Февруарчета 2024 - Тема 4

• 42 723
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Радвам се, че се разсмя! Казвай като ти се обадят и стой повече при нас, че при другите е голяма депресия. Аз се хващам как като чета там, после се притеснявам повече. Тук си е супер!

# 196
Спокойно, Анастасия. Всичко ще бъде наред! Съвсем скоро ще ти се обадят!❤

# 197
Аа щом терминът е 02.03. нямаш право да бъдеш във фейсбук групата!!! 😂😂😂 Апък да ходиш в мартенската тема това вече е прекалено 🤣😉
Хахаха 😂😂😂 ❤

Щото терминът е 2 март, ама бебето все по-голямо върви от гестационната ми седмица, пък и с това доброволно желано секцио, вероятно ще е февруарче. 🤗

# 198
Ох момичета с тея дрехи… днеска ми идеше да ревна. Наложи ми се да обуя дълъг панталон и установих, че всичките ми стискат на шкембенцето. Сега ме е яд че не поръчах повече неща от about you като бяха на промоция. Поръчах си сега един номер по-голям, нъцки, те докато стигнаха вече ми стискат. Купих от лидъл едни за бременни, те пък с някакво копче къде ми подпира и то баш на шкембака, хайде и тях върнах. Вчера пък цицките ми препълниха любимата рокля, едвам я закопчах. И сега съм с един клин и една широка тениска, пък като захладнее хептен не знам какво ще обличам. Мъжо предлага да ме загръщал с чаршаф, все му смешно на него, особено пък за роклята. Сега ще преравям гардероба и дано намеря нещо от дебелия си период 😔 изплаках ви мъката си, ако някой намери нещо готинко или поне не толкова грозно и скъпо, ще съм благодарна да сподели линк 😇

# 199
Момичета, днес ми пристигна поръчката от Shein. Основно неща за стаята на бъдещия батко, но за мен си взех един комплект за бременни топ и пола, я също и рокля за сватбата дето ще съм шаферка. Сууууперр доволна съм.
Е, малко съм се надценила с Л размер , но на моите 180см височина все се притеснявам, че М ще ми е късо. То основно на гърдите ми хлопат нещата, но аз съм си плоска като дъска, тъй че няма какво да се направи.
Поръчката дойде за 10 дни. Мисля да си взема и още от бременните им неща

# 200
  • София
Пак си добре, аз от пухкавия си период всичко изхвърлих (ама те беше и отдавна). В Лидл постоянно ли има за бременни или трябва да следя брошурата?
Мен най ме е страх, че на море трябва да ходя, пък нямам никаква идея в каква форма ще съм тогава и кога ще си купувам бански. Да кажем, че ще изкарам морето с бански, парео (него го имам, то поне ще ми става) и 1-2 рокли. Ама нали от някъде трябва да ги взема тия рокли... Голям хикс ми е кога ще пазарувам и какво ли ще намеря изобщо. Накрая верно с чаршаф и ще се правя на арабка Grinning

# 201
И на мен дрехите са ми болна тема.. Вече трябва са се ориентирам да си купя нещо специално за бременни и аз,че сигурно изведнъж ще захладнее и тогава няма да мога да излезна от вкъщи. 🤣🤣

# 202
  • София
Това пък е съвсем отделен филм... Трябва да ида до H&M, на тях се надявам аз.

# 203
Вие пиете ли профилактично имунностимуланти? Моя мъж нещо напоследък постоянно е хремав и слава богу не съм прикачила още, но днес една колежка ми препоръча да пия Биозин мама. Проблемът е, че не искам на своя глава да приемам лекарства без да съм се консултирала с лекарката ми.

# 204
можеш да пиеш  биозин той нее нищо специфично Simple Smile Често се изписва

# 205
Същата работа с дрехите. Аз си взех 2 клина и 1 панталон от ХМ, 3 поли от Reserved и 2 рокли от Remix. Само клиповете и панталона са за бременни, а останалите са плетени и много разтегливи. За есента кажи-речи съм готова, но от летния гардероб почти нищо не ми става. Нося 1 рокля и 2-3 поли, които вече ми стискат и ги нося с леко свален цип... 😳 а като знам, че сме на летни градуси до 15 септември, не ми се мисли. А летни дрехи не искам да купувам, защото другото лято няма да ми трябват..

В нас ходя с тениски на ММ..
Къси са ми иначе с тях бих излязла и навън 😂, ама са ми до трибуквието

# 206
  • София
И аз се чудя какво да купувам. Утре ще пообиколя да разгледам. Иначе в къщи като се ошишкам да съм дрехите на ММ.

# 207
Между другото, като сме на тема дрехи. Онзи ден от Уайкики за 72 лв. си взех 3 рокли, един потник/туника и една риза с средно дълъг ръкав. И всичко ми харесва! Бяха обаче при натрупаните неща, които може би минават повече за летни вече и са намалени. При новата колекция нищо не ми хареса. Всички са за бременни и ще ги понося още месец поне. И без това в момента имах точно 2 неща, които ми бяха удобни. От предната бременност имам дрехи, но са дънки и клинове, а за тях още ми е горещо.

# 208
Анастасия кефи ме оптимизма ти, че догодина ще се наврем в старите си дрешки 😅 силно се надявам всички да имаме този късмет 😇 намерих си едни стари дънки 42 номер (до преди месец носех 36) и не са ми така свободни на корема както очаквах… утре и аз отивам на пазар, то се е видяло

# 209
Естествено, че ще си влезем в дрехите! 😀😀😀
Сигурно дънките и другата пролет ще случаят под леглото, но с моя 34 номер висока талия.. 😂

Общи условия

Активация на акаунт