Варненски зимнотии (14)

• 12 690
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
роня пробвахме ги тея работи и няма никакъв ефект  Naughty ни стеримар , ни дяволи
сега да видим от Коларгола ако не мине до четвъртък както каза педито, ще я водя на хомо-патка  Laughing а утре сме в очна клиника да видим тоз големия дофтормолог какво ще каже  Thinking
Дианка , пробвайте и при д-р Георгиев в Градска ,
отзад в специализираните кабинети. младо момче е 30 и нещо голям разбирач  Peace .
мъжа ми водихме при него,много е добър, за съжаление е диагностик, не хирург и не можа да му помогне лично Sad но на вас хирург пък не ви трябва така че  Peace

# 181
Не е задължително да чакате до юни месец за да си смените педито.Щом лекарката ви е офейкала не е нужно да седите при замесницата и.Намирати си ново педи което да отговаря на изискванията ви питате дали приема нови пациенти и просто си попълвате молбата за прехвърляне.

di_ съжалявам за диагнозата,но задължително потърси второ мнение.Никога не се доверявайте от една дума.

# 182
  • Варна
Геерганоооууу за ко го криеш тоз сладкиш до сега уааа  Heart Eyes
големи сладурковци тез мъже реколта 2006  Heart Eyes
една мъжка мама от декемврийките ни отряза - не си давала момчето, щото Лорка щяла да му изхдуха парите само за прически smile3532

# 183
Аааа мерси мерси  Heart Eyes Криехме го против уроки и сега вече става за сватосване та си го показваме  Joy Видяхте ли ни как се къпем ааа? Аааа? Сам се е научил да се държи така!  Crazy
Аз чак сега сварвам да пиша пак, след като ми се затри голямото писание. Диде, търси и второ мнение задължтелно! На братовчедка ми малката е била така и тези дни ще и звънна да я питам какво са правили и изобщо правили ли са нещо и ще ти пиша. Само за сведение това същото малкото с плитка ябълка не могат да я озъптят, толкова е дива! Да ни е жива и здрава  Hug
Кали и ние днес ходихме да подаваме документи за прословутите 200 лв. Като ни казаха, че срока е до 3 години ... оставихме декларацията за родствени връзки да я мътят 7 дни. То както казва мъж ми, може да ги вземем и като стане пълнолетен  Joy Сега искам и за детските да си оправя. Ще действам като адашка ти муцанка, но пък не мисля да ги оставям! Циганките дето лешперят или крадат ги взимат, а аз ли да не си ги взема дето са спирани от моята и на мъж ми заплатата  Thinking . Знам че трябват бележки за доходите на двамата родители, но ще звънна да видя какво още искат, за да минем само с едно ходене до там.
Киркорова, ние в момента сме на НАН ХА. В началото беше на Фризолак и положението беше запечено, като при вас. Педито препоръча НАН ХА-то. Смених го и резултата беше веднъж на ден с доста мъки, напъвания и проплакване + тъмно зелено и адски миризливо ако. После разбрах че просто си е чистел коремчето обаче реших пак да сменя млякото. Взех Нутрилон, но от него се получи още по-страшен запек. 3 дни се напъваше почти постоянно и имаше много газове, но само гърмежи без дъжд ... Оправихме се с Дуфалак и взех пак НАН обаче НАН 1. С него положението беше що-годе ... 1 на два дни. Взех си пак НАН ХА и този път изчаках периода на изчистване и свикване, та сега акаме веднъж дневно и веднъж през ноща. Доста по-леко протича процеса  Joy Разказвам целите патила за да имаш инфо, но всяко бебе си е различно. Ако искаш пробвай и с Нутрилон Комфорт (Нутрилон Омнео за който ти каза Либра). Просто като опиташ дай му малко повече време да свикне, освен ако положението не е още по-запечено.
Този път копирах преди да пусна за преглед  Joy

# 184
  • Откъм Варната
ger4e за детските трябва справка за доходите на двамата родители 1 година назад от месеца на подаване на молбата, и там на място се попълва една декларация, носи акта за раждане защото правят сверка, ходи се в социаилните кадето се водиш по лична карта, аз ходих в Аспарухово, че там ми е регистрацията и за моя голяяяма радост нямаше опашка за детски, имаше само опашка за някакви помощи, дето така се караха че чак ми беше смешно

# 185
  • Варна
герче това е:
-родствени връзки
-лични карти
-бележка за доходите 1 година назад на работещите родители
-удостоверението за раждане на бебчо
направи копие на всичко да не те разхождат до Xerox-a на майната си  Tired
ще ти вземат удостоверението за раждане за да го подпечатат и се приготви да чакаш щото имат само един печат в дирекцията  smile3507

# 186
... ще ти вземат удостоверението за раждане за да го подпечатат и се приготви да чакаш щото имат само един печат в дирекцията  smile3507

Ай стига бе?!  rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao
Благодаря за помоща!  Peace

# 187
                        Ronja, честит рожден ден!       

Много здраве, щастие и усмивки!

Олинце, давай насам твоя педиатър. Близко ми е и щом си доволна мога да запиша бебо там.
Колко време преди раждане да отида да уговоря педиатъра.
Вие кога отидохте?

ger4e, искам да ти кажа "Горе главата". Ти си толкова смела майка, изчака геройски бебчо да се появи когато си хареса. Сега се притесняваш за кърменето. Ами като не става, не става. Hug

Последна редакция: ср, 31 яну 2007, 10:38 от Виви_Ан

# 188
http://ziza.ru/2006/11/02/okh_uzh_jeti_deti_48_foto.html
Добро утро-ден!!!Прегледаите тези снимки много са забавни.

# 189
Happy Birth Day Ronja!!!
Желая ти много щастие и красиви мигове![/color  ura  ura  party023

# 190
Ronja, честит рожден ден!   bouquet  bouquet  bouquet

# 191
здравейте! Малко ми остана и на мен :flutter:sky angel ще ми бъде щъркел PeaceВсяка сутрин като се събудя си казвам"и тази нощ не беше" Party

# 192
  • Откъм Варната
Честит рожден ден Роня

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Ronja!   bouquet   bouquet   bouquet

Мишка77 стискаме палци всичко да мине леко и безпроблемно!
Благодаря ти Виви Simple Smile   bouquet

# 194
Честит Рожден Ден Роня!

Общи условия

Активация на акаунт