Отговори
# 120
Честно казано, не.
Ако се сетя пия чай…

# 121
Честно казано, не полагам много грижи в тази насока, може би защото не съм запозната в какво се изразяват. Иначе често ми се случва сутрин гласа ми да е по-дрезгав.

# 122
  • При децата ми
Специални грижи не полагам. Избягвам да пия студени и газирани напитки.

# 123
Не пия газирани напитки и наблягам на чай с мед.

# 124
Нищо специално не правя. Газирани напитки не пия, че ми щипят на гърлото. А ако го усетя за изсъхва вземам лукчета.

# 125
Не полагам особени грижи, но избягвам прекалено студените напитки през лятото.

# 126
Старая се да не викам или говоря силно. По принцип не пия газирано. За сметка на това ям сладолед целогодишно.

# 127
  • Sofia
Да полагам,тъй като съм имала няколко пъти ларингит и фарингит и доста често ми пресипва гласа и дори до пълна загуба съм стигала за ден дори два. Гелоривойс е добро решение и също така опитвам и хомеопатия.

# 128
Специални грижи не полагам,но избягвам   
много студени напитки да консумирам.

# 129
Не, не полагам.

# 130
Избягвам да пия студени напитки, при лека загуба на глас съм пила хомеопатични таблетки.

# 131
  • Once there was a Hushpuppy...
Пия чай, особено много пролет, есен и зима.

# 132
Пия топъл чай без значение дали е лято или зима и се опитвам да ограничавам приема на студени напитки.

# 133
Основно се мъча... Опитвам се да се ограничавам, но не винаги се получава . Като пия бира студена или крещя силно, след концерти винаги имам проблем с гърлото... но пък времето което съм прекарала и щастливите моменти ... винаги си струват. Сага разбрах че има и таблетки с хиалоронова киселина и мисля да пробвам следващият път.

# 134
Избягвам студените напитки, въпреки се сега лятото е трудно изпълнимо. Газирано също гледам да огранича. Зимата ям доста лукчета, не знам дали помагат, но поне не вредят.

Общи условия

Активация на акаунт