АВГУСТинчетата пак не спят, зъбки бързат да се появят!

• 9 645
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
и аз да се разпиша среднощно! ..и адашче ако dreams  размисли защо не подхвърлиш момето насам - ще ги кипря двамцата и в София ще ти я заведем у центрото, лятото на моренцето; вообще изобщо мечта! smile3521 newsm47

# 31
Въх бе милоооо офертата ти много ми се нрави    Mr. Green ако може в такъв случай и майка и да вземеш в комплект с нея, а мъжо ще го оставим, той и без т'ва вече не ни е нужен  hahaha
Ама чакай да видия Dreams к'во ще предложи... може да вдигне летвата....да не се мина  tooth

# 32
Честити мини месечинки на вс. съкровища.  bouquet
Валка, честита ви половин година. Да ти е жива и здрава принцесата. и ме извини за зъкъснението  Embarassed
Блу мерси за милите думи, стискам палци нещата край теб да се подредят Praynig
Това от мен за сега, че почивните дни бяхме на село и ми се събрала мн. работа из къщи.

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 00:49 от anni78

# 33
е, че закъде сме без тъща; вземаме и нея, щом е включена в офертата smile3503

# 34
Dreams като гледам как на ръце ги носиш момите,ще взема да ти метна и моята Mr. GreenАз нали си имам момченце знам как е и на мен ве така ми се струваше че всичко е за момичета,ама не е така,в момента в м-на на WENICE на Солунска има много готини неще за момчета и има голямо намаление! Peace
Нори [/b] честита месечинка на Яна !Да ви е жива и здрава! Heart Eyes
nana77 готова съм за кафе !Бубчето го е обяснила супер,като местен човек  Wink,аз съм пришелец все още Simple Smile
Дани недей така,нервите са кът нали знаеш! Hug

# 35
Адашче, само утре тъста да не ме метне сингъл към тебе, като разбере как му уреждам от сега щерката  Joy
Тъй, че ме очаквай в малките часове след има няма 2-3 часа, особено както и не си легнах навреме... със сигурност ще ме увика след малко  Crazy

Аааа  MamaMargo, реда ви е след моя при  Dreams  Mr. Green Но тя пък ако прецени, че Токи ще се справи да ги взема и двете  Joy  Или пък аз ще изчакам да видя адашчето к'во друго ще предложи и може да ви преодстъпя реда  Joy  Joy  Joy

anni78,   love001

# 36
Привет мили майчета,

честита 5ета месечинка на малките лъвици и лъвчета, които празнуват тези дни!!!

За мен последната седмица беше една от най-ужасните, най-кошмарните и трагични досега в живота ми. Много ми е тежко да пиша за това, още повече че тук обсъждаме толкова хубави неща, които се случват с нашите малки съкровища. Но ако не беше моят мъж Боби, детето ми, срещите с други майки в квартала, разговорите с близки приятели и този форум (въпреки че не съм писала от три теми назад, ви чета много активно), сигурно щях да превъртя и това щеше да се отрази много зле на Начко. Моят татко получи една от най-лошите присъди - тумор в стомаха, без възможност да се оперира, с разсейки... Толкова ми е мъчно, толкова ми се плаче, пък през цялото време гълтам сълзите си, да не ме вижда детето как плача, да не му предам тази ужасна негативна енергия. Моят син се роди точно една седмица след баща ми, който се казва Илия, нали по стария календар на 2ри е Илинден. Дали това е случайно? Вероятно всичко си има своята закономерност, някои закономерности не почиват върху морални възприятия и Божията милост, не всичко се основава върху щастието... Сега предстои най-лошото, вече го изписаха от болницата (тоест си измиха ръцете) и той е вкъщи при майка ми, която за съжаление е от всички ни най-малко подготвена за тази ситуация, и не знам как ще издържи (още на първия ден се тръшна болна от този отвратителен грип).

Иначе ние с детето сме добре, малкият расте като всички бебчовци тук щастлив и безгрижен (и така трябва да бъде). Почваме от утре захранването със зеленчуково на обяд, засега спим през нощта от 22 до 8 ч., следобяд правим една сладка дрямка от два часа навън, ама това някои от вас го видяха с очите си  Wink, зъбите ни тормозят умерено, все пак на татито като бебе първият зъб му е избил на 1г и 1 месец, а на мен на 4 мес, така че сигурно Начи ще го застигне по средата това зъбоникнене, заспиването ни все още е на гърдата, и ние като повечето от вас показваме характер, като опищяваме целия блок с писъци и крещене преди заспиване...
И последно, Дани, мерси за загижеността и за насоката с Капаска, бяхме там миналата събота и Боби си купи палто, едно страшно сакенце, шал, пуловер, а аз намазах покрай него с една страхотна кадифена пола с пайети... не питай, колко пари оставихме Sunglasses Но видяхме и якето на Стамен, яко е много, Боби има обаче такова на Сисли от преди няколко години.

Момичета, гушкам ви всички и ви пожелавам на вас и дечицата само здраве, здраве, здраве Hug

# 37
dusheto майка ми почина от рак в стомаха с разсейки ,когато Ники беше на 9 месеца.Много е трудно да приемам факта, че някой трябва да си отиде,аз оше не съм Cry,затова ти пожелавам сила да намериш в себе си смисъл да продължиш напред заради прекрасния ти син! Hug
Да плачеш не е лошо,позволявай на мъката да се излива...Бъди с него колкото можеш повече друго не може да се направи....Не знам какво друго да ти  кажа ,много ,много ми е мъчно....

# 38
  • гр.София

dusheto , Margo,- нямам думи Praynig

# 39
  • софия
Душе,не знам какво да кажа..... Cry,гушкам те мнооооого силно ,теб и Начето ....

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 08:49 от dani777k

# 40
# 41
  • София
Душе, много кураж мила Hug Свекърва ми почина през август от рак на дебелото черво, преди седмица от същото си отиде таткото на най-добрата ми приятелка. Много е трудно....но трябва да бъдеш силна, заради него Hug Hug Hug

# 42
....не знам какво да кажа, остава ми само да се моля Praynig

# 43
dusheto, прегръщам те! Бъди силна!

# 44
dusheto с теб сме!  Praynig  Praynig  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт