Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е розова плесен и как може да се премахне?
Как мога да премахна мухъл и варовик от банята?
Как мога да премахна кафяви петна от хромирана повърхност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е розова плесен и как може да се премахне?
-
Как мога да премахна мухъл и варовик от банята?
За да почистите мухъл в банята, използвайте продукти като Domesto, Cloro, Mr. Clean Bathroom (без бельо), Asthoshiield и гъби за баня. Подсушаването на банята след къпане също е важно. За почистване на варовик в банята използвайте почистващ препарат за баня, съдържащ натриев перкарбонат, комбиниран с вряла вода и ръкавици, като избягвате вдишване на освободените пари.
-
Как мога да премахна кафяви петна от хромирана повърхност?
-
Как мога да почистя стъклокерамиката и стъклокерамичните котлони?
-
Какво е необходимо за активиране на активния кислород в перкарбоната?
. Бях препичала така филийки, пекла съм и патладжан така на керамични котлони и реших, че няма проблем, но се оказа, че не е така
.

аз не исках газови котлони, защото все съм виждала замърсени такива, които не си представям да се чистят лесно. Добре, че има такива общи пространства, човек да понаучи нещо извън собственият си опит. Но да знаеш, че и на стъклокерамичния нищо си му няма, мога да снимам нашия след почти 4 г употреба - ММ като го мине с препарата по-горе и е все едно не сме го ползвали никога