Отговори
# 60
Избягвам студени и газирани напитки

# 61
  • София
Не, не полагам, а би било добре да го правя, защото в последните години при всяко разболяване ми пада гласът.

# 62
  • Пловдив
Не пия твърде студени напитки с лед и съм ограничила консумацията на сладолед.

# 63
Имам хроничен ларингит и губя гласс ди минимум два пъти годишно. В тези периоди избягват студени и газирани напитки, сладолед, също и прекалено горещи неща. Гледам да приемам повече витамин ц и продукти, които поддържат лигавицата ми постоянно влажна.

# 64
  • София
Не пия студени напитки, газирани напитки и не ям ядки. Много ми дразнят гърлото.

# 65
  • София
Ползвам продукта, с вкус на череша.
Не пия студено и газирани.

# 66
Не полагам специални грижи, но избягвам студен и и газирани напитки, не пуша и прекарвам повече време навън.

# 67
Ако трябва да съм честна, не полагам никави грижи за гласа си. Единствено гледам да не прекалявам със студените напитки, особено сега летния сезон.
До момента обаче, когато аз или мъжа ми сме имали проблеми, винаги купувам гелоривойс и сме изключително доволни ит бързия му ефект.

# 68
Не пия студени и газирани напитки.

# 69
  • софия
Не полагам специални грижи, но по принцип не пия газирани напитки.

# 70
До сега никога не съм, но може би е време да се замисля да използвам

# 71
  • Бургас
Не пия газирани напитки и студена вода.

# 72
  • Варна
Редовно ми пада гласът понеже работя в среда където се крещи. Старая се да пия повече течности и да не повишавам тон.

# 73
Не пия студени и газирани напитки, наблягам на чай с мед и лимон.

# 74
  • София
Не полагам никакви грижи за гласните струни, до момента не ми е хрумвало дори. Много интересен продукт!

Общи условия

Активация на акаунт