Какъв интимен гел ползвате?

• 109 385
  • 963
  •   1
Отговори
# 120
Слек консултация с гинеколог по този въпрос ползвам LACTACID, много съм доволна. Препоръчани ми бяха също SEВA MED и  DERCOME FEMME. Гинеколожката ми каза да не ползвам в никакъв случай продуктите на Ейвън и Орифлейм.  Peace

# 121

този ползвам и аз,доволна съм

# 122
Аз пък ползвам carefree,но не съм много доволна ще го сменям май.

# 123
Ползвала съм Личия и Лактацид.И от двата съм доволна.Мисля да опитам и Себамед.

# 124
  • Все на втория етаж
Ето този ползвам в момента, много съм доволна. Преди ползвах Ейвън, а преди това Орифлейм. Този на Нивея най ми допадна.

# 125
Днес си купих Carefree, преди това пол3вах то3и на Nivea...доволна бях, но ми се прииска да сменя малко  Whistling Peace

# 126
Слек консултация с гинеколог по този въпрос ползвам LACTACID, много съм доволна. Препоръчани ми бяха също SEВA MED и  DERCOME FEMME. Гинеколожката ми каза да не ползвам в никакъв случай продуктите на Ейвън и Орифлейм.  Peace

ilian@, исках да те питам, докторите казаха ли защо да не ползваш Ейвън? Някаква причина? Защото аз от поне 2 години ползвам гела на Ейвън и съм доволна. Но исках все пак да питам. Мерси!  Hug

# 127
  • София
И аз ползвам от години на Ейвън и съм доволна.
Също бих искала да знам защо да не се ползва, има ли причина или е предубеденост?

# 128
  • Емаесесаесесапипиа
Seba Med, генеколожката ми го изписа

# 129
  • ВАРНА
в момента ползвам

...не за твоята глава, не за твоите крака,......

В момента и аз ползвам този. Предния ми беше на Avon ароматизирания.   

# 130
  • София /Сухата река/
Днес ходих на гинеколог и специално.

# 131
  • София /Сухата река/
и я попитах за интимен гел и ми препора4а"ЛАКТАЦИД"/дано съм го написала правилно/каза ми,4е той е най-добрия.

# 132
Аз използвам Лактацит фемина и съм много доволна. По рано използвах на Еивън,но изобщо не бях доволна.

# 133
Също бих искала да знам защо да не се ползва, има ли причина или е предубеденост?
Не е чиста предубеденост - на опаковката пише че е с балансирано ph - ако е както е в химията балансирано - това е 7 - което е смъртоносно за флората в интимните зони, ако е за кожата е 5.5 - което пак е твърде високо. От друга страна Ейвън използват множество опасни консерванти заради по-ниската им цена - комплексни са нещата.  Stop

# 134
И аз също го ползвам и съм доволна.
Четейки темата обаче, май доста отрицателни мнения срещнах за Avon-ския интимен гел Thinking
Ползвала съм и на Красная линия,също нямам забележки.

Общи условия

Активация на акаунт