Какъв интимен гел ползвате?

• 109 382
  • 963
  •   1
Отговори
# 105
Ми не ползвам...

# 106
Аз ползвам Лактацид и съм много доволна!

и аз него и от две години само него ползвам.По рано си взимах на Ейвън и от него бях доволна, но този е много по-добър Peace

# 107
Лактацид Peace Но преди съм ползвала и на Нивея и на Леокрема, както и на Личия и Бионсен. Но от Лактацид-а съм най-доволна, въпреки че и с другите не съм имала проблеми.

# 108
Аз ползвам LACTACYD и съм много доволна!

И аз, даже вече и лицето си мия с него, много е готин  Peace
И каква му е цената?

# 109
6 лв; 6 и стотинки понякога, но е много икономичен! Hug

# 110
  • Някъде там...
Не ползвам. Влияе неблаготворно на естествената киселинност, която служи като бариера на инфекциите.

# 111
Sebamed ползвам по препоръка на гинеколог. Сменила съм доста и това е най-доброто а сега, а Avon инт. гел за нищо не става Naughty

# 112
Sebamed ползвам по препоръка на гинеколог. Сменила съм доста и това е най-доброто а сега, а Avon инт. гел за нищо не става Naughty

определено SEBAMED,най доброто решение
гел или сапун Peace

# 113
И аз съм със  SEBAMED това е най-добрия интимен душ гел който съм ползвала някога .
И на мен ги го препоръча доки.Малко е скъпичък но си заслужава. Hug

# 114
Аз в момента използвам този на Нивея и съм много доволна от него.Съдържа млечна киселина,която подържа естественото PH  ново на интимната зона и спомага за предотвратяването за възпаленията и лайка,която намялява възпаленията и ограничава батериалните инфекции!Това пише на него  Hug
И аз съм с него в момента и с Леокрема.И от двата съм доволна,но следващия път ще си взема Лактацид,че много го хвалите.

# 115
Лактацид или леокрема Peace

# 116
лактацид от доста време насам, просто след всичките ми проблеми не смея да пробвам нищо ново, щото не знам как ше ми понесе.
и гинеколожката ми каза, че е добре да се мия с него. всъшност 2 гинекложки ми го казаха Peace
обаче се чудя дали не трябва да го ограничавам и например само вечер да се мия с него, а сутрин само с вода ... знам ли....

# 117
AVON - вече 5-та година ! От както го измислиха:) Просто перфектен. От Леокрема се чесах като крастава #Cussing out

# 118
  • Русе
Sebamed много съм доволна, а докато бях бременна Лактацид

# 119

Общи условия

Активация на акаунт