Варненски зимнотии (14)

• 12 670
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Вержи за какво става въпрос с тези ваксини, че ме притесни. smile3556 Rage Аз вече почти месец си чакам противохепатитната ваксина.

Меги, а сайта със смешните снимки вече съм го гледала затова не реагирах, но са много сладки някои снимки.  Rolling Eyes

И не на последно място честито на рожденичката и новомамата     Flowers Bouquet

# 211
Честито момиченце на Дани! Да и е жива и здрава и много да я радва!

Вержи, моля те разкажи на кратко за тези ваксини! Явно не само аз съм изпуснала, а наистина се притесних! След 8 дни сме на консултация и за следваща ваксина. Искам да разбера какво става и да отреагирам навреме! Моля ви дайте инфо за това!

# 212
Честито момиченце на Дани!

# 213
здравейте ,
И аз съм от Варна и чакам моето първо бебе през Април. Термина ми е за 11.Април, но май ще дойде по- рано. Чакам девойка:)Форумът е много полезен и бих искала да се присъедина към вас.

# 214
Честита дъщеричка на Дани!
Да е жива и здрава, умна и красива и много послушна.

Karolina_ добре дошла  Hug, май се заформяме сериозна група за април.

# 215
  • Откъм Варната
karolina_ в кой квартал живееш

# 216
Честита дъщеричка на Дани!!!  bouquet

Добре дошла на karolina_,само хубави неща да ти се случва да пишеш във форума.

За ваксините нищо не разбрах,защото бях на гости и беше шумно,но разбрах за някакви смъртни случаи от ваксина полеомелит.Някакъв изрод се разправяше,че било по-добре да жертваме три деца на колко хиляди вместо да се лишим от ваксините...........незнам останах малко като гръмната,а Милен Цветков се беше разпалил и му крещеше на тоя.Вржито ще каже по-подробно.Да каже и минаха ли сополките.

За сайта дето пуснах линк:представяте ли си като имате две деца да ги намерите в положението от снимката с нарисуваното бебе и батко му.Направо такъв смях ме напуши като я видях hahaha Joy

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 09:40 от megita_84

# 217
Karolina_ добре дошла    bouquet

Меги ами направете си второ Mr. Green

# 218
живея в евксиноград.Simple Smile)

# 219
Парализирани деца вследствие на ваксините...Който слагал ваксината не си признава, че е от нея. Като отидат на частен преглед казват, че е от нея. Официално навсякъде никой не признава отрицателните страни на ваксините. Изхождат от това, че на 30 000 само 3 се разболявали (!официално, защото трите случая в студиото отричат да били вследствие на полиомиелита). Имаше и една жена, която каза че все пак има и отрицателни страни на ваксините. Всъщност доктора, който защитаваше официалната позиция смяташе, че трябва да се жертват 3 на всеки 30000, за да не се загинат еди си колко хиляди и да се парализират незнам си колко хиляди... Слагали живи, а не умъртвени, защото 2000 или там някъде се появили случаи на полиомиелит в Бг. Ако не се била проявявала болестта определен брой години слагали умъртвени... Така и не можа да отговори защо в ЕС никой не ползва живи, а забравих в коя страна беше доказали, че при 95% от децата, които били ваксинирани пак се появил полиомиелит и въпреки ваксината много деца заболели. Там са решили да не са задължителни. А болестта щяла да изчезне, ако всички се ваксинирали, да ама не само не изчезвала ами и мутирала. На въпроса, че заради безотговорността на МЗ много хора си плащат на Личните, за да не им слагат ваксини, ами както сме искали  #Crazy Всъщност излезе, че не им пука особено  #Cussing out Та общо взето, ако 100% не сте сигурни, че детето ви е здраво не го давайте за ваксина...а вече доста лекари ми споделиха, че не си ваксинират децата си Thinking

# 220
  • Варна
Здравейте.Най-после съм на линия.Свършихме с ремонта и сме си в къщи.По-късно ще пусна снимки на кухнята ако ви се гледа.
Честито Дани  bouquet.Да ти е здрава и послушна принцесата.
Честито и на озъбилите се хлапета tooth(не им се радвайте,започват да хапят Mr. Green)

# 221
Здравейте,
аз съм пернатия с новините  stork-boy
Тази сутрин мишка77 е станала мама на прекрасен син - 3450гр. 51см. Да им е жив и здрав и много радост да им носи, а на нея бързо възстановяване!

# 222
  • Варна
Еха още един бебок
Честито на мишка77

# 223
Глухарче добре си си дошла  Hug
Искам снимки ,искам снимки  Crazy

Честито на мишка77

Аз днес ходих да си взема акта за раждане и след 20-ти съм щяла да забогатявам ,така че ако някой иска да говори с мен да действа щото след това ще се надуя и с мен няма да се говори  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ходих и на пазар да си сменя изцяло бельото , че циците ми кат` са виснали и задника ми голям поне от бельо да го докарвам  Joy  Дребоса днес ще куса ябълкова каша -реших да пойзчакам още малко с пържолите Joy

# 224
Честито момченце на Мишка77!

Общи условия

Активация на акаунт