Отговори
# 135
Не полагам особени грижи, но и не знам каква грижа бих могла да положа, единствено не пия газирани напитки.
Миналата година загубих гласа си 2 пъти, изведнъж за по няколко дни, явно имат нужда от грижа...

# 136
Не, не полагам никакви специални грижи.

# 137
  • София
Не пия газирани напитки

# 138
Не пия студени газирани напитки, предпочитам топла вода с лимон.

# 139
  • ВАРНА
Не съм се замисляла, че и за това трябва да полагам ежедневно грижи Rolling Eyes
Когато имам нужда, аз или някой от семейството ми, тогава приемаме нужните медикаменти.

# 140
  • софия
От 2020 г ползвам таблетките. Аптекарят ми ги продаде с реклама - "За учителско гърло". Страхотни са. Препоръчвам ги на всеки, който се чуди.

# 141
Никога не съм полагала някакви грижи. Полагам след като се появи проблем.

# 142
Целогодишно избягвам студени храни и напитки. През зимата съм с шал на носа, винаги имам билкови лукчета в джоба, а у дома ползвам дифузер с етерични масла.

# 143
Не полагам специални грижи, но избягвам ледени и газирани напитки.

# 144
Гърлото ми е слабото място и общо взето гледам да го пазя. Не пия много студено, даже и в най-големите жеги. В колата внимавам и с климатика. Специално за гласните струни не съм се замисляла да ги пазя по някакъв конкретен начин.

# 145
  • Стара Загора
Не полагам специални грижи докато не се появи проблем.

# 146
Не викам прекалено силно, не пия много студени напитки.

# 147
Не пия газирани и студени напитки, а когато усетя проблеми, опитвам се да туширам дразненето с таблетки за гърло.

# 148
Не полагам много грижи, честно казано. Не пуша и понякога избягвам студени и газирани напитки.

# 149
  • Beyond the stars
Не пия газирано и студено от години.

Общи условия

Активация на акаунт