Варненски зимнотии (14)

• 12 719
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
аз пък ще си искам всеки месец направление и ще си ходя при друг педиатър. Ружа не искам повече да ми се мярка пред очите Naughty

Току що говорих с Кишева ще подписва договор с друг педиатър препоръчан и от Панчева -но трябва да минат две-три седмици за дооформяне на договора

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 13:36 от DVV

# 166
  • Откъм Варната
Вержи Митаче когато беше болен, аз процедирах така, вечер му слагах от тия черите капки (дето ги слагаш, ама им забравих името), сутрин( при храненето в 6) пръсках със Стеримар и със помпичката изпомпвах сополките, в 9 пак капки, в 12 почиствах, в 3 капки, в 6 почиствах, и вечерта преди лягане пак капки и се оправи за няколко дена

# 167
как така всеки месец ще дава направление за педиатър,Кишева не е ли педиатър. newsm78

# 168
Не е Naughty

Преди малко  говорих с Кишева ще подписва договор с друг педиатър препоръчан и от Панчева -но трябва да минат две-три седмици за дооформяне на договора

# 169
Вержи, аз по съвет на моята Педи, преди хранене капя физ. разтвор или Стеримар ( не го пръскам в носа, а в едно контейнерче, и оттам с капкомер). Добре е, даже да се закашля детенце от тях. Напоследък чистя с клечки с въртеливи движения навътре и после навън. В началото хич не се справях, но сега вадя едни изкопаеми от носа  Joy. Така или иначе, Лина не обичва бъкането в носа.

За млечницата = и ние имахме. Мажех 2 пъти (сутрин и вечер) след храна устичката, като си слагах на око крем на кутрето и после го пъхах в устичката и и масажирах основата на езика  Grinning. Важно е , за всеки случай и ти да си мажеш гърдите (ако кърмиш), защото може и там да има гъбички. Обикновено се усещат като парене и щипене по зърната, лек парлив сърбеж от време на време.

Момичета, вие излизате ли в това време? Ние от петък сме си плътно вкъщи Sad

# 170
Еййй тези дни се бях сетила за ronja и чапелита че се загубиха! Как сте бе момичта? Чапелита никаква я няма.
Аз писах, писах и като реших да преглеждам ми даде темпорари неналично  #2gunfire .Много готино! Сега ни идва време за ядене и миене на дупе. Като свършим тази полезна дейност ще възстановявам изгубените очерци! А междувременно Благодаря за всички съвети и мнения за столче за кола! Днес се обзаведохме и с таквази мебел. Подобно е май на това на Кали. Ето ви снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100349&photo=1

# 171
Здравейте,
Много съм тъжна  Sad Вчера ходихме пир д-р Райков - ортопеда и се оказа, че моята Вела има плитка ябълка на тазобедрената става на едното краче и сега трябва да и слагам едни специални гащи, които й държат краката отворени - а само като се опитам и настава неистов рев  Cry Тя реве и аз с нея и ги махам  Cry Просто не знам какво да правя, сигурно ще отида и при д-р Балев да видим дали ще потвърди Cry Имала ли е някоя от вас подобен проблем, направо ще се побъркам  Cry

# 172
di_ двама ортопеди хвалеха, т.е. има още един освен Райков защо не я заведеш и при другия  newsm78 Едини япреглеждаше в Майчин Дом и на Центъра някъде, а другия в Окръжна... Ние бяхме при този в Майчин Дом и не сме имали проблеми със ставите. Стискам палци  fingerscrossed

# 173
  • Откъм Варната
ronja си се разхожда самосиндикално в Морската Hug, виждала съм я да не се крие, ама бяхме на другата алея и в другата посока и докато се усетя се отдалечихме и намаше как да и се обадя

di_ стискам палци всичко бързо да се оправи, иди при този другия ортопед, дано да разсее тревогите ти

ger4e хич не е подобно, а е абсИлютно същото Mr. Green, само дето нашето е със сива възглавничка, а не с бяла

# 174
Не е Naughty

Преди малко  говорих с Кишева ще подписва договор с друг педиатър препоръчан и от Панчева -но трябва да минат две-три седмици за дооформяне на договора

И коя ще е? И ние оставаме без педиатър - бяхме при Панчева. Но и аз съм много разочарована вече, така или иначе...

# 175
baby_doll   не ми каза, ама и аз не попитах  ooooh!

Еми всяко зло за добро Peace и без това напоследък неми се нравеше много-много Crossing Arms

# 176
Еми всяко зло за добро Peace и без това напоследък неми се нравеше много-много Crossing Arms

Определено - всяко зло за добро. Peace

# 177
  • Между гори и планини
Ако на някой му трябва педиатър да ми пише. Аз съм много доволна от нашата, дори я препоръчах на друга майка от форума, и тя е доволна. Педито е до Зимно кино "Тракия", специалист детски болести и хомеопат, за кърменето е.

# 178
Здравейте!
Да се включа и аз в темата с педиатрите... Препоръчайте ми някой, който да прави домашни посещения - не е задължително да е по касата. Важното е да е добър. Става въпрос за обривче, което трябва да се види, но с този грип не може да се отиде при педиатърката, а и тя не се натиска да ходи по домовете...

# 179
  • Варна
Здравейте,
Много съм тъжна  Sad Вчера ходихме пир д-р Райков - ортопеда и се оказа, че моята Вела има плитка ябълка на тазобедрената става на едното краче и сега трябва да и слагам едни специални гащи, които й държат краката отворени - а само като се опитам и настава неистов рев  Cry Тя реве и аз с нея и ги махам  Cry Просто не знам какво да правя, сигурно ще отида и при д-р Балев да видим дали ще потвърди Cry Имала ли е някоя от вас подобен проблем, направо ще се побъркам  Cry
Ди, другият добър детски ортопед е д-р Мартин Гилев, ние сме водили Мони при него два пъти, защото като се роди, едното й стъпало беше изкривено на вътре от позата в корема ми. В последствие всичко се оправи чрез гимнастика. Този доктор е много симпатичен, преглежда по ЗК, мисля че и на частно, в момента се опитвам да намеря тема в Здравния справочник за него, но не работи, ако успея по-късно ще ти пусна линк. Преглежда в МЦ Света Анна, който е в сградата точно на светофара на Ген.Колев и Цар Освободител /в двора на Окръжна болница, една оранжева стара сграда, под родилното/. Ще се опитам да издиря телефон на регистратурата там да питаш кога преглежда. Наистина е добре да имаш и второ мнение.

Общи условия

Активация на акаунт