Варненски зимнотии (14)

• 12 668
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Имам молба  Blush Mr. Green

Някой имали излишни 4 мечета на *Памперс* Blush

# 226
Честито момиченце на Дани.
Честито момченце на Мишка77.
Да са ви живи и здрави и много послушни!  bouquet

sky angel, на теб май малко ти остава?

# 227
  • Варна
Имам молба  Blush Mr. Green

Някой имали излишни 4 мечета на *Памперс* Blush

ко даваш  Sunglasses  Joy аз утре ще излизам без бебата, ще ходя към централна поща, ако искаш да се засечем някъде. има ли значка от какъв пакет са? гледам че пише различни цифри отдолу  newsm78

# 228
Ко` искаш  Mr. Green Няма значение пакета

# 229
Честито на мишка77 за бебчо!!!!!  bouquet

Аз давам мечета всякакви,но не виждам как да стане,защото имам чувството,че ще ни извее ако излезем.DVV ако желаеш заповядай до вкъщи,ще ти дам.

# 230
Виви_Ан на финалната права съм така да се каже.. Стягам сака и след 14 февруари може да чакате новини и от мен. До тогава обаче ще стискам кълките!

# 231
Иха ,събрах мечета за още играчки  Joy Само карти няма Crossing Arms

Меги ако се разминем утре с Вержи като нищо ще цъфна у вас  Crazy

# 232
Здравейте, мами!
Включвам се рядко, ама какво да правя - няма време! И каката е постоянно болна! Добре че не зарази малката, размина ни се с малко хрема и кашлица.
Иначе Маги расте. Не е дебеличка, въпреки че си похапва. Ще ставаме френско гадже като кака ни - да я духнеш и ще падне /едва си носи чантата за училище/ , на ръст расте, но на килограми от две години си стои 20 кг. Ядем пюрета - плодови, зеленчукови,  от скоро и месни, жълтък, каши, бисквитки .....
Гледам, че се оплаквате от килограмите. И аз бях така първия месец, не се понасях, но  потепенно всичко отминава - и корема, и дупето.Въпреки че аз все още не мога да си вляза в старите дрехи, на дупето ми са така опънати, че не мога да направя и една крачка. Ходя си с един-два чифта дънки и така... За фитнеса - реших и аз да пробвам, до сега никога не бях ходила. Има ефект естествено. Намерих една евтина зала до нас. Но нямам много време за това.
Оленце, къде точно живееш? Може да си спретнем някой слънчев ден една срещичка, аз съм до Колхозния пазар.

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 21:26 от neli_na

# 233
  • варна
честито на новите мами! да са им живи и здрави бебчетата!!!
DVV честито зъбче!!!
момичета аз съм се побъркала за тези ваксини. цял ден за това мисля. в понеделник трябва да ни правят полиомиелита. мисля, че все повече клоня към това да не го слагам. само не знам как да се разбера с педиатърката. ще мисля до понеделник, но много ме е страх да и сложа ваксина.

# 234

Въпросник за включване в списъка
1.В кой район на Варна живеете?
2.Име и възраст (по желание) ?
3.Ако сте бременна: термин и евентуален пол на бебчето?
4.Вече сте мама: Име и рожденна дата на детенцето/децата ви ?

Zdraveyte! Prijatno mi e,az sam Nadja! Zhiveja do Ljatno Kino Trakija.Termin-12.07.2007-parva bremennost i dosta pritesnitelna za men.
Nadjavam se tuk da moga da namerja otgovor i pomo6t na vaprosite si.))))

# 235
  • Между гори и планини
neli_na, живеем точно във високия блок до Мак Доналдс. Ще се радвам, като се приберем в БГ след седмица да се видим, дано бебовците са здрави!
Снощи бях доста зле, днес цял ден седях в чакалнята на лекарката, за да ми каже, че имам цистит  Sick Добре че сега малко ми помина. Страх ме беше да не се наложи болна да пътувам от тук до БГ е 24 часа полети.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВОИЗЛЮПЕНИ МАМИ!!!! ПОЖЕЛАВАМ ИМ СЛАДКИ И ДОБРИ БЕБЧОВЦИ!   ylinfant

# 236
Някой ще каже ли какво са говорили за ваксините при Милен Цветков?

# 237
На предната страница писах  Rolling Eyes

Днес хванах само края и нищо ново  Crossing Arms

# 238
  • Откъм Варната
Моля всички да си прегледат инфото на 1 стр. и ако нещо е объркано или липсва информация да ми съобщят на лични да го оправя, благодаря

Последна редакция: пт, 02 фев 2007, 01:20 от KaliMa

# 239
  • Варна
добре дошла Наде  Hug
Кали какво стана ? да не би да ти се затри 1ва стр? това ми е редовния номер на мене  Joy
не използвай бутона за редакция долу в дясно,прави проблемация, използвай само горния  Peace
момичета засякох basilisk в кърмаческия , и тя чака 2ро бебе в 6 г.с. е  Heart Eyes
честито на честитките   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт