Отговори
# 75
Полагате ли някакви специални грижи, за да предотвратите гласови проблеми?
Не пия студени и газирани напитки и избягвам да стоя на течение.

# 76
  • плевен
Избягвам студени и  напитки.Използвам ментови бонбони.

# 77
Не полагам специални грижи, просто избягвам прекалено студени или топли напитки. Смуча ментови дражета или мед при пресипнало гърло.

# 78
  • ШУМЕН
не полагам специални грижи, но когато се налага вземам билкови бонбони и хомеопатични лекарсква, чай, мед

# 79
Досега не съм се и замисляла за подобна грижа, но осъзнавам, че с възрастта нещата се променят и е трябва да се замисля в тази посока

# 80
Избягвам газирани и студени напитки. Пия билкови чайове

# 81
Аз не полагам някакви специални грижи, но не пия газирани напитки, а повече чай с мед и лимон, и не пуша.

# 82
Не пия газирани напитки и наблягам на чай с мед.

# 83
  • Г. О.
Да, не ходя на места, където се пуши, защото веднага ми оказва влияние на гласа, както и внимавам с температурата на напитките, особено лятото.

# 84
Никога не съм се замисляла, че трябва да полагам грижи за гласните си струни, а е наложително имайки предвид, че работя с много деца, които ежедневно трябва да надвиквам

# 85
  • Бургас
Не полагам никакви грижи. Единствено, когато съм болна се грижа за гърлото си.

# 86
Честно казано не.
Никога не съм се замисляла, че трябва да полагам грижи за гласните си струни. Като дете боледувах често от гърло и не помирисвах сладолед. След като ми извадиха сливиците всичко отшумя за радост.

# 87
  • Видин
Използвам „Гелоривойс“

# 88
🎵 Полагате ли някакви специални грижи, за да предотвратите гласови проблеми?
През зимата не спя на отворен прозорец, пия доста течности, за да не ми пресъхва гърлото, без студени напитки ✌️

# 89
Хапвам мнооого мед и пия почти всеки ден билков чай.
Не приказвам много по рождение, така че може би това оказва влияние също Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт