Несериозна връзка

• 6 013
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
Мимозката, все едно и също повтаряш. Дай някоя друга подробност - какво правихте в мола, пазарувахте ли, кафе ли пихте, кой плаща и прочие, че да видим колко сериозна е била тая молска “връзка”?
Ходехме по магазините, ядохме в KFC, той плащаше,питаше ме,кои са ми любимите мигове с него,кой е моят герой, искаше да ме целуне, почти се случи

# 46
Не сте се целували изобщо?

# 47
Не сте се целували изобщо?
Веднъж се целунахме

# 48
Аха. И викаш си на 20 г?

# 49
  • София
Признай се, че си много под 20.

# 50
Като са се наяли в KFC, сигурно и се е разкопчало някое копче на панталона и тогава той я натиснал по корема за да го закопчее.
Мъча се да навържа фактите от постовете на 6-ти Б клас.

# 51
Като са се наяли в KFC, сигурно и се е разкопчало някое копче на панталона и тогава той я натиснал по корема за да го закопчее.
Мъча се да навържа фактите от постовете на 6-ти Б клас.
Бях с рокля

# 52
Или си правиш гаргара с нас, или си още в лятна ваканция и през септември ще си в пети клас.

# 53
Момиченце малко,поне си чети коментарите,защото имаш много несъответствия в отговорите.
Не осъзнаваш ли бъзиците по твой адрес? Или заключвай темата,или изплюй камъчето,не да пускаш несвързани моменти от "връзката ви".

# 54
Е, пети.....шести вероятно, най-много седми.

# 55
Дори седми клас са по-отракани.

# 56
В седми вече се натискат хората по ъглите…

Как така почти се целуваш с някого… ?!

Аз пък се чудя, той като не я е харесал, защо се е занимавал да излизат 4 пъти.

А между другото, каква точно е целта на темата - съвет как да се хване гадже ли се търси или обяснение, защо не е станала работата?

# 57
Освен да си спомните какви дечурлига сте били и вие, какъв друг смисъл да има темата.

# 58
  • София
Аз на 20 вече живеех с (тогава още бъдещия ми и сега настоящ) съпруг, бяхме студенти, през лятото работехме сериозно, за да имаме пари за сметките през зимата, ходехме по купони и на концерти в Маймунарника, събирахме се с приятели и ходехме през уикендите на палатки.
Големите ми дъщери на по 20 вече учеха в 0ужбина, имаха сериозни приятели, не са ходили с някой по магазините в чудене дали са гаджета. Това го правеха около 12 до към 15. После на 16 почнаха да работят през лятото и нямаха време, което да губят в чат с непознати, нито да се връзват на обещания за вечна любов.
Добре е човек около пълнолетието да почне да разсъждава по-зряло. След това е разбираемо при определени проблеми.

# 59
Ами така става като седите по цял ден вкъщи, залепени за компютъра, опа, за телефон е в днешно време. Общуването с хората се случва на живо, очи в очи. Писането по чата не е опознаване, не може да вярваш, че някой те обича, само защото си хубава на снимка и си му написала няколко интересни думи, примерно. Пълен абсурд. Едно време ни учеха да не се съгласяваме да се срещаме с непознати от интернет. И за това си има причина, ето и тази история го доказва. А за събличането на дрехите в мола даже не знам какво да кажа, трудно ми е да го възприема. Натискането по корема също не съм сигурна какво представлява. Преди наричахме натискане едни други работи...

Общи условия

Активация на акаунт