и с това доброволно желано секцио, вероятно ще е февруарче. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт