Февруарчета 2024 - Тема 4

• 42 735
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Ако нямате резерви към магазините втора употреба, ви съветвам да се насочите натам. Аз често си пазарувам от такива места , а особено сега си е топ оферта. Ония ден си взех рокля с дълъг ръкав еластична за есента за 4лв и рокля за кърмене органичен памук чисто нов ас етикет за 3,50

# 211
Пуу, дай боже да си влезем в дрехите! Аз така съм се нашашкала в това отношение,дано безпричинно.

# 212
Включвам се и аз с чакане на резултат от Vision, дано всичко е наред, аз съм почти в 14г.с.

# 213
👋 Кога си направила теста?
Дано всичко е наред при всички! 🤗🤞

# 214
Момичета, от обяд ме наболва гърло в дясно и дясното ухо. Парацетамол пия, какво да си купя утре от аптеката? Изпадам в паника да не вдигна температура. На АГ съм чак в Петък, телефон му нямам.

# 215
Вчера го направих като ми казаха, че днес ще е в Рим. Дано при всички всичко е наред 🤞

# 216
не пий парацетамол превантивно нее чак толкова безопасен . Купи си смукалки и тантумверде. пий повече чай с мед и яж малини

# 217
Момичета, от обяд ме наболва гърло в дясно и дясното ухо. Парацетамол пия, какво да си купя утре от аптеката? Изпадам в паника да не вдигна температура. На АГ съм чак в Петък, телефон му нямам.
Прополки за гърлото, гаргари с лайка, сода, сол...парацетамол може, само ако вдигнеш температура, а за ухото нямам представа, нека някоя мама, която е имала същия проблем каже...ако се наложи ще издириш телефона на доктора,пожелавам всичко бързо да отшуми🙏

# 218
не пий парацетамол превантивно нее чак толкова безопасен . Купи си смукалки и тантумверде. пий повече чай с мед и яж малини

Парацетамолът си е абсолютно безопасен... Друг е въпроса, че е безсмислено да се пие, ако няма температура.

# 219
изобщо нее толкова безопасен , той брутално товари черния дроб.Няма безопасни лекарства има по малко опасни. При бременност може да се пие но при нужда а не за щяло и не щяло точно защото нее чак толкова безопасен.

PS при болка в ухо най добре да се види УНГ защото парацетамола нее за всяка болка като цяло и надали ще помогне за ушна

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 09:21 от Анонимен

# 220
Момичета, пропускам ли нещо за изследване? Отивам сега на пускам. Насолича съм се съм Лина.

Витамини за изследване:

Витамин Д,
Желязо
Феритин
Фолиева к-на
Витамини от групата Б (В6, В9, В12)
Магнезий
Калций

# 221
Благодаря ви момичета, помолих за час за АГ днес следобяд и ще ида. А парацетамол вчера пих 2 през 4-5 часа.

# 222
Еххх! Звъннаха Вижън. Абсолютно всичко е наред с бебето!

И очакваме момче. 💙💙💙 Винаги сме искали с ММ момче. Толкова съм щастлива, че бебето е здраво! 💙🙏

# 223
  • София
Заклевам се, от снощи като видя, че има нови коментари в темата, влизам веднага да видя дали не са ти звъннали от Вижън Simple Smile Честита добра новина, само такива да са всички следващи! Отивай да казваш вече на всички!! Като знам колко ти е хубаво днес, благородно ти завиждам Simple Smile

Сега чакаме и happy378 да каже същото другата седмица!

# 224
Браво, Анастасия!

Ние сме на преглед другата седмица. Мина почти месец от предния и нямам търпение. Вълнувам се все едно очаквам първа
среща. Много се надявам да се види пола и ако мога и аз да се метна на момчешкото влакче, нищо че станахме много. Около нас всички приятели са с момичета и ще е хубаво да вкараме разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт