Харесвате ли коси до кръста?

• 5 846
  • 121
  •   1
Отговори
# 105
ммм да, харесвам коси до кръста, харесвам и под кръста.. (но в никакъв случай проскубани).
Моята е доста дългичка и си я харесвам, макар да беше хубаво да е една идейка по /гъстичка.  Grinning

# 106
Харесвам здрави, добре оформени коси на красиви жени. Mr. Green В интерес на истината винаги ми е харесвало косата да стига до цепката на дупето Embarassed

# 107
Не, не харесвам чак толкова дълги коси...

# 108
Харесвам, да. Grinning Стига да са добре поддържани, за мен дългите коси са секси. Flutter
Ако някой е гледал последните седмици "Сделка или не", сигурно е забелязал една от участничките - Милена от Варна, моя близка приятелка е. Та тя е с коса до под кръстта - страхотна, наистина. Heart Eyes На въпросът ми `как я поддържа`, отговорът бе `трудно` Simple Smile

# 109
Не,чак торкова дълги не харесвам.Да не говорим,че болшинството от тези,които имат тази дължина са като проскубани в главите.Явно не могат да ги потдържат.Една средно дълга потдържана коса е много по-хубава от такава до кръста.Защо не сложите снимки на вашите коси?Да видим на коя колко е дълга и колко потдържана.

# 110
  • София
Не, не харесвам толкова дълги коси.

# 111
  • София
Ами зависи от косата и човека. Преди години имах дълга коса и сякаш ми омръзна и не бих я пуснала отново.Peace

# 112
Защо не сложите снимки на вашите коси?Да видим на коя колко е дълга и колко потдържана.

Бих, ама първо не е много дълга, второ не претендирам за голяма поддържаност. Mr. Green
Но си имам мерак за дълга коса, от години все я пускам. Искам да стане дълга, да ми мине мерака, и после ще си я отрежа пак. Laughing (ама чак до кръста няма да я издържа, педя над ми е заветната цел...)

# 113
Защо не сложите снимки на вашите коси?Да видим на коя колко е дълга и колко потдържана.

Бих, ама първо не е много дълга, второ не претендирам за голяма поддържаност. Mr. Green
Но си имам мерак за дълга коса, от години все я пускам. Искам да стане дълга, да ми мине мерака, и после ще си я отрежа пак. Laughing (ама чак до кръста няма да я издържа, педя над ми е заветната цел...)
Такава дължина харесвам и аз.

# 114
Ето моята. Допьлвам само, 4е преди месец я скьсих с една педя (4е верно леко се бе6е проскубала).

# 115
# 116
....Е и аз съм фенка на дългите коси....нo....чак толковаааааааааааааааааааааааа............ Thinking

# 117
  • :)
Зависи от човека, дали му отива на ръста, килограмите, каква е косата- проскубана или подържана... На мен лично такива дъъълги коси, тип поп- фолк звезда не ми допадат...

# 118
На мен ми харесва,но изисква много грижи,за да изглежда добре.
Ето такава дължина и цвят искам:

# 119
  • София /Сухата река/
Не!Не харесвам дълги коси.

Общи условия

Активация на акаунт