Отговори
# 105
  • София
Избягвам особено сега летния сезон студени газирани напитки.

# 106
Обичам да си "смазвам" гърлото с чай от билки, които сама съм набрала в планината. Избягвам газирани напитки.

# 107
Избягвам газирани напитки.

# 108
Като цяло си пазя гласа. Бях го загубила  от викане на един мач Grinning . Пия чай, пазя се от студа.

# 109
Работата ми е свързана с постоянно говорене и напрягане на гласните струни и често губя гласа си, особено когато се разболея. Не спазвам някакви особени правила, за да го пазя, но се старая да не пия много газирано и студено, да съм хидратирана, особено в жегите.

# 110
Избягвам газирани напитки, твърде студени и твърде горещи храни, задимени помещения. При проблеми посещавам лекар и се съобразявам с предписаното лечение.

# 111
Тези таблетки ми ги изписка доктор за дразнене на лигавицата на гърлото . Помогнаха ми.  След година пак си взех от тях, бяха с дълъг срок.
Не пия газирано и студено.

# 112
Пием вкъщи билкови чайове от бъз, липа, ехинацея и плодове, мед, лимонов сок и имуноукрепващу добавки приемаме.

# 113
Не пия газирани напитки и студена вода, а когато имам проблеми с гърлото, ползвам спрей за гърло.

# 114
Честно казано не полагам никакви грижи за гласните струни. Но пък си пазя гърлото тъй като то ми е слабото място. Не пия газирано, студена вода, ледени напитки,  също така и горещи чайове и напитки.

# 115
  • Велико Търново
Не полагам специални грижи. Преди всичко, се опитвам да живея доколкото ми е възможно, здравословно.

# 116
Избягвам студени напитки да пия.

# 117
Честно да си кажа - не, но и не съм се замисляла за гласните си струни. Добре, че не съм имала проблеми до сега.

# 118
Не, но малко да се заглади и веднага ме удря в гърлото. Тези специални, не съм ги пробвала

# 119
Не правя нищо специално. По принцип не пия газирани напитки и не пуша. Имала съм проблеми обаче след ходене на концерт или мач от викане и емоция.

Общи условия

Активация на акаунт