АВГУСТинчетата пак не спят, зъбки бързат да се появят!

• 9 645
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
dusheto , кураж  Praynig

# 46
  • Sofia
dusheto, няма думи с които да те успокоя, но знай, че сме с теб и може да разчиташ на нас! Praynig

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 10:56 от Eliona

# 47
dusheto с теб сме! Бъди силна и не скривай сълзите в себе си.  Praynig

# 48
  • у дома
dusheto, това няма да те успокои - няколко мои близки хора са починали от рак, а мъжа ми е загубил майка си на 24 години, пак от рак. знам какво е - страшно трудно и тежко. искам да ти кажа - бъди силна! и кураж! не крий сълзите си. прегръщам те  Hug  Hug  Hug най-хубавото нещо е, че си тук, до баща си!  Hug  Praynig

# 49
dusheto, кураж мила.

# 50
  • София
dusheto, много ми е мъчно! С теб съм и те прегръщам силно!

# 51
  • по света
dusheto,съжалявам за лошите новини.Моята майка почина преди година и половина от рак,но на друго място.Няма ден в който да не мисля за това, още повече че баща ми я последва след три месеца,спаси ме само факта че съвсем скоро разбрах за бебчето.
Трябва да бъдеш силна и да даваш кураж и на себе си и на майка ти!

# 52
Ду6е мила с теб сме ,нямам просто думи само мога да се моля Praynig,и моята баба е с една гарда за6тото има6е в нея големи буци Sad,казаха ако не се оперира моалко и оставало да живее.Ко6мара ми  бе6е пален тя ми е като маика при н ея сам отраснала,но сега е добре даже ходи на работа.Ст теб сам мила .Е Валка много кндидати за момата Hug оя няма да с уреди,пратия при мен тя покраи моя 6те  се нау4и да спи12,13 часа.6те я гледам кто ппринцеса Grinning.Моя налисамо мо4ета прави а толкова искма моми4енце така 4е 6те бада добра свекарва Peace.Ние с теб си имам е прикзка  за сватосвае о6те като бяха в коремите ни Grinning само незнаехме какви 6те излязат.Целувки и левк ден ние трагваме да хаиманосваме по улиците 4е времето е слн4ево Sunglasses.Така ми липсва снега ве4е тук и дажд не вали даже.Целувки на вси4ки  bouquet

# 53
# 54
  • гр.София
Позволете ми да ви разведря:
Човек,като му се случи нещо такова,открива у себе си неподозирани сили...

# 55
  • софия
Juliana,мила,а ти какво си преживяла  Cry.....

# 56
  • Sofia, Bulgaria
Душе, кураж мила Praynig Бях бременна в осмия месец като оперираха майка ми по спешност от миома. До края не знаехме каква е. А всичко се разви само за 10 дни. Изпращам ти цялата си позитивна енергия и се моля за татко ти baby_neutral

# 57
Душе, няма какво да добавя!Бъди силна! HugНИе сме с теб Praynig

# 58
  • варненка от София
Душе, кураж! Искам да ти кажа, че човек никога не може да приеме факта, че може да загуби близък човек и напълно те разбирам. Загубих майка си за 10 дена, дори не я видях болна, получи инфакт, а аз работех тогава по морето, когато тръгвах за морето беше бодра, жизнена, здрава, след това за последно я видях в ковчега. Сега тя е човекът, който най-много ми липсва, имам да й задам хиляди въпроси, но уви, няма кой да ми отговори на тях. След като почина тя се роди малкият ми племенник.
Когато бях в 7-ми месец бременна абсолютно ненадейно за секунди почина и свекър ми, блестящ човек. Всички бяхме в шок и аз самата бях срината от това, 2 месеца по-късно се роди шушето и отново осмисли живота ни.
Искам да ти кажа, че такъв е животът, винаги след края на един живот идва нов. Имаше и подобна мисъл на Стефан Цанев, че всеки край си има начало.
Най-близките са най-непрежалими и лек за болката няма, но погледни малкото човече до себе си и открий хубавото в живота чрез него.
Напълно те разбирам в мъката ти и ти пожелавам много сили и кураж!  Hug

# 59
Здравийте,поплаквам (то аз от вчера не съм спряла да плача) си докато чета колко сте мили и колко от вас са преживели огромни загуби........И са намерили сили да ги преживеят или по-точно всеки ден се борят с тях.....Душе,не мога да намеря думи с които поне малко да те успокоят........Надявам се все пак въпреки страшната диагноза татко ти да има още дълги години живот пред себе си......Случват се такива неща............Прегръщаме те двете с Мартина.....
 До сега четох в благотворителния-просто толкова мъка има ,че ми е заседнала буца на гърлото........
 А веднъж само погледнах темата за загубилите дете и бях в извън релси  няколко дни...........
 Нека се радваме на нашите мънички човечета-те ще ни помогнат да се справим с всичко и ще направят света по-добър и хубав........ Hug

Общи условия

Активация на акаунт