Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 15

• 58 097
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
С какво да изчистя текстилна зелена щора Ден и нощ?
Детето докато е яло, я е наклепало, но не е от сега изцапването….
Благодаря предварително

# 256
  • София
Имам спрей пяна за дамаски на Медикс
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/medix-aktivna-pyana-carpets-p3800069401568.html
Доволна съм как чисти.

# 257
Здравейте,
Преватизирахме си този уред (AirFryer с две отделения) от моите родители.
Уж не са го ползвали много, уж е подържан и тнт, но единият реотан сякаш е доста замърсен.

С какъв препарат мога да напръскам и да избърша според вас?
Има ли нещо, което да може да се използва върху реотаните или при всяко положение трябва да ги пазя?

# 258
Доволна съм как чисти.
Благодаря, помогна!  
Да ви питам видях една жена как почистваше петна на стената с един лилав препарат на медикс (млечнолилав). Перфектно чистеше. Питах я какъв е - каза само антистатичен…
Някой сеща ли се за кой става въпрос?
Благодаря 🌷

# 259
Да ви питам видях една жена как почистваше петна на стената с един лилав препарат на медикс (млечнолилав). Перфектно чистеше. Питах я какъв е - каза само антистатичен…
Благодаря 🌷
По описание прилича на препарата 2 в 1, за дамаски и килими. Има го в два варианта, спрей и течен.

# 260
  • София
Доволна съм как чисти.
Благодаря, помогна!  
Благодаря 🌷
Разгледах на медикс препаратите, само тези лилави ми излизат

# 261
Не, прозрачна опаковка беше. И аз ги видях тези, не са.
А добре друго, което мога да ползвам за стената - има на места петна, цветът на стените е светло жълт?

# 262
Много е вероятно само пулверизатора да е бил на Медикс, а вътре да е наляг друг препарат. Не ми се вярва препаратът за прозорци да има такъв уау ефект, при почистване на стени.

# 263
Ей такава консистенция беше  и същия цвят. Не като за прозорци. Но жената чистеше апартамент за време, не беше удобно да я разпитам. Уж каза Медикс. Ами каквото такова, търсих при препаратите в магазините ама няма.

# 264
Петна по латекс чистя с обезмаслител.

# 265
  • София
Доволна съм как чисти.
Благодаря, помогна!  
Благодаря 🌷

Намерих това

# 266
  • София
Да не би да е този? Пише, че освен всичко друго, е предназначен за основно и следремонтно почистване и за ежедневна поддръжка на теракота, фаянс, мозайка, ламиниран паркет, плотове, външни фасади, силиконови завеси, ветроупорни завеси, транспортни ленти и други водоустойчиви повърхности. Подходящ за почистване на автостъкла и фарове. С аромат на люляк.
Аз имам едни петна на латекса в кухнята и в хола, дали ще може с този да ги почистя? Едното е мазно, а другите са от парафин.

# 267
Петна от парафин биха изчезнали след шпакловка и специален грунд, след това боядисване. Не мисля, че с препарати могат да се махнат. Парафинът попива дълбоко в стената.

# 268
Да не би да е този? Пише, че освен всичко друго, е предназначен за основно и следремонтно почистване и за ежедневна поддръжка на теракота, фаянс, мозайка, ламиниран паркет, плотове, външни фасади, силиконови завеси, ветроупорни завеси, транспортни ленти и други водоустойчиви повърхности. Подходящ за почистване на автостъкла и фарове. С аромат на люляк.
Аз имам едни петна на латекса в кухнята и в хола, дали ще може с този да ги почистя? Едното е мазно, а другите са от парафин.
Може и да е това, да Simple Smile

# 269
  • София
Здравейте! Имам спешна нужда от помощ - тази нощ се запали коминът на входа и дойдоха две пожарни да гасят, след около два часа си тръгнаха. Всички апартаменти са във вода, сажди и смрад. Как мога да премахна тази миризма, защото не може да се отварят прозорци - навън  е минус 10 градуса, и дкато се затопли пролетта, нищо не може да се предприеме, нито чистене, нито ремонти.

Общи условия

Активация на акаунт