Варненски зимнотии (14)

• 12 684
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря за инфото. GrinningВчера пратих мъжо да купи нан 1.Днес се изака,но незнам дали от храната или от дуфалака. newsm78Ще изчакам 3-4 дена и ако пак нищо не стане ще купя и нутрилон.Сега се притеснявам че откакто сме на нан яде по-малко.преди ядеше по 90-120мл,а от както сме на нан 60-80мл.Незнам-нормалнолие? ThinkingДали ще е така докато му свикне или  просто не му допада млякото? ooooh!Герче  Никито по колко папка?На НАН пише че трябва да яде около120-150мл. на неговата възраст.Трябва ли да се съобразявам с това? Rolling Eyes

# 196
Честит Рожден Ден Роня!Честит рожден ден, желая ти здраве - то винаги е нужно, щастието - то никога не стига и любов, за да си истински щастлива!

# 197
Честит рожден ден, Роня! Много здраве и късмет!
Благодаря ви момичета Hug Ще направим консултация и с друг лекар  Peace Малката май взе да посвика - е, не ги носи по 24 часа, реших всеки ден да увеличавам времето, за да посвикне Praynig Вече не ми изглежда толкова страшно  Hug

# 198
Ronja Честит Рожден Ден и от мен  bouquet, присъединявам се към всички хубави пожелания!

И наистина относно избора на педиатър, ако може малко подробности за бъдещите майки, pleasee

# 199
  • Варна
kirkorova80  може консистенцията на млеката да е различна и да се засища с по-малко от това мляко  Thinking само предполагам...
мен ако питаш остави го да папа колкото му се яде  Peace

ЧРД Роня  Hug   bouquet

# 200
Имаме си второ зъбче пробило е на половина ,но тази вечер ще е  Hug Стискайте палци да спинкаме спокойно Mr. Green

# 201
Честито второ зъбче на DVV  Hug
Киркорова, може Вержи да е права и НАН -а да е по-гъст, та да ги засища повече, казват и че е малко по-солен от другите АМ. Никито папка различно всеки път. Току що изяде 80 гр, но няма да се очудя на някое от следващите яденета да изяде 160, иначе се крепи най-често на 100 гр, но пак казвам всеки път различно! Остави го да яде колкото му се яде според мен. Ако изглежда нахранен и доволен след като приключи, а не търси още мляко, значи всичко е ОК.

# 202
АЗ ПАК ДА ПИТАМ НЕЩО EmbarassedМоя позната е бременна в 6 месец.Днес ходила при Балев на преглед итой и казал че всичко е наред,само дето околоплодните и води били по-малко от нормалното.много се е притеснила милата/тя е и с резус фактор на всичкото отгоре/,какво значи това-проблем ли е newsm78.Ако имате инфо обяснете ми,моля. baby_neutral

# 203
честито зъбче на Дvv. JoyГерче сякаш изглежда сит.благодаря че ми отговаряш всеки път   bouquet

# 204
  • Откъм Варната
kirkorova80 да отиде да я види и друг лекар, щом има проблем добре е да има и второ мнение, дано всичко да е наред

# 205
Хич и не сте погледнали сайта със забавни снимки за който ви дадох линк.Няма значение.Малко съм разсеяна,но по-добре късно отколкото никога.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОНЯ!!!!!!!!!!  bouquet

Честито второ зъбче на зайчето Николай tooth newsm47

# 206
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ДАНИ (dani barabani).
РОДИЛА СЕ Е ДНЕС
3,150 КГ, 50 СМ

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

bouquet

# 207
  • Откъм Варната
Честита принцеса на Дани

# 208
Честито момиченце на Дани! Да и е жива и здрава!

Честито зъбче на Ники!

# 209
  • Варна
честитки за всички!!!  Hug
Меги как бе разгледахме го много са яки! особено онова дето спи в обувката и другото с пишката в супата  Joy
боже момичета гледахте ли Милен Цветков за ваксините  #Crazy не знам не знам таз държава накъде отива  ooooh!...за да си спестят парите ще осакатят децата..пази боже  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт