Какъв интимен гел ползвате?

• 107 601
  • 963
  •   1
Отговори
# 360
Преди време ползвах Себа мед 

След това минах на Флоражин интимен гел 
В момента съм с:
Lactacyd

Извод- и 3те марки са медицинска козметика и съм много доволна! Препоръчвам ги и 3те Simple Smile
Флоражина мирише невероятно хубаво Simple Smile една специфична миризма има, много приятна. И от Себа мед съм много доволна, и от Лактацид! Най- евтин е Лактацида, другите две са по-скъпички, смятам след Лактацида да мина пак на Себа мед, после на Флоражин, както дойде Simple Smile И 3те гела са препоръчани от гинеколог!

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 13:55 от leona02

# 361
ползвам Вагизан на д-р Волф.препоръча ми го гинекологът.

# 362
Myleuca, гинекологът ми го препоръча.

# 363
Myleuca, гинекологът ми го препоръча.
Az izpolzvam samo Floragyn /na So.Se. Farma/ -prosto e strahoten! otkakto sum s nego iz4ezna i bqaloto te4enie i nepriqatnata mirizma. Strahoten produkt - preporu4vam go na vsi4ki!

# 364
Ползвам Лактацид и съм супер доволна. И вагиналната течност е супер. Като го свърша ще опитам може би Флоражин.

# 365
  • СОФИЯ
Себа мед Peace

# 366
  • София
Дайте мнение за орифлемския,ако сте го ползвали. Иначе сега ползвам ейвънски!
Ползвала съм и двата. Предпочитам AVON, но съм склонна да пробвам нещо по-добро! Може би Floragyn  Thinking

# 367
аз ползвам на орифлейм интимния и ми харесва,но чак да помага за бялото течение при мен не,но на мои приятелки да, а иначе на лактацид каква му е цената и на нивеята? newsm78

# 368
Лактацида е 5лв
аз си го купих в комплект на промоция с мокрите кърпички и хажлийка за 10лв трите не6та

# 369
Вече не използвам.

От личен опит разбрах, че измиването с чиста вода или слаб разтвор на калиев перманганат, е най-доброто Whistling

# 370
# 371
  • София
Досега бях с Nivea, но скоро си взех SebaMed и засега съм по-доволна. Надявам се да се окаже достатъчно нежен към кожата  Praynig , че вече ми омръзна да пробвам само... Cry

# 372
  • Mонтана
нивея

# 373
По време на първата си бременност използвах гела на нивеа, но ми се появи неприятен сърбеж. Сега през втората - лактацид
фемина. Чувствам се комфортно с него.

# 374
геловете на Ейвън и Орифлем

Общи условия

Активация на акаунт