Отговори
# 150
Рядко имам проблеми с гласните връзки, но когато се сетя хапвам по една лъжичка мед с тахан, действа добре и за тях и като цяло на организма. Когато имам проблеми с гласните връзки, пресипналост на гласа ползвам таблетки за смучене. Simple Smile

# 151
Не полагам особени грижи, за да предотвратя гласови проблеми, единствено избягвам да пия студени и газирани напитки.

# 152
Не полагам особени грижи. Като цяло избягвам леденостудени  напитки и задимените помещения.

# 153
Не пия газирани и студени напитки

# 154
Избягвам да пия газирани и много студени напитки.

# 155
Избягвам пиенето на много студени напитки, стоенето на климатик и в задимени помещения.

# 156
Специални грижи не полагам. Облекчават ме топли напитки + лъжица мед и покой т.е минимизиране на говоренето

# 157
Не пия газирани напитки, спя достатъчно, взимам хомеопатични таблетки при нужда.

# 158
Не се бях замисляла за гласните си струни и не съм полагала някакви специални грижи.Когато ме боли гърло използвам таблетки за смучене.

# 159
Често имам проблем с ларингити и Гелоривойс ми е помагал неведнъж.
Опитвам се да пазя гласа си като не го натпварвам с викане, избягвам газирани напитки, също избягвам и твърде горещи и много студени напитки.

# 160
Проблемното място винаги ми е било гърлото ! За това асобено лятото избягвам прекалено студени напитки , но ако случайно усетя да ме дразни гърлото започвам да приемам смучещи за гърло .

# 161
Честни казано не полагам особени грижи, а като учител се налага много да говоря. Ще се радвам да пробвам таблетките.

# 162
Работя с деца и често губя гласа си, когато имам нужда от почивка, а не си я давам. Тогава принудително излизам в отпуск, пия топли не горещи чайчета, вземам хомеопатия и няколко пъти съм използвала вашите таблетки за смуче и, които наистина облекчават. Участвам с желание, защото косата учебна година започва и ще имам нужда от такъв вариант на лечение в аптечката.

# 163
Опитвам се да полагам някакви грижи, тъй като работя с гласа си. Избягвам храни и напитки, които съм забелязала, че не ми влияят добре. При първи симптоми на неразположение веднага предприемам мерки.

# 164
  • София/Севлиево
Ако не пиенето на газирано и студено е равно на грижа гърлото значи полагам.Преди години имах един период,в който правех ангини на около 6 месеца и тогава съм приемала Гелоривойс и определено имаше ефект.

Общи условия

Активация на акаунт