Отговори
# 90
  • Другата България
Досега не съм се и замисляла за подобна грижа, но осъзнавам, че с възрастта нещата се променят и трябва да се замисля в тази посока.

# 91
Не пия студено или газирано наведнъж, защото ми се е случвало да губя гласа си. Избягвам да викам или говоря високо дълго време. Ако усетя проблем, смуча билкови бонбони за гърло или използвам хомеопатия.

# 92
Не, не полагам никакви грижи.

# 93
Пия чай с мед и лимон, не пия газирано и много студено

# 94
Страдам често от болки в гърлото затова винаги имам подръка таблетки за смучене.

# 95
Опитвам се да намалявам и да избягвам студените и газирани напитки, цигари и алкохол. В ежедневието се старая да не натоварвам прекалено гласните струни, но професията ми го изисква.

# 96
Честно казано не полагам никакви грижи, а когато имам проблем използвам таблетки

# 97
Полагате ли някакви специални грижи, за да предотвратите гласови проблеми?
Честно казано полагам, когато усетя дразнения, които в тази мръсна и прашна среда се случва често. Ползвам билкови пастири, хомеопатия и вода за устна хигиена.

# 98
  • София
Не полагам никакви грижи. При простуда смуча таблетки за гърло.

# 99
През последните години взех често да имам проблем с гласа и съм използвала доста неща от таблетки за смучеше,сирачета и т.н.,со бабини рецепти.

# 100
Не ям сладолед през зимата. Simple Smile

# 101
Смуча таблетки за гърло .

# 102
Не полагам грижи, просто не пия газирани и много студени напитки

# 103
Не пия студени напитки.

# 104
Работата ми е свързана с говорене, случвало се е да усещам напрежение, ползвала съм хомеопатия. Често си купувам смучещи бонбони, усетила съм, че тези с джиджифил ми действат добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт