Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 15

• 59 260
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Какви препарати са най-добри за обувки (отвътре)?
Даже мислех нещо с разтвор на калиев перманганат да ги напръскам

# 211
Има специални спрейове за целта. В дрогериите и магазините за обувки.

# 212
  • София
Да, със сигурност ги има и съм ги ползвал...
 Въпроса ми е има ли нещо по-професионално (силно)... например залите за кънки и боулинг...същите ли ползват (на Шол, мол...)?
... както има такива за почистване на под или препарати за пране с 15-30% избелители на кислородна основа (все още).

# 213
Точно в залите за кънки или боулинг едва ли ползват нещо. Не случайно се славят с това, че наемайки обувки от тях, най-малко гъбички може да пипнеш. А за такива по ноктите, след това няма лесно и евтино отървне.

# 214
Здравейте
Сигурно се е коментирало назад в темите, но да попим и аз.
Издирвам препарат, които да изчисти засъхнал фугин, с които "майстора" успя да омаже почти цялата баня. Като си представя колко дни ще ми трябват за стандартно триене ми призлява.

# 215
  • София
Оцет/препарат с оцет и търкането не с ръка, а с моп и после на ръка само където се налага?

# 216
Здравейте
Сигурно се е коментирало назад в темите, но да попим и аз.
Издирвам препарат, които да изчисти засъхнал фугин, с които "майстора" успя да омаже почти цялата баня. Като си представя колко дни ще ми трябват за стандартно триене ми призлява.

Това е много ефективно, но е в голяма разфасовка
https://cleaningmarket.net/produkt/kontsentriran-preparat-za-ots … okritiya-decasol/

# 217
За обувки има УВ лампи, по - добра работа от препарат биха свършили.

# 218
  • София
За обувки има УВ лампи, по - добра работа от препарат биха свършили.

Какви са тези УВ лампи? Къде се продават?

# 219
https://www.skisharki.bg/p1423-sidas-drywarmer-neo-usb
Ето тук имат нещо такова. Има и по - евтини в Амазон и пр. Те са с две лампи и таймер.

# 220
Дами, кой е най-ефективният препарат за фурни? Нещо се отървала положението и ми иска с максимално малко търкане да си почистя фурната. До сега ползвах пастата на Лидл, ефикасна е, но не е нещо уау и ми се иска да пробвам и нещо друго.

# 221
  • София
Аз бях доволна от пяната на Heitmann и предполагам, че още е добра.

# 222
  • София
Хубава е пяната, но и тя не е уау, пак иска търкане. 🤣🙈🤗
Каквито и реклами да правят, няма препарат, който просро да напръскаш яко загоряло и после само да забършеш😉
Аз да питам друго-как се чистят вентилаторите на фурните, има ли начин без разглабяне🙄

# 223
  • София
И аз не открих такъв препарат, затова сега съм с пиролиза. Но на фона на други пръскала, пяната ми е харесвала повече.
Не вярвам да има как да се чисти вентилаторът без разглобяване - идеята му е да е скрит.

# 224
  • София
Този препарат е доста сериозен, но е голяма разфасовка.
Някакви идеи за премахване на мастило от гел-ролер  на бяла материя (100% памук) и "памук-полиестер". Не са минавали през пералня.

Точно в залите за кънки или боулинг едва ли ползват нещо. Не случайно се славят с това, че наемайки обувки от тях, най-малко гъбички може да пипнеш. А за такива по ноктите, след това няма лесно и евтино отървне.
По този повод си бях харесал нов чифт кънки...  n- ползвани не бих обул.
Иначе, в тази аптека влязох и имаше 5-6 вида, като разгледах тези двата - първия ми хвана окото по цената, но като видях състава се отказах, а и не ми стана ясен произходът (по баркода, май Сев.Корея)...
Този ми се видя най-сериозен взех него Hansaplast Silver Active Спрей за крака против изпотяване х150 мл

Общи условия

Активация на акаунт